שרשור /tapuzforum/images/emo209.gif

חדש בתפוז:ערוץ משחקים לילדים גדולים

מתגעגעים לפאקמן? רוצים לחסל זומבים? מתים להשתתף ברייס ולא יכולים? תפוז
אנשים
ואתר המשחקים הפופולארי Vgames מזמינים אתכם לאתר משחקים חדש שהותאם במיוחד עבורכם, גולשי
! מה תמצאו באתר? מגוון עצום של משחקים וירטואליים בשלל קטגוריות: אסטרטגיה, חשיבה, מרוצים, אקשן, ילדים, קלאסי ועוד רבות אחרות. אז מה עושים כשאין כוח לעבוד ובטלוויזיה אין שום דבר מעניין? מקליקים כאן ומתחילים להתמכר: http://www.tapuz.co.il/games/
עמותת צ.ב.ע - עמותה הפועלת לשינוי חברתי, פועלת להקטנת הפערים ולהגברת המעורבות והאחריות האישית בחברה הישראלית תתארח בפורום תפוז למען הקהילה בין השעות 20:30-22:30. אם גם אתם מאמינים שאפשר לחיות בחברה טובה וצודקת יותר אתם מוזמנים להצטרף לאירוח: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1860&MessageId=131631510
תחרות "הפריט הכי שווה בארון" יוצאת לדרך! פורום אופנת נשים ואופנת "פוש" מזמינים אתכן להראות לנו את הפריט הכי שווה שיש לכן בארון. לשלוש הזוכות יוענקו אאוטפיטים יוקרתיים בשווי אלפי שקלים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2061&MessageId=131665629

asia84

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo140.gifיאוו תודה

בידיוק ראיתי את זה נראה לי לפני כמה זמן באנגלית את התחלה ממש עכשיו אני כבר בחלק 2 תודה נורית על השקע של התרגום וחנה לך על קישור ותיזכור יאוו זה נראה טוב זזתי לראות

7han

New member
אופסי טעות שלי סליחה אבל גם

התוכנית הזאת יפה גם עם ביג באנג צריך להיוןת מעניין דרך הגב עם אומרים ביג באנג השבוע הורדתי שני שירים שלהם לבת שלי לי כ י גם היא התלהבה מהם האמת הכול בזכות נורית שתרגמה את החדש אז בת שלי ראתה שיגעה אותי שאני הוריד לה הורדתי את ביג באנג גארא גארא גו ואת גםBIGBANG 2NE1 - Lollipop ואת סורי סורי של סופר גוניר

LILIN1

New member
השירים האלה של ביג באנג ממש טובים תאמיני לי

בתור אחת מכורה שהולכת להזמין 3 DVD שלהם ,130 תמונות ויש לה את הבאנדנה של BB ואת העיגלים של GD

nurit224

New member
תודה חנה ../images/Emo140.gif

שמחה שאת ואוסנת אהבתן את זה....זאת כן התוכנית שלין המליצה לדקלה אבל לא אם אותם האורחים...פה האורחים הם DBSK ולין המליצה על התוכנית הזאת כשהאורחים הם ביג באנג
אבל התוכנית הזאת ממש מצחיקה כדאי לכל מי שלא ראה לראות אתם מגלים שם דברים מעניינים על האורחים

Verona80

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נורית תודה על התרגום!
אני בדר"כ לא רואה את התוכניות האלו בגלל שאין תרגום לרוב (בגלל זה אין טעם לראות אם לא מבינים על מה צוחקים), אבל את זאת בחרתי לראות ופשוט נהניתי מכל רגע!
הרגו אותי כל הרגלי השינה שלהם...
ואני חייבת לומר שלראות תוכניות כאלה מתורגמות לעברית - אין תענוג יותר גדול מזה!
ושוב תודה לך נורית על ההשקעה!

shoval 172

New member
חח ראיתי את התוכנית הזו 7-8 פעמים...../images/Emo9.gif

אני חולה עליה....למה לא שמת את הקישור הראשון?!
וג'ונסו כ''כ חמוד ותמים שם~
וכולם מעצבנים אותי!!! במיוחד המנחים....כבר תוכנית שניה שהם יורדים של ג'ונסו...
חכו חכו שאני אתפוס אותם....

7han

New member
בגלל שאהבתי את הקטע שגונסו אוכל אנסס הוא היהי

כזה מתוק

shoval 172

New member
חחחח או שהוא שותה...איי אני מתה על הקטע

שהראו את ההרגלים שלו....ושהוא חיכה את הירו...זה היה ק-ו-ר-ע-!!!
איי אני חולה על ג'ונסו פשוט חולה!!!

dayana3

New member
ויקהההה../images/Emo24.gif

איזה כיף לשמוע ממך
, איך עבר השבוע הראשון
אני לא יודעת איזה פטורים הצלחת להוציא, אבל פטורים מחפירות בטוח אין לך

Verona80

New member
ויקה!!!!../images/Emo24.gif

ברוכה השבה, יקירתי!
בלי הרבה חפירות, תראי מה מצאתי - SORRY SORRY של אהובייך בגרסה היפנית
! (טוב, אולי אני סתם מתלהבת וראית את זה כבר...
) אוי, תראי מי מאושר לראות אותך
(שמרתי לך עליו טוב-טוב
)

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifאוקיייייייייייייי!

[לקבלת החופרת ויקה,מחלקה סגורה של מטורפות תיתמתח [ככה כותבים?השכל לא עובד] להקשב!2,3!הקשב!
] 1.איןלי גב.התיק לקח לי אותו בזמן הליכה בת"א. 2.התגעגעתי לפורומים
. 3.תפקיד החופרת שייך לי!בוחהחהחהחהחה
4.הנשק~ והגובה של 162.5 לא הולכים יחד. 5.מישהי מוכנה להסביר לי מה הולך בפורום?!מה זה ההנהלה וזה?!
למה אני מגלה את זה בבסיס?!הא? [אה כן,אני צריכה לתת לכן ת'מספר שלי
] 6.חפרניות,כמה שרשורים פתחתן תוך שבוע?
7.אני חייבת לישון <_<". 8.איןלימהלכתוב :)

אליס241

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבא ויקוש../images/Emo24.gif

חחחח הרגת אותי, איך שרואים שאת יחילת ישר למיטה!!!!! ולגבי הנשק, בובה אני יותר נמוכה וזה הרג גם אותי, תבקשי מקוצר!!! בהצלחה ושנ"צ נעים!

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifלא נותנים >:

לא נורא,עוד שבועיים ואז אין נשק בקורס!רק בשמירות
האמת שברגע זה,ממש לא באלי מיטה בא לי איזו פיצה או משו
לא לא פיצה סושי!כןןןןןןןןןןןןןןן!

אליס241

New member
בובה, התירונות זה הכי חוויה תהני מכול שנייה:-

ואהה סושי! אני מזרחית, בשישי זה רק בישולים של אמא!!! בתאבון במה שלא תבחרי, ותנוחי קצת!

למעלה