תראי..
כמה זמן אתם ביחד? אני יכולה להגיד לך שאני וחבר שלי רבים המון יחסית לזוג, אבל זה משתפר לאט לאט.. בחודשים הראשונים היינו רבםי כל יום לפחות פעם אחת, ריבים של ממש - ומבחינתי לריב איתו זה לא לצעוק קת ולסגור את הדלת, אלא לצעוק במשך שעות ולבכות במשך שעות לפעמים עד חוסר נשימה..רק מהפחד שבריב הזה הכל נגמר. אבל עובד שלאט לאט אנחנו כבר לא ממש רבים הרבה כמו פעם, כי אנחנו יודעםי איך להתמודד אחד עם השני, איך להתמודד עם הרגשות שלנו (הכעס העב הבלבול הפחד מהנטישה וכו') ואיך להתמודד עם הנושא - כי מנסיוני ריבים זה בד"כ על נושאים חוזרים, עד שזה מסתדר. ובסוף זה מסתדר, אם מדברים על זה ומדברים על זה. מה שכן, אני יכולה להגיד לך בקשר למה שדיברת עליו עם עולם - גם לי ולחבר שלי הייתה את אותה הבעיה, ואני הייתי מהכיוון של חברה שלך אז אני אוכל לנסות להסביר לך את זה.. בהתחלה אני וחבר שלי הינ צמודים אחד לשני כל הזמן, במשך מספר חודשים, ואז היה לנו קשה לחזור לחברים הישנים שלנו. הוא הצליח ביותר קלות (בד"כ זה ככה עם בנים) ולי היה יותר קשה. לכ, במשך תקופה ארוכה היה לי מאוד קשה כל פעם שהוא יא עם חברים שלו, ואני לא הייתי מסוגלת לעשות את אותו הדבר. הייתי מציקה לו על זה שאנחנו לא עושים שיחת לילה, הייתי מתקשרת הרבה ושולחת הרבה הודעות, והוא היה מתעצבן שאני מציקה לו ולמה אני לא יכולה להסתדר לבד. לאט לאט איבדתי קצת מהתלות שלי והתחלתי גם לצאת עם חברות - וזה בעצם הפתרון. אל תתני לה לוותר לעצמה ולא לצאת עם חברים שלה - שתצא גם היא! ככה תראו שתיכן שזה מצב טוב. שלפעמים את יוצאת והיא נשארת לבד, ולפעמים היא יוצאת ואת נשארת לבד. הדדיות זה המצב הכי טוב - כרגע היא מוותרת על ההנאות שלה, ואת לא - ולכן זה יוצר אצהל מצבים של כעס, ולכן זה יור גם הרבה ריבים. אתן יכולות להסכים בינכם שתמיד זאת שנשארת בבית לבד מתקשרת לפני שהיא הולכת לישון ואז מדברים חמש דקות ומנתקים. אני יכולה להביןא ותה, אני כזאת שנרדמת כמו תינוקת, אבל אם לא דיברתי עם חבר לי לפני השינה יכול לקחת לי אפילו שעה להרדם. אבל זה הכל עניין של התמודדות. לדעתי, תאמרי את הדברים האלה לחברה שלך. תסבירי לה שזה לא נורא. שהיא לא צריכה לוותר על ההנאות שלה בשבילך, כי את לא רוה שהיא תוותר ואת בעצמך לא רוצה לוותר על שלך. חברים מחוץ לקשר זה חלק חשוב לזוגיות, תאמיני לי. בכל מקרה, הרבה בהצלחה לך!