שרשור

../images/Emo179.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo220.gif

ריצות למרחקים ארוכים מרגיעות אתכם? מכורים לספינינג? משחקים כדורגל בשבת? או שמעדיפים דווקא רכיבה על אופניים? תפוז
אלבומים
מזמין אתכם לשלוח תמונות לתחרות "זה רק ספורט" ולזכות בכרטיסים לאליפות ישראל באתלטיקה http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=60

../images/Emo176.gifבהצלחה בבגרות מחר../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

עוד 24 שעות בערך- ואין יותר ביולוגיה!!
|אושר|

shiran™

New member
העתקתי. אל דאגה.

רשמתי.. שכחת שזה פורום של.. חרשנים? שששששששששששששש....
לא חרשנים.. משקיענים? חכמים? תמצאי מילה

../images/Emo176.gifכע,חשבתי על זה אחרי שפירסמתי

אבל איפה הלא ביולוגיים?
או שכולם מרחיבים את זה

LuLiLoPiLaTo1

New member
כן..:( זה ממש מפחיד במיוחד שבזמן

האחרון יוצא לי ליסוע יותר ברכבות.. החלמה מהירה לפצועים!

../images/Emo176.gifטנדר נתקע על המסילה...

והרכבת התנגשה בטנדר =\ איזה מכונית אחת- התנגשה בטנדר, תקעה אותו על המסילה- וברחה מהמקום.. המשטרה מחפשת אחר בעל הרכב שברח

../images/Emo176.gifזה וירוס../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

|הוספתי את גליה למסנג'ר, והתחלתי לשלוח לה אייקונים, אך לא בזה תם הסיפור|
|אורוש אומר/ת: |וירוס| גליה =] אומר/ת:
גליה =] אומר/ת: וירוססססססססססססססססססססססססססססססססס גליה =] אומר/ת: מה זה ארוש גליה =] אומר/ת: אורוש גליה =] אומר/ת: וירוס! |אורוש אומר/ת:
|אורוש אומר/ת:
גליה =] אומר/ת: לא ראית? גליה =] אומר/ת: וירוס אורוש! |אורוש אומר/ת: לא גליה =] אומר/ת: חכי גליה =] אומר/ת: שלחת לי וירוס?! |אורוש אומר/ת: לא |אורוש אומר/ת: |וירוס| |אורוש אומר/ת: אני לא מבינה על מה את מדברת בכלל גליה =] אומר/ת: שיט גליה =] אומר/ת: שיטטטטטטטטטטטטטטטטטטט |אורוש אומר/ת:
גליה =] אומר/ת: את לא מבינה, רגע גליה =] אומר/ת: אני אשלח לך באייס גליה =] אומר/ת: תהיי שם אונליין |אורוש אומר/ת: טוב הנה תמונה ראשונה

../images/Emo176.gifותגובתה של גליה../images/Emo26.gif

ברווחים- יש אייקונים של צחוק ושל ה"וירוס"
אורוש אומר/ת: |וירוס| גליה =] אומר/ת: מוזר.. אורוש אומר/ת: ממש!!! גליה =] אומר/ת: טוב חפיפ גליה =] אומר/ת: יאללה עכבנו את עצמנו מספיק, לא? אורוש אומר/ת: חחחחח גליה =] אומר/ת: צריך להתחיל ללמוד אורוש אומר/ת: כע אורוש אומר/ת: אבל חכי שניה אורוש אומר/ת: אני רוצה להראות לך משהו גליה =] אומר/ת: יאללה אורוש אומר/ת: שניה אורוש אומר/ת: אורוש אומר/ת: אורוש אומר/ת: ביי למסנג'ר גליה =] אומר/ת: ביי לוירוסים אורוש אומר/ת: אורוש אומר/ת: תשמרי את זה אורוש אומר/ת: זה ממש נחמד לעבוד ככה על אנשים גליה =] אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחח גליה =] אומר/ת: שמור שמור גליה =] אומר/ת: אה, מה? גליה =] אומר/ת: עבדת עלי ? אורוש אומר/ת: אורוש אומר/ת: לא ראית את השרשור? גליה =] אומר/ת: אני אהרוג אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך גליה =] אומר/ת: עדת עלי? גליה =] אומר/ת: עבדת אורוש אומר/ת: גליה =] אומר/ת: דיי נו גליה =] אומר/ת: תגידי כן או לא גליה =] אומר/ת: רק אל תצחקי אורוש אומר/ת: כן גליה =] אומר/ת: אחותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתךךךךך גליה =] אומר/ת: שגעתי את אסף בגלל זה גליה =] אומר/ת: מה זה לעזאזל?! אורוש אומר/ת: גליה =] אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אורוש אומר/ת: אייקון גליה =] אומר/ת: מה? גליה =] אומר/ת: שלחי שוב גליה =] אומר/ת: מהר, נו אורוש אומר/ת: גליה =] אומר/ת: תחנקי אורוש אומר/ת: גליה =] אומר/ת: מזההה גליה =] אומר/ת: אורוש אומר/ת: אייקון גליה =] אומר/ת: אני לא מצליחה להעתיק אותו אורוש אומר/ת: יש גם את גליה =] אומר/ת: רק חצי ממנו אורוש אומר/ת: ואת אורוש אומר/ת: אורוש אומר/ת: ויש גם את גליה =] אומר/ת: תחנקקקקקקקקקקקקקקקקיי

אוך.סתכלי עלי.../images/Emo103.gif../images/Emo104.gif

יצאתי כ"כ טמבלית מכל הסיפור
. אבל אורוש..את מדליקה :p

LuLiLoPiLaTo1

New member
חח אורוש גנבת את זה ממני?../images/Emo3.gif

כי..אני גנבתי מיבגני
ואין לי מושג ממי הוא גנב!:-O אז הגונב מגנב פטור כפי שאומרים

למעלה