../images/Emo176.gifותגובתה של גליה../images/Emo26.gif
ברווחים- יש אייקונים של צחוק ושל ה"וירוס"
אורוש אומר/ת: |וירוס| גליה =] אומר/ת: מוזר.. אורוש אומר/ת: ממש!!! גליה =] אומר/ת: טוב חפיפ גליה =] אומר/ת: יאללה עכבנו את עצמנו מספיק, לא? אורוש אומר/ת: חחחחח גליה =] אומר/ת: צריך להתחיל ללמוד אורוש אומר/ת: כע אורוש אומר/ת: אבל חכי שניה אורוש אומר/ת: אני רוצה להראות לך משהו גליה =] אומר/ת: יאללה אורוש אומר/ת: שניה אורוש אומר/ת: אורוש אומר/ת: אורוש אומר/ת: ביי למסנג'ר גליה =] אומר/ת: ביי לוירוסים אורוש אומר/ת: אורוש אומר/ת: תשמרי את זה אורוש אומר/ת: זה ממש נחמד לעבוד ככה על אנשים גליה =] אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחח גליה =] אומר/ת: שמור שמור גליה =] אומר/ת: אה, מה? גליה =] אומר/ת: עבדת עלי ? אורוש אומר/ת: אורוש אומר/ת: לא ראית את השרשור? גליה =] אומר/ת: אני אהרוג אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך גליה =] אומר/ת: עדת עלי? גליה =] אומר/ת: עבדת אורוש אומר/ת: גליה =] אומר/ת: דיי נו גליה =] אומר/ת: תגידי כן או לא גליה =] אומר/ת: רק אל תצחקי אורוש אומר/ת: כן גליה =] אומר/ת: אחותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתךךךךך גליה =] אומר/ת: שגעתי את אסף בגלל זה גליה =] אומר/ת: מה זה לעזאזל?! אורוש אומר/ת: גליה =] אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אורוש אומר/ת: אייקון גליה =] אומר/ת: מה? גליה =] אומר/ת: שלחי שוב גליה =] אומר/ת: מהר, נו אורוש אומר/ת: גליה =] אומר/ת: תחנקי אורוש אומר/ת: גליה =] אומר/ת: מזההה גליה =] אומר/ת: אורוש אומר/ת: אייקון גליה =] אומר/ת: אני לא מצליחה להעתיק אותו אורוש אומר/ת: יש גם את גליה =] אומר/ת: רק חצי ממנו אורוש אומר/ת: ואת אורוש אומר/ת: אורוש אומר/ת: ויש גם את גליה =] אומר/ת: תחנקקקקקקקקקקקקקקקקיי