שרשור /tapuzforum/images/emo209.gif

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifהמ

אחרי ריפרוף מהיר בפורום,בעיקר בנושא של פרישת מעיין מהתפקיד אני צריכה להגיד כמה דברים ותסלחו לי אם זה פוגע במישהו,אבל תכלס...לדעתי...יש פה משהו נורא לא יפה.וגם סליחה שאני פותחת את הנושא הזה שוב. אז ככה: אני ממש לא הייתי בעד הקמת הפורום הזה בכלל,תכלס לדעתי כולנו יכולנו להסתדר מצוין עם פורום אחד. אין לי מושג מה הלך בפורום הזה ולמה הוא התפרק [ז"א שמעתי כל מני דברים,אבל אני מעדיפה לא להכנס לעניין שלא נוגע אליי] אבל לדעתי מעיין הצליחה לעשות עבודה מאוד טובה בפורום הזה.יש הרבה בנות חדשות ונחמדות שהצטרפו לפורום בזמן האחרון ומעיין הצליחה לשמור על הסדר ופעילות בפורום.אני שמחה שזה קרה ושאני התחלתי לכתוב כאן.אז מעיין,אני מקווה שתמשיכי להגיב כאן ו...שנצליח לדבר יותר :) אבל לא רק את זה רציתי להגיד,הקטע של מנהלות חדשות.באמת שלדעתי לנורית מגיעה להיות המנהלת החדשה כי היא תורמת הרבהרבהרבה לפורום וחוץ מזה היא תצליח לשמור על כך ששני הפורומים יהיו פעילים ולא יהיו ריבים בין אנשים. הבנות שהיו פעם בפורום,לא כתבו תקופה ארוכה ועכשיו חזרו...תסלחו לי אבל זה ממש חוצפה מצדכן לבוא עכשיו ולבקש ניהול פורום.אתן פירקתן את הפורום,לא הגבתן,לא נכנסתן,ועכשיו כשיש הזדמנות לנהל אתן קופצות על זה כי כבר יש פורום מסודר ועם הרבה אנשים.לפני שתעמידו את עצמכן כמועמדות לפחות תפתחו שרשורים או תשקיעו בפורום. זהו, והאמת~ מה זה לא אכפת לי אם זה פגע במישהי כאן.אני עייפה מדי בשביל לחשוב אם זה פגע במישהו.תתגברו ותתבגרו

7han

New member
ויקה ברוכה השבה איזה כיף חיילת שלנו

חזרת אלינו מה זה התגעגעתי אליךך היית פה ממש חסרה למרות שנכסת גם דרך הטלפון איזה כיף לשמוע שטוב לך בצבא אוהבת אוהבת אותך

למעלה