שרשור

יידוב

New member
עזוב !! סורי לא הייתי צריך לקלל אבל

ככה זה כשאני עצבני... עזוב אותה אני לא רוצה לריב סליחה וגמרנו אוקיי ?

Lord VoIdemort

New member
מה אתה מפגר?

בדיוק על זה דיברתי, רשם תגובה, אפילו רשמתי שאני לא מתכוון הלעליב, מה אתה מתנפל עליי כמו איזה חולה נפש.

inbal1993

New member
נעים../images/Emo98.gif

תרגיע
מספיק לריב פה דיי נמאס
על כל פסיק קטן מיד רבים

inbal1993

New member
כן..../images/Emo98.gif

זה גם לא יפה מצידו אבל הוא רשם שהוא עצבני והוא לא רוצה לריב וסוף דיון לא צריך להמשיך

koral669

New member
צודק.

אבל אין סיבה לריב, הוא ביקש סליחה אח"כ. אמנם הוא הגיב ממש מגעיל בהתחלה, אבל הוא ביקש סליחה. אז פשוט, תשכח מזה. :]

יידוב

New member
יואו ממש צודק !! אני מצטער.. לא בא

לי לריב מזה סליחה.. (לא ראיתי שכתבתה שאתה לא מתכוון להעליב..) סורי ! התסלח לי ? ????

יידוב

New member
תשובות

1. כללי שם? יידוב גיל? 12 וחצי איפה את/ה גר/ה? במודיעין ! (העיר הכי שווה , פרסומת סמויה) צבע שיער? חום יש לך חדר לבד? בטח את/ה מדברת לעצמך? לא מה הכי מעצבן אותכם? שאלות של מה הכי מעצבן אותכם מה הכי משמח אותכם? שלא שואלים מה הכי משמח אותכם את/ה מעצבנ/ת? לא... רק עצבני.. חח מה אתם שומעים עכשיו? מאוורר מה המשפט האחרון שאמרת? אבא תודה ! מה המילה הראשונה שאמרת? טאטא אוצה בקבוק כמה זה 6565+457485454+4556+454% (לא צריך לכתוב את התשובה האמיתית אפשר לחרבש)? מאיפה לי? מה הייתם עושים עם 1.000.000.000 דולר? קונה את חברת מקסיס התאהבתם פעם בילד או בילדה הכי מקובל/ת בשכבה? לא איזה תוספת את/ה אוהבת עם הפיצה שלך? פטריות איכסס איזה תוספת מגעילה למה דווקא זאת? כי היא טעימה יש לך שין? שזה ? יש לך בלוג? לא יש לך שוקס (זה כמו שין)? שזה ? היה לך חבר/ה ? כן יש לך חבר/ה? כן אתם ילדים מנודים? חס וחלילה צחקו עליכם פעם ממשהו שאתם לא עשיתה? אממ .. לא שזכור לי מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלכם? לא זוכר מה הדבר בכי חכם שעשיתם? צניחה חופשית נגיד שאתם בדיכאון ובא לכם למות הייתם שותים רעל? לא אני לא מפגר 2. זה או זה? נשיקה או חיבוק? נשיקה בפה ! סטירה או מכה? מכה מטאל או פופ? מטאל בן או בת? אני בן אבל אני אוהב בנות ! מים או ספרייט? ספרייט סטוץ או קשר רציני? קשר רציני ! כיתה ט' או י' ? י' 4 או 2 ? 2 אנגלית או עברית? אנגלית זה המחר ! 3. אהבה? חבר/ה? הייתי כותב בשמחה (חוץ מזה שנראה לי שכולם יודעים) אבל אני לא אכתוב אם החברה לא תרצה ששמה יופיע פה ! היא מתחילה באות ע' מאמין באהבה ממבט ראשון? לא .. זה בולשיט מאמין באהבה וירטואלית? לא. אהבה אמיתית זה האמת ! חיחי מאמין באהבה? בטח מאמין בנישואין ואם לא מה? בטח שמאמין היית מאוהב/ת? אני עדיין מאוהב את/ה מאוהב/ת? בטח בגדת? לא תסלח לבגידה? לא אתם מוצאים את החבר/ה שלך עם החבר/ה הכי טובה שלך שלך מה תעשו? אממ... אני יבין שהם אוהבים אחד את השני.. אמנם היא בגדה בי ואיתה אני לא אדבר אבל אם טוב להם אז אני אחפש מישהי שלא תבגוד בי ואמיך להיות בקשר עם החבר...(אחרי ברוגז קטן) התנשקתם? בטח ולסיום נהניתם?!?!?! לא !!!

inbal1993

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo211.gif../images/Emo79.gif../images/Emo189.gif

קורל..את זוכרת מה אמרת לי
ניראה לי באמת..

XshironetX

New member
../images/Emo15.gif עונה ../images/Emo9.gif

1. כללי שם? שיר גיל?13 איפה את/ה גר/ה? במרכז צבע שיער? חום בהיר- שטני יש לך חדר לבד? כן
את/ה מדברת לעצמך? לא.. מה הכי מעצבן אותכם? שאנשים מתעללים בבעלי-חיים מה הכי משמח אותכם? לא יודעת, הרבה דברים.. את/ה מעצבנ/ת? אולי
מה אתם שומעים עכשיו? כלום.. מה המשפט האחרון שאמרת? לא זוכרת
מה המילה הראשונה שאמרת? אמ.. אמא? כמה זה 6565+457485454+4556+454% (לא צריך לכתוב את התשובה האמיתית אפשר לחרבש)? 987654? מה הייתם עושים עם 1.000.000.000 דולר? הייתי קונה משהו.. (יותר ממשהו..) התאהבתם פעם בילד או בילדה הכי מקובל/ת בשכבה?לא.. איזה תוספת את/ה אוהבת עם הפיצה שלך? טונה איכסס איזה תוספת מגעילה למה דווקא זאת?
יש לך שין? כןן כפרעליו
יש לך בלוג? לא יש לך שוקס (זה כמו שין)? לא היה לך חבר/ה ? אממ.. לא נראה לי יש לך חבר/ה? לא אתם ילדים מנודים? לא.. צחקו עליכם פעם ממשהו שאתם לא עשיתה? נראה לי מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלכם? חחחח.. יש ה-מ-ו-ן. מה הדבר בכי חכם שעשיתם? עשיתי את השאלון הזה
נגיד שאתם בדיכאון ובא לכם למות הייתם שותים רעל? באיזה טעם הרעל? 2. זה או זה? נשיקה או חיבוק? חיבוק. סטירה או מכה? סאירה מטאל או פופ? לא זה ולא זה בן או בת? לא יודעת. נראה לי בת
מים או ספרייט? מים סטוץ או קשר רציני? לא יודעת, נראה לי קשר רציני כיתה ט' או י' ? י' 4 או 2 ? 2!!!!!!!!
אנגלית או עברית? אנגלית 3. אהבה? חבר/ה? לא מאמין באהבה ממבט ראשון? יאפ מאמין באהבה וירטואלית? לא מאמין באהבה? כן מאמין בנישואין ואם לא מה? כן. היית מאוהב/ת? לא נראה לי את/ה מאוהב/ת? לא בגדת? לא תסלח לבגידה? לא נראה לי אתם מוצאים את החבר/ה שלך עם החבר/ה הכי טובה שלך שלך מה תעשו? לא יודעת.. מה זה השאלון הזה?
התנשקתם? לא. ולסיום נהניתם?!?!?! כן לא כן לא אולי

koral669

New member
../images/Emo3.gif

שם? קורל גיל? 14 איפה את/ה גר/ה? בבת ים :S צבע שיער? חום בהיר יש לך חדר לבד? לא :X את/ה מדברת לעצמך? לא. מה הכי מעצבן אותכם? שלא מתייחסים אליי ברצינות. מה הכי משמח אותכם? לשמח אנשים,לרקוד,המשפחה והחברות שלי. את/ה מעצבנ/ת? לא. מה אתם שומעים עכשיו? מוזיקה. Give it up to me - Sean Paul מה המשפט האחרון שאמרת? "זברה זו חיה חמודה"
מה המילה הראשונה שאמרת? "אמא" :S כמה זה 6565+457485454+4556+454% (לא צריך לכתוב את התשובה האמיתית אפשר לחרבש)? תודה רבה לכם שאתם מרשים לי לחרבש. מה הייתם עושים עם 1.000.000.000 דולר? אני אפילו לא יודעת איך מבטאים את המספר, אז לדעת מה עושים איתו? התאהבתם פעם בילד או בילדה הכי מקובל/ת בשכבה? אממ.. מקובל? סתם חרא, אין אצלנו שטויות כאלה XD מה אנחנו, יסודי?! איזה תוספת את/ה אוהבת עם הפיצה שלך? לא אוהבת פיצה, אבל אם אני כבר אוכלת, אז או פטריות או בלי כלום. איכסס איזה תוספת מגעילה למה דווקא זאת? כדאי שיהיה לך מה לשאול. יש לך שין? לא. יש לך בלוג?
יש לך שוקס (זה כמו שין)? לא. היה לך חבר/ה ? כן. יש לך חבר/ה? לא, אבל היו. אתם ילדים מנודים? לא XD צחקו עליכם פעם ממשהו שאתם לא עשיתה? לא. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלכם? לא היו לי פאדיחות :X מה הדבר בכי חכם שעשיתם? אני עושה המון דברים חכמים. תשאלו את הילה [
] נגיד שאתם בדיכאון ובא לכם למות הייתם שותים רעל? אני אף פעם לא בדיכאון. 2. זה או זה? נשיקה או חיבוק? נשיקה. סטירה או מכה? שום דבר. מטאל או פופ? פופ. בן או בת? שניהם. מים או ספרייט? מים. סטוץ או קשר רציני? קשר רציני. כיתה ט' או י' ? ט' 4 או 2 ? 2 אנגלית או עברית? אנגלית. 3. אהבה? חבר/ה? היה. מאמין באהבה ממבט ראשון? כן. מאמין באהבה וירטואלית? לא. מאמין באהבה? כן. מאמין בנישואין ואם לא מה? הא? היית מאוהב/ת? לא. את/ה מאוהב/ת? מחבבת פלוס. :] בגדת? חלילה. תסלח לבגידה? לא. אתם מוצאים את החבר/ה שלך עם החבר/ה הכי טובה שלך שלך מה תעשו? חרם נצחי? התנשקתם?
ולסיום נהניתם?!?!?! כן

inbal1993

New member
קורל../images/Emo98.gif

את זוכרת מה אמרת לי בקשר ל****..ניראה לי באמת...
כדאי לי

inbal1993

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif

מסמיקה מסמיקה מסמיקה
דיי
ועדיין לא ביקשתי תמונה :S שחכתי

למעלה