שרשור

inbal1993

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo98.gif

הצילוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
למה אני בלחץ

inbal1993

New member
אה../images/Emo35.gifלאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo98.gif

נכון כלב מאמי

../images/Emo194.gifעונה.

שם? ישמעאל. סתם, שיר. גיל? 13. איפה את/ה גר/ה? יבנה, "עיר הפשע והרשע
" צבע שיער? חום כהה. יש לך חדר לבד? כן. את/ה מדברת לעצמך? היי עצמי, אני מדברת לעצמי? חיחי. לא. מה הכי מעצבן אותכם? הרבה דברים. מה הכי משמח אותכם? כנ"ל. את/ה מעצבנ/ת? לא יודעת, תגידו אתם. מה אתם שומעים עכשיו? כלום. מה המשפט האחרון שאמרת? נמנמ לא זוכרת. מה המילה הראשונה שאמרת? אבא, כמו כל אחד אחר. כמה זה 6565+457485454+4556+454% (לא צריך לכתוב את התשובה האמיתית אפשר לחרבש)? דווקא נענה. *מביאה מחשבון* 457,497,029 מה הייתם עושים עם 1.000.000.000 דולר? חושבת מה לעשות עם מיליון דולר. התאהבתם פעם בילד או בילדה הכי מקובל/ת בשכבה? לא. איזה תוספת את/ה אוהבת עם הפיצה שלך? טונה או בצל. איכסס איזה תוספת מגעילה למה דווקא זאת? ככה
יש לך שין? לא. יש לך בלוג? לא. יש לך שוקס (זה כמו שין)? לא. היה לך חבר/ה ? כן. יש לך חבר/ה? לא. אתם ילדים מנודים? לא. צחקו עליכם פעם ממשהו שאתם לא עשיתה? כן. מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלכם? לא זוכרת. מה הדבר בכי חכם שעשיתם? הרבה דברים
נגיד שאתם בדיכאון ובא לכם למות הייתם שותים רעל? לא. 2. זה או זה? נשיקה או חיבוק? חיבוק. סטירה או מכה? סטירה. מטאל או פופ? לא זה ולא זה. בן או בת? אני בת. מים או ספרייט? מים. סטוץ או קשר רציני? קשר רציני. כיתה ט' או י' ? י'. 4 או 2 ? 4 אנגלית או עברית? אנגלית. 3. אהבה? חבר/ה? אין. מאמין באהבה ממבט ראשון? לא. מאמין באהבה וירטואלית? לא. מאמין באהבה? כן. מאמין בנישואין ואם לא מה? כן. היית מאוהב/ת? לא. את/ה מאוהב/ת? לא. בגדת? לא. תסלח לבגידה? תלוי. אתם מוצאים את החבר/ה שלך עם החבר/ה הכי טובה שלך שלך מה תעשו? מאיפה לי? התנשקתם? לא. ולסיום נהניתם?!?!?! לא:-|

sims 4 life

New member
עונה../images/Emo107.gif../images/Emo178.gif

1. כללי שם?אריאל גיל?עוד 3 חודשים 11 25/11 איפה את/ה גר/ה?רעננה צבע שיער?שטני יש לך חדר לבד?כן את/ה מדברת לעצמך?לא מה הכי מעצבן אותכם?שאלונים..ועוד מלא דברים מה הכי משמח אותכם?שמי שאני שונא ימות? את/ה מעצבנ/ת?לא למה את/ה כן? מה אתם שומעים עכשיו?ת'רעש של המקלדת והמזגן מה המשפט האחרון שאמרת?את התשובה לשאלה הזאת.. מה המילה הראשונה שאמרת?מה כמה זה 6565+457485454+4556+454% (לא צריך לכתוב את התשובה האמיתית אפשר לחרבש)? 1 מה הייתם עושים עם 1.000.000.000 דולר?הייתי חונק איתו ת נסראאלה למה? התאהבתם פעם בילד או בילדה הכי מקובל/ת בשכבה?אין אצלנו מקובלים לא מקובלים! איזה תוספת את/ה אוהבת עם הפיצה שלך?זיתים איכסס איזה תוספת מגעילה למה דווקא זאת?למה טעמת? יש לך שין?wtf?! יש לך בלוג?בערך.. יש לך שוקס (זה כמו שין)?O__o היה לך חבר/ה ?לא יש לך חבר/ה?לא אתם ילדים מנודים?
*נאנח ומת לתת מכות למי שכתב את השאלון הזה*לא! צחקו עליכם פעם ממשהו שאתם לא עשיתה?לא מה הייתה הפאדיחה הכי גדולה שלכם?לענות על שאלון שאני לא משועמם כמו עכשיו מה הדבר הכי חכם שעשיתם?לא עניתי על שאלון (?) נגיד שאתם בדיכאון ובא לכם למות הייתם שותים רעל?לא הייתי נותן לך לראות אם זה משפיע.. 2. זה או זה? נשיקה או חיבוק?חיבוק בעצם תלוי.. סטירה או מכה?תלוי מי למי מטאל או פופ?-- בן או בת?בן מים או ספרייט?ספרייט סטוץ או קשר רציני?קשר רציני כיתה ט' או י' ?לא יודע 4 או 2 ?42 אנגלית או עברית?עברית 3. אהבה?מי איתה? חבר/ה?מה איתם? מאמין באהבה ממבט ראשון?לא וכן מאמין באהבה וירטואלית?לא מאמין באהבה?כן מאמין בנישואין ואם לא למה?כן היית מאוהב/ת?לא את/ה מאוהב/ת?O__________o בגדת?במי באוויר? כן שעצרתי את הנשימה תסלח לבגידה?תלוי אם זה סק* אז לא אם זה חיבוק כן אם זה נשיקה בפה לא אתם מוצאים את החבר/ה שלך עם החבר/ה הכי טובה שלך שלך מה תעשו?יתן בעיטה לשניהם ברגל הם ירמו אותה ויקפצו במקום ואז אני ישב בצד ישתה בירה ויהנה ואז ישים רגל לרגל השניה.. התנשקתם?לא ולסיום-לא נהניתם?עניתי כבר

inbal1993

New member
אממ...../images/Emo211.gif../images/Emo79.gif../images/Emo189.gif../images/Emo32.gif

אם הוא ממש מיתגעגע אליו אז כן

למעלה