שרשור WIP!

HetareFlora

New member
*מתבטלת*

יש לי מכנס. חולצה למעט הצווארון שאני צריכה לחבר. גלימה בלי צווארון, חגורה אחת שצריך לתקן טיפה ועוד מלא שטויות (עכשיו זה לעבור על הכפפות ביד קודם ;_;) אני די מרוצה מהמכנס גם כי זו הפעם הראשונה שתפרתי אחד (הוא אפילו נוח!), גם אם הצרתי אותו בערך 80 פעם כי פחדתי לעשות את זה קטן מדיי... ויצא ההפך. D:" אולי אני טיפה אצר מלמטה, וזהו.

HetareFlora

New member
מכנס ענק? oxo

כאילו, הוא היה ענק, אבל את מדברת על אחד ספציפי..?

Inimi

New member
לא... XD

זה המכנס שאז נסטיה לבשה והוא היה עצום? XDDDD

HetareFlora

New member
לאאא זה היה ורוד בכלל!

וזה היה מלייקרה, פעם ראשונה שעבדתי עם זה אז זה יצא קצת גדול מדיי.. ;;

happy berry

New member
אז!

יש לי כבר: הקדימה של החולצה, כמעט מוכן, צריך לחכות שהחרא על החלק הסגול יתייבש,בעיקר. יש לי את כל חלקי השיפון-גהינום-טול גזורים מקופלים ותפורים, מחכים שאקווץ אותם לחצאית. חצאית בסיס שצריך לעשות לה מכפלת ולחבר את השיפון-גהינום-טול אליה. חלק תחתון של השרוולים בסיכות. והכי חשוב- סיימתי את הרקמה הארורה!! יצא קצת עקום אבל לא ממש אכפת לי. כובע מוכן ברובו. החלקים הרציניים שנשאר לעשות: להכין את החלק הפנימי של החולצה (א.ק.א המחוך). לתפור את החצאית. לתפור את השרוולים. חסר לי : חרוזי זכוכית ורודים, גרבונים מתאימים. עוד טול רך לשרוולים ולכובע.

happy berry

New member
כןD:

זה יצא מכוער משהו,אבל זה לא נורא כי זה הולך להיות מכוסה בכל מקרה על ידי הקשירה.

innocence

New member
אוי, איכ, אני שונאת טוליפ...

כל כך קשה לעבוד איתו וליצור פסים שווים בעובי...

Unit02

New member
אני כבר עוד רגע מסיים! D:

מה יש כמעו הכל! הזקט קרוב לסיום וזה מה שנשאר לי XD נשאר רק הפסי זהב והמלמלה הלבנה שיוצאת לו מהשרוול 3: וזהו....!!!!! איזה יופי D:

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif תפרתי מלא דברים.

אבל לא אחד מהם אפילו מיועד לפורים. :<

akane

New member
../images/Emo45.gif אצלי הכל מיוחד לפורים אבל לא לקוספליי ;(

Mana Sama

New member
הממ..

הבגד גוף תפור במכלב וזה יצא גדול עליי ב8000 מידות אז לא טרחתי לצלם אפילו XD הג'קט חצי תפור,צריך לתפור לו את הפס זהב,כותפות,וונאבי כיס ולולאות לכפתורים כיסויי נעליים מוכנים בעיקרון,צריך להוסיף את השפיצים הלבנים האלה בירך ואת כל הפסים הלבנים המוזרים שיש עליהם הפאה פה,דורשת עיצוב רציני ואני קצת שונאת אותה כרגע >: האוזניים ממיתר גם פה (תודה שוב! 3>) צריכה להכין את הסרט שיער הזה שלה ולהמשיך עם כל השאר.. מתחילה להתייאש ולחשוב שזה לא הולך לצאת כמו שרציתי ;__;

innocence

New member
החצאית רשמית מוכנה!

עכשיו רק צריך לחבר לה חלק עליון שכרגע בכלל לא קיים ;_; ועוד כמה תיקונים קלים שאני בטח אעשה בסוף.

למעלה