שרשור

onix 88

New member
../images/Emo207.gif חסימת פלאפון

זה אימייל ששלחו לי היום, אני חושב שזה שימושי: חברות וחברים קיבלתי מחבר "מידע" כיצד ניתן לפעול נגד גניבת מכשירים סלולריים, ואני מעביר הלאה. אם כולנו נשתמש בו, לא יהיה לגנב כדאי לגנוב מכשיר. לכל מכשיר יש מספר סידורי. חברות הסלולאר יכולות לחסום את המכשיר אם ניתן להם את המספר הסידורי של המכשיר שנגנב, כך שגם אם הגנב יחליף את הסים [SIM], המכשיר לא יפעל. נכון שהמכשיר לא יוחזר, אבל הנקמה המתוקה היא שהגנב לא יוכל להשתמש במכשיר. אז כך: לכל מכשיר יש מספרייחודי שאינו חוזר על עצמו ועל מנת לדעת מה הוא יש לחייג מהטלפון שלך: כוכבית -סולמית-06-סולמית, ואז יופיע על הצג מספרו הסידורי של המכשיר שלך. רשום לעצמך את המספר המלא ושמור אותו. אם יגנבו לך את המכשיר מסור את המספר הזה לחברה הסלולארית כדי שהיא תחסום אצלה את המכשיר שלך, והגנב לא יוכל "לחגוג" על חשבונך. והלוואי שלא תזדקקו לזה.

a 90s Noah

New member
איזה חרישה מטורפת..../images/Emo178.gif

ותיכף באים לעשות לצ'רלי גבס

a 90s Noah

New member
הוא ישן ../images/Emo99.gif

אני מתאפק לא להעיר אותו הוא כל כך חמוד..הוא רדום לגמרי מהחומר שהוטרינרית שלנו נתנה לו. בסוף היא הוציאה לו חלק מהמוגלה מהרגל, יש מצב שזה לא שבר (איזה הקלה!!), שמה אנטיביוטיקה, חבשה לו את זה, והיום ב-21:00 היא תבוא לראות מה קורה עם הפצע.. שירגיש טוב

shiran™

New member
מסכן ../images/Emo10.gif החלמה מהירה וללא כאבים!!

מזכיר לי שמרי חזרה מהעיקור שלה. היא הייתה מסוממת לגמרי... העיניים שלה חצי סגורות חצי פתוחות.. הלכה עקום.. נתקעה במדרגות.. בכיתי כשראיתי אותה. אבל היה לה ריח ממש נעים. עכשיו היא בריאה כמו שור
שתחיה שנים ארוכות בריאות ומאושרות! והחלמה מהירה שוב

bLAck hALo

New member
פסטיבל אשדוד:

פסטיבל אשדוד: 28-29/6/2006 באזור התעשייה הצפוני, ליד נמל אשדוד -יום ד-28.6 - אהוד בנאי, שלושים (הופעת בכורה!), היהודים, בית הבובות, אביתר בנאי 29.6- שוטי הנבואה, איה כרום, אביב גפן ועברי לידר (גם לבד וגם ביחד) עוד; איראל זילבר, , רוקפור, אמ סי קרולינה ולהקת פאנטס, סודוקו, להקת טררם, בוטן מתוק בקרקס, הזבובונים ועוד..! פאבים המשתתפים בפסטיבל: נאפופו, פיגל, קמפיו, מלאיה, בונגוס, פאנגס, אנונימוס, פרנד'ס. כרטיס לכל יום 80 ש"ח יבנה, רחובות והסביבה.. -0543099035. ICQ-207842949

jenngirl

New member
בואי../images/Emo82.gif

יש מצב שגם לזה אני הולכת [וכרטיס עולה רק 80!:O]

shiran™

New member
מזל שאני מעתיקה. יווווווווו גאדדדדד

הזבובונים מופיעים!!!!!!!!! אני חייבת להיות שםםםםםםם!!! אה בעצם.. לא

shiran™

New member
../images/Emo51.gif ואני מקווה להיפטר מהר

כשתפוז יפסיקו עם הקטעים המעצבנים פה..