../images/Emo15.gif עונה ../images/Emo9.gif
1. כללי שם? שיר גיל?13 איפה את/ה גר/ה? במרכז צבע שיער? חום בהיר- שטני יש לך חדר לבד? כן
את/ה מדברת לעצמך? לא.. מה הכי מעצבן אותכם? שאנשים מתעללים בבעלי-חיים מה הכי משמח אותכם? לא יודעת, הרבה דברים.. את/ה מעצבנ/ת? אולי
מה אתם שומעים עכשיו? כלום.. מה המשפט האחרון שאמרת? לא זוכרת
מה המילה הראשונה שאמרת? אמ.. אמא? כמה זה 6565+457485454+4556+454% (לא צריך לכתוב את התשובה האמיתית אפשר לחרבש)? 987654? מה הייתם עושים עם 1.000.000.000 דולר? הייתי קונה משהו.. (יותר ממשהו..) התאהבתם פעם בילד או בילדה הכי מקובל/ת בשכבה?לא.. איזה תוספת את/ה אוהבת עם הפיצה שלך? טונה איכסס איזה תוספת מגעילה למה דווקא זאת?
יש לך שין? כןן כפרעליו
יש לך בלוג? לא יש לך שוקס (זה כמו שין)? לא היה לך חבר/ה ? אממ.. לא נראה לי יש לך חבר/ה? לא אתם ילדים מנודים? לא.. צחקו עליכם פעם ממשהו שאתם לא עשיתה? נראה לי מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלכם? חחחח.. יש ה-מ-ו-ן. מה הדבר בכי חכם שעשיתם? עשיתי את השאלון הזה
נגיד שאתם בדיכאון ובא לכם למות הייתם שותים רעל? באיזה טעם הרעל? 2. זה או זה? נשיקה או חיבוק? חיבוק. סטירה או מכה? סאירה מטאל או פופ? לא זה ולא זה בן או בת? לא יודעת. נראה לי בת
מים או ספרייט? מים סטוץ או קשר רציני? לא יודעת, נראה לי קשר רציני כיתה ט' או י' ? י' 4 או 2 ? 2!!!!!!!!
אנגלית או עברית? אנגלית 3. אהבה? חבר/ה? לא מאמין באהבה ממבט ראשון? יאפ מאמין באהבה וירטואלית? לא מאמין באהבה? כן מאמין בנישואין ואם לא מה? כן. היית מאוהב/ת? לא נראה לי את/ה מאוהב/ת? לא בגדת? לא תסלח לבגידה? לא נראה לי אתם מוצאים את החבר/ה שלך עם החבר/ה הכי טובה שלך שלך מה תעשו? לא יודעת.. מה זה השאלון הזה?
התנשקתם? לא. ולסיום נהניתם?!?!?! כן לא כן לא אולי