שרשור

sims 4 life

New member
כנסו לקלאב פינגווין!סרבר חדש!../images/Emo107.gif../images/Emo178.gif

בריטניה snow dirft משו כזה זה שם כנסו! ומי שיש לו אותי במסן/איסי שיתחבר!

or19951

New member
עונה

פרטים אישיים: שם: אור שם משפחה: - גיל: 10 מקום מגורים: בית
מזל: עקרב מוצא: רבע יווני, רבע פולני, רבע טוניסאי ורבע ישראלי אוהב ספורט? תלוי איזה.... לא מבין אנשים ש...: מעשנים
מאמין בחייזרים: לא בחיזרים אבל בחיים המערכות שמש אחרות חוץ משלנו.... מה הדבר שעושה אותך למאושר: שקוראים לי אור הארי - (שם משפחה) אתה ותרן או עקשן: עקשן! זה בדם שלי! אתה נאמן? קצת יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי? רגילה (מה זה מיטה וחצי?) אתה אוהב להיות בבית? ברור ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא איזה פתגם אומר לך הרבה? "אמור לי מי החברים שלך ואני אגיד לך מי אתה" אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? תלוי במה מה המשפט שמאפיין אותך? אתה ממש הארי פוטר שמשחר בסימס בלי הפסקה (וגם החתימה שלי) התעקשת על משהו מטופש? כע ראית טיטאניק? עד החצי XD ראית את מגדל אייפל? לא בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? איכס איך אתה מרגיש עכשיו? מ-ש-ו-ע-מ-ם-! אתה ילד של אמא או אבא? אבא זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: אני שומר על זכות השתיקה.... בערך.... חתולים/כלבים: כלבים אוכל/ממתקים: אוכל (בעיקר אורז וגבינה לבנה) קולה/פפסי: פפסי תל אביב\חיפה: אף אחד עברי לידר\אביב גפן: אף אחד שי גבסו\הראל סקעת: אף אחד יוני בלוך\אפרת גוש: יוני!
ג'קאסס\אפקט הפחד: אפקט הפחד ג'וני נוקסוויל\וי מאן: מי? מוזיקה!!! שיר אהוב: נפוליאון זמר\ת אהוב\ה: שירי מימון/יוני בלוך שורה משיר שאתה מתחבר אליה: זה לא סתם אולי אני האור בחיי תאקט או ד.מ כחול לבן? לא הבנתי
דנידין או מוקי? אף אחד שורה משיר הכי מפגר ששמעת: "הופ לגדול בידים טובות" זמר עם הקול הכי מצחיק: דוד דאור היפהופ\מזרחי: יאק אהבה היית מאוהב? לא היית מאוהב ב-2 בו זמנית? לא בגדת? לא היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא מאמין באהבה אפלטונית? במה? מאמין באהבה וירטואלית? תלוי מאמין באהבה? כע מאמין במוסד הנישואין? מה? מאמין סקס רק אחרי החתונה? תלוי תסלח על בגידה של אהוב? אולי האם אי פעם? עישנת? לא ואני גם לא יעשה את זה ראית יותר מחמישה סרטים ביום? כע (ראית את כל ארבעת הארי פוטר ברצף ואת שישי הפוך
) ישנת יותר מ30 שעות ברצף? אני לא מסוגל לישון יותר מעשר שעות ברצף! אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? ברור! אתם יודעים כמה פעמים קראתי כל אחד? טעמת קליק XL? איכס! רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא ראית סרט כחול? לא תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? לא התאהבת פעם במורה? לא באבא\אמא של חבר\ה? לא בדמות מספר\סרט? כן (לונה לאבגוד) כלומר לא ממש התאהבתי אבל היא הכי חמודה שם! or19951
במישהו מאותו מין?

yar290

New member
שאלון ../images/Emo8.gif

1. כללי שם? גיל? איפה את/ה גר/ה? צבע שיער? יש לך חדר לבד? את/ה מדברת לעצמך? מה הכי מעצבן אותכם? מה הכי משמח אותכם? את/ה מעצבנ/ת? מה אתם שומעים עכשיו? מה המשפט האחרון שאמרת? מה המילה הראשונה שאמרת? כמה זה 6565+457485454+4556+454% (לא צריך לכתוב את התשובה האמיתית אפשר לחרבש)? מה הייתם עושים עם 1.000.000.000 דולר? התאהבתם פעם בילד או בילדה הכי מקובל/ת בשכבה? איזה תוספת את/ה אוהבת עם הפיצה שלך? איכסס איזה תוספת מגעילה למה דווקא זאת? יש לך שין? יש לך בלוג? יש לך שוקס (זה כמו שין)? היה לך חבר/ה ? יש לך חבר/ה? אתם ילדים מנודים? צחקו עליכם פעם ממשהו שאתם לא עשיתה? מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלכם? מה הדבר בכי חכם שעשיתם? נגיד שאתם בדיכאון ובא לכם למות הייתם שותים רעל? 2. זה או זה? נשיקה או חיבוק? סטירה או מכה? מטאל או פופ? בן או בת? מים או ספרייט? סטוץ או קשר רציני? כיתה ט' או י' ? 4 או 2 ? אנגלית או עברית? 3. אהבה? חבר/ה? מאמין באהבה ממבט ראשון? מאמין באהבה וירטואלית? מאמין באהבה? מאמין בנישואין ואם לא מה? היית מאוהב/ת? את/ה מאוהב/ת? בגדת? תסלח לבגידה? אתם מוצאים את החבר/ה שלך עם החבר/ה הכי טובה שלך שלך מה תעשו? התנשקתם? ולסיום נהניתם?!?!?!

yar290

New member
עונה בעצמי =]

1. כללי שם?יערה גיל?עוד מעט 15 איפה את/ה גר/ה? באר שבע סיטי צבע שיער? בלונד יש לך חדר לבד? לא את/ה מדברת לעצמך? לא חח מה הכי מעצבן אותכם? שמשקרים מה הכי משמח אותכם? לשיר את/ה מעצבנ/ת? לא מה אתם שומעים עכשיו? שלום =/ מה המשפט האחרון שאמרת? אה...לא ניראה לי... מה המילה הראשונה שאמרת? נהנה כמה זה 6565+457485454+4556+454% (לא צריך לכתוב את התשובה האמיתית אפשר לחרבש)? 1000 לא?! חח מה הייתם עושים עם 1.000.000.000 דולר? דואגת לעניים וחסרי הבית לחיות למשפחה שלי 1.000.000 שקל (לכל אחד)והשאר לעצמי התאהבתם פעם בילד או בילדה הכי מקובל/ת בשכבה? כן איזה תוספת את/ה אוהבת עם הפיצה שלך? אנשובי איכסס איזה תוספת מגעילה למה דווקא זאת?כי זה טעים יש בעיות?! יש לך שין? לא יש לך בלוג?כן יש לך שוקס (זה כמו שין)? לא היה לך חבר/ה ? כן יש לך חבר/ה ?לא אתם ילדים מנודים? ממש לאאא צחקו עליכם פעם ממשהו שאתם לא עשיתה? לאא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלכם? לא הייתה מה הדבר הכי חכם שעשיתם? לא יודעת.. נגיד שאתם בדיכאון ובא לכם למות הייתם שותים רעל? חס וחלילה כי חיים רק פעם אחת !!! 2. זה או זה? נשיקה או חיבוק?חיבוק סטירה או מכה? סטירה מטאל או פופ? מטאל בן או בת? בתת מים או ספרייט?מיים סטוץ או קשר רציני? קשר רציני כיתה ט' או י' ? ט' 4 או 2 ? 2 אנגלית או עברית? אנגלית 3. אהבה? חבר/ה? לא מאמין באהבה ממבט ראשון? כן מאמין באהבה וירטואלית? כן מאמין באהבה? כןן מאמין בנישואין ואם לא מה? לא כי לא צריך להתחתן כדי להיות מאושר היית מאוהב/ת? כן את/ה מאוהב/ת? לא בגדת? לא תסלח לבגידה? לא אתם מוצאים את החבר/ה שלך עם החבר/ה הכי טובה שלך שלך מה תעשו? לא'דעת התנשקתם? כן ולסיום נהניתם?!?!?! חחח כן

../images/Emo121.gif../images/Emo54.gif עונה

1. כללי שם? יפית גיל? 14 איפה את/ה גר/ה? נצרת עילית צבע שיער? חום יש לך חדר לבד? לא את/ה מדברת לעצמך? לא מה הכי מעצבן אותכם? הרבה דברים מעצבנים אותי מה הכי משמח אותכם? כסף. סתם את/ה מעצבנ/ת? תגידו אתם מה אתם שומעים עכשיו? כלום מה המשפט האחרון שאמרת? סופסוף נפטרנו ממנה מה המילה הראשונה שאמרת? למה נראה לכם שאני זוכרת? כמה זה 6565+457485454+4556+454% (לא צריך לכתוב את התשובה האמיתית אפשר לחרבש)? אה. אני יודעת זה... למי אכפת מה הייתם עושים עם 1.000.000.000 דולר? מפקידה רבע מהכסף בבנק, רבע תורמת, רבע משקיעה במשהו ורבע מבזבזת התאהבתם פעם בילד או בילדה הכי מקובל/ת בשכבה?לא, לא התאהבתי בעצמי איזה תוספת את/ה אוהבת עם הפיצה שלך? זיתים, ושום תוספת אחרת איכסס איזה תוספת מגעילה למה דווקא זאת? כי זיתים על הפיצה זה הכי יאמי יש לך שין? לא, הרוב שם פאקצות/ערסים [בלי להעליב] יש לך בלוג? לא יש לך שוקס (זה כמו שין)? לא שמעתי על זה היה לך חבר/ה ? כע יש לך חבר/ה? כע אתם ילדים מנודים? לא צחקו עליכם פעם ממשהו שאתם לא עשיתה? לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלכם? אממ.. לא זוכרת, אבל היו לי הרבה כאלו.. מה הדבר בכי חכם שעשיתם? זכיתי במיליון דולר. סתם נגיד שאתם בדיכאון ובא לכם למות הייתם שותים רעל? לא, אבל בזמן האחרון כשאני מחזיקה מספרים/סכין יש לי רצון עז לרצוח מישהו 2. זה או זה? נשיקה או חיבוק? תלוי ממי סטירה או מכה? סטירה מטאל או פופ? אממ.. שניהם בן או בת? בת מים או ספרייט? ספרייט סטוץ או קשר רציני? רציני כיתה ט' או י' ? אני בט', אבל אני מעדיפה י' 4 או 2 ? שניהם אנגלית או עברית? אנגלית 3. אהבה? חבר/ה? כע מאמין באהבה ממבט ראשון? כע מאמין באהבה וירטואלית? לא מאמין באהבה? כע מאמין בנישואין ואם לא מה? כע היית מאוהב/ת? כע את/ה מאוהב/ת? כע בגדת? לא תסלח לבגידה? לא אתם מוצאים את החבר/ה שלך עם החבר/ה הכי טובה שלך שלך מה תעשו? כשזה יקרה, נראה התנשקתם? כע ולסיום נהניתם?!?!?! לא. סתם כע

inbal1993

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo189.gif../images/Emo79.gif../images/Emo211.gif

. כללי שם?ענבל גיל?12 וצצי איפה את/ה גר/ה?רחובות צבע שיער?חום שתני יש לך חדר לבד?כן את/ה מדברת לעצמך?לא מה הכי מעצבן אותכם?בנות פאקצות,אנשים צבועים,אנשים שמשקרים... מה הכי משמח אותכם?חיבוק
את/ה מעצבנ/ת?ליפעמים..תלוי למי זה מגיע
מה אתם שומעים עכשיו?אווו...אהבה פיתאום היא מיתפרצת... מה המשפט האחרון שאמרת?הלכתי לעשות מתמטיקה,נא לא להפריע מה המילה הראשונה שאמרת? אממ..אמא
כמה זה 6565+457485454+4556+454% (לא צריך לכתוב את התשובה האמיתית אפשר לחרבש)? 457497029
(אני בשוונג של המתמטיקה חח
) מה הייתם עושים עם 1.000.000.000 דולר?הרבה דברים התאהבתם פעם בילד או בילדה הכי מקובל/ת בשכבה?אממ..כן אבל לא ממש ממש..ואין אצלינו בכיתה מקובל\ת כולם יחד ע כולם
איזה תוספת את/ה אוהבת עם הפיצה שלך?זיתים איכסס איזה תוספת מגעילה למה דווקא זאת?זיתים
יאמיייי
השתגעת
יש לך שין?היה יש לך בלוג?לא יש לך שוקס (זה כמו שין)?לא היה לך חבר/ה ?היה... יש לך חבר/ה?לא אתם ילדים מנודים?לא צחקו עליכם פעם ממשהו שאתם לא עשיתה?כן מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלכם?בריקוד במופע.החלקתי :S מה הדבר בכי חכם שעשיתם? פתרתי תרגיל שאף אחד לא ידע על הלוח
נגיד שאתם בדיכאון ובא לכם למות הייתם שותים רעל?לא 2. זה או זה? נשיקה או חיבוק?גם וגם סטירה או מכה?סטירה מטאל או פופ?שניהם בן או בת?שניהם מים או ספרייט?מים סטוץ או קשר רציני?קשר רציני כיתה ט' או י' ?ט' 4 או 2 ?4 אנגלית או עברית?שנים 3. אהבה? חבר/ה?לא מאמין באהבה ממבט ראשון?כן מאמין באהבה וירטואלית?קצת מאמין באהבה?ברור מאמין בנישואין ואם לא מה?כן היית מאוהב/ת?כן את/ה מאוהב/ת?כן בגדת?לא תסלח לבגידה?תלוי מה היא אתם מוצאים את החבר/ה שלך עם החבר/ה הכי טובה שלך שלך מה תעשו?אם הם מיתנשקים,ביי ביי
אם סתם מדברים אז זה בסדר התנשקתם?סתם על הפה כן,באמת או חובה ולסיום נהניתם?!?!?! אממ..כן

inbal1993

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo211.gif../images/Emo79.gif../images/Emo189.gif

נעים
בוא אני אתן לך כאפה מצלצלת
גררררררררררררררררררררררר
קרושיו לנעים

inbal1993

New member
וזה לא מצחיק../images/Emo70.gif../images/Emo211.gif../images/Emo79.gif../images/Emo189.gif

ממש אבל ממש לא זה יצא לי בטעות
" 12 וציצי עדיף" ממש מצחיק

Lord VoIdemort

New member
עונה

שם? נעים גיל? 14 איפה את/ה גר/ה? יבנה צבע שיער? בלונדיני יש לך חדר לבד? כן את/ה מדברת לעצמך? לא מה הכי מעצבן אותכם? תנחשו מה הכי משמח אותכם? לוויה של וויל רייט את/ה מעצבנ/ת? קפוץ לי מה אתם שומעים עכשיו? כלום XD מה המשפט האחרון שאמרת? לא זוכר מה המילה הראשונה שאמרת? :S כמה זה 6565+457485454+4556+454% (לא צריך לכתוב את התשובה האמיתית אפשר לחרבש)? אי אפשר לרשום אחוץ באמצע שום מקום. מה הייתם עושים עם 1.000.000.000 דולר? גורמים למקסיס לפשוט רגל התאהבתם פעם בילד או בילדה הכי מקובל/ת בשכבה? לא איזה תוספת את/ה אוהבת עם הפיצה שלך? אנשובי איכסס איזה תוספת מגעילה למה דווקא זאת? יש לך שין? מה? יש לך בלוג? לא יש לך שוקס (זה כמו שין)? מה? היה לך חבר/ה ? לא ממש יש לך חבר/ה? לא אתם ילדים מנודים? :S צחקו עליכם פעם ממשהו שאתם לא עשיתה? כן, מלא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלכם? מה הדבר בכי חכם שעשיתם? נגיד שאתם בדיכאון ובא לכם למות הייתם שותים רעל? תלוי 2. זה או זה? נשיקה או חיבוק? חיבוק סטירה או מכה? תקיעת סכין בלבלב. מטאל או פופ? אף אחד בן או בת? ? מים או ספרייט? מים סטוץ או קשר רציני? קשר רציני כיתה ט' או י' ? ט' 4 או 2 ? 2 אנגלית או עברית? אנגלית, עברית חרא של שפה. 3. אהבה? חבר/ה? מה? מאמין באהבה ממבט ראשון? לא מאמין באהבה וירטואלית? קצת מאמין באהבה? כן מאמין בנישואין ואם לא מה? לא וככה היית מאוהב/ת? נמ את/ה מאוהב/ת? לא בגדת? לא תסלח לבגידה? תלוי אתם מוצאים את החבר/ה שלך עם החבר/ה הכי טובה שלך שלך מה תעשו? סכין בלבלב. התנשקתם? נופ.

יידוב

New member
אתה שונא את מקסיס ואת וויל רייט ?

???????????????????????????????? מוזר ????????????????????????????????

עונה!

שם?תום גיל?11 איפה את/ה גר/ה?בבא"ש צבע שיער?שטני יש לך חדר לבד? בטח! את/ה מדברת לעצמך?כן, זה הכי כיף! מה הכי מעצבן אותכם?נשאלונים האלה מה הכי משמח אותכם? bomarangw את/ה מעצבנ/ת?לא מה אתם שומעים עכשיו? מוסיקת שנטי מרגיעה מה המשפט האחרון שאמרת?איזה שאלון טיפשי מה המילה הראשונה שאמרת?אבא כמה זה 6565+457485454+4556+454% (לא צריך לכתוב את התשובה האמיתית אפשר לחרבש)?32,465,432,458 מה הייתם עושים עם 1.000.000.000 דולר? מבזבזת התאהבתם פעם בילד או בילדה הכי מקובל/ת בשכבה?לא איזה תוספת את/ה אוהבת עם הפיצה שלך?טונה איכסס איזה תוספת מגעילה למה דווקא זאת?את מעליבה את הטונה! יש לך שין?מה? יש לך בלוג? לא יש לך שוקס (זה כמו שין)?לא היה לך חבר/ה ?כן
יש לך חבר/ה?כן
אתם ילדים מנודים?מה פתאום צחקו עליכם פעם ממשהו שאתם לא עשיתה?לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלכם?חירבנתי בתחתונים בכיתה ב' מה הדבר בכי חכם שעשיתם?קשה לבחור... כל הדברים שעשיתי בחיים היו חכמים נגיד שאתם בדיכאון ובא לכם למות הייתם שותים רעל?לא 2. זה או זה? נשיקה או חיבוק?נשיקה
סטירה או מכה?אפחד מטאל או פופ?פופופופופופופופופופופופופופופופופמטאל בן או בת?בתבתבתבתבתבתבתבבתבתבתבתבתבתבתבתבתבתתתתתתתתתתתתת מים או ספרייט?מיםמיםמיםמיםמיםימי] סטוץ או קשר רציני?רצינירציני רצני רציני רצניר רציני רציני רצני רצרייר כיתה ט' או י' ?טטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטי 4 או 2 ?4242424242424242424242424242424242424242424242424242424242424 אנגלית או עברית?אמגליחת אנגלית 3. אהבה? חבר/ה?כן מאמין באהבה ממבט ראשון?לא מאמין באהבה וירטואלית?לא מאמין באהבה?אן מאמין בנישואין ואם לא מה?לא היית מאוהב/ת?כן את/ה מאוהב/ת?כן בגדת?לא תסלח לבגידה?לא אתם מוצאים את החבר/ה שלך עם החבר/ה הכי טובה שלך שלך מה תעשו?ירצח את שניהם
התנשקתם? בטח עם לשון! ולסיום נהניתם?!?!?!

Lord VoIdemort

New member
אני לא מתכוון להעליב או משהו

אבל בגיל 11 זה לא ממש נקרא חברים.... ואם התנשקת בגיל 11, אין מספיק כסף בעולם כדי לשלם על הטיפול הפסיכיאטרי שתצטרך.

yar290

New member
צודק...

אם כבר אז עדיף להתנשק בגיל 14 זה מוקדם בגיל 11 .....

יידוב

New member
חתיכת חולה !! איזה מעליבן אתה !!!!

לא הייתי קונה חברים כאלב בשום מחיר !!! אז אם היא אומרת לך שהיא התנשקה יש לך העיה אם זה ?! תאמין או לא ?! למה צריך לפגוע בה ולרדת עליה ?! מה הבעיה שלך ? שרוט, אפס... קניראה אתה מקנא בה ... כי אתה חושב שהיא כן התנשקה ואתה זה שקניראה משקר ! ואם היא משקרת אז היא עובדת על עצמה לא עלינו... אז מה הבעיה שלך ?! אני מאמין לה כל עוד לא יתגלה שזה שקר !

למעלה