עונה! ../images/Emo13.gif
פרטים אישיים: שם: דניאל גיל: 13 מקום מגורים: בבית מזל: מאזניים מוצא: רומני, פולני ותריפולטאי... אוהב ספורט? תלוי איזה... לא מבין אנשים ש...: אין להם מה לעשות בחיים - חוץ מלהיות אגרסיבים וילדותיים.. מאמין בחייזרים: כן, אי טי ישן איתי בלילה. מה הדבר שעושה אותך למאושר: כסף, אנשים טובים, מוזיקה טובה ובנים יפים
. אתה ותרן או עקשן: באמצע... אתה נאמן? ברור, אני האסקי סיבארי נאמן במיוחד! יש לך מיטה רגילה \זוגית\מיטה וחצי? רגילה אתה אוהב להיות בבית? כן ראית אחת שלא מצא חן בעינייך, תתן לה צ´אנס לכבוש את לבך? לא איזה פתגם אומר לך הרבה? אממ... משפט של ילדה "אה וכדי שתדעי .. אז אני א ף פ ע ם ל א י ח ז ו ר ל ה י ו ת ח ב ר ה ש ל ך!! אולי ידידה לא חברה אני שונה ממך, תנסה לשנות אותי? אם את שונה ממני בדרך החיובית אז לא... מה המשפט שמאפיין אותך? אל תלכלך? אחרת הסביבה היפה והחכמה תתנקם בך... התעקשת על משהו מטופש? כן... שבן דוד שלי יתחפש לבת ויצלם את עצמו - מאז הוא משגע לי תשכל שאני אעשה אותו בת כל פעם, אולי יש לו עתיד. ראית טיטאניק? ברור, יאאא ליאו הכוסון!! זה כזה עצוב!! ראית את מגדל אייפל? לא במציאות בשביל 2 מליון דולר תדגמן לפלייבוי? נחשוב, אם פליבוי ירצו אותי בכלל... איך אתה מרגיש עכשיו? כמו זבל שמן ומנופח שהעירו אותו משנה כי אח שלו לא מצליח להתחבר לאינטרנט (זה היה מלפני שעה)\!! אתה ילד של אמא או אבא? אמא, אבל גם אבא. זה או זה? : מועדון/מסיבה פרטית: מסיבה פרטית קפה/תה: תה שואף לשלמות/לוקח את זה בקלות: לא ממש יודעת/לא ממש אכפת. חתולים/כלבים: כלבים !! אוכל/ממתקים: אוכל קולה/פפסי: קולה דיאט תל אביב\חיפה: תל אביב עברי לידר\אביב גפן: עברי לידר שי גבסו\הראל סקעת: הראל סקעת יוני בלוך\אפרת גוש: לא זה ולא זה ג'קאסס\אפקט הפחד: שונאת תוכניות כאלה... מגעיל
ג'וני נוקסוויל\וי מאן: ?? מוזיקה!!! שיר אהוב: אין זמר\ת אהוב\ה: אין שורה משיר שאתה מתחבר אליה: "סומטייס יו כן פול פור אברי וון יו סי (לפעמים אתה יכול להתאהב בכל מי שאתה רואה)" ו"סייב מי פרום א נפינג איי ביקום (תציל אותי ממה שנהייתי)". תאקט או ד.מ כחול לבן? לא יודעת
דנידין או מוקי? דנידין שורה משיר הכי מפגר ששמעת: זה הקטע שאני לא שומעת שירים מפגרים, אבל הנה שורה מצחיקה "אין טה קינצ'ינג וור אי קוקינג סמפינג גוד פור מי (במטבח שאני מבשלת משהו טוב בשבילי)" ואז פתאום יש "איי בי ארונד דה וורלד" כאילו, היא הייתה מסביב לעולם שהיא הייתה במטבח, סלון וחדר שינה... זמר עם הקול אולי ג'סטין טימברלייק שהוא מתאמץ? היפהופ\מזרחי: היפ הופ!! אהבה היית מאוהב? כן היית מאוהב ב-2 בו זמנית? בערך. בגדת? לא. היית מאוהב במישהו מהמין שלך? לא!! איכס!! רגע, בעצם... התנשקת עם מישהו מהמין שלך? לא!! איכס!! רגע, אם מחשיבים... מאמין באהבה אפלטונית? ? מאמין באהבה וירטואלית? לא... מאמין באהבה? כן מאמין במוסד הנישואין? כן מאמין סקס רק אחרי החתונה? לא יודעת, יש לי זמן לחשוב על זה... תסלח על בגידה של אהוב? לא! הבן _ _ _ _ בגד בי?! איפה הוא?! אני אתן לו לטעום מהכפפות שלי!! אולי הוא יבגוד בי איתן!! האם אי פעם? עישנת? כן, גראס, עשבים, מריחואנה ולא לשכוח קוקאין ראית יותר מחמישה סרטים ביום? אולי... ישנת יותר מ30 שעות ברצף? ממש לא!! אושפזת בבית חולים? לא, ברוך השם. ראית אדם מת במציאות? לא ואני לא רוצה... ראית חתול מת במציאות? כן, אל תזכירו לי... יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? שהייתי בת 6 קראתי קצת "אביר מאקזבן" משהו כזה... טעמת קליק XL? כן
רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא, מצדו ראית סרט כחול? בטעות, אסקימו לימון
אני מצטערת על זה כל ימיי חיי. תיקנת מורה על שגיאה? כן... נתקעת במגלשה? לא התאהבת פעם במורה? לא איכס!! באבא\אמא של חבר\ה? לא, איכס!! בדמות מספר\סרט? כן, בתור ילדה קטנה במישהו מאותו מין? כל הזמן, אני לא מה שאתם חושבים שאני חח