שרשור

My DeeR

New member
../images/Emo23.gifשלום לכולם ../images/Emo14.gif

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים ואם מישהו יבין או יוכל לייעץ לי מה לעשות...אבל בכל זאת, אני רוצה לספר משהו ובחרתי דווקא בפורום הזה כי יש פה אנשים מבוגרים שיבינו קצת, פחות או יותר. אז ככה: <זה הולך להיות ארוך>
קודם כל אני בת, למי שעדיין לא שם לב... ויש לי קשר עם מישהו, יותר נכון - מישהי!! אני בת 16 והיא 21.. ההפרש גילאים אולי נראה לכם מוזר, אבל זה לא...אתם בטח חושבים מה יש לה לעשות איתי ולהפך..אבל זה לא ככה!! הגיל כ"כ לא חשוב. הסיפור שלנו מסובך..... יותר מידי.... אני מאוהבת בה! ממש מאוהבת בה...בחיים לא אהבתי מישהו כ"כ.. אני קמה בבוקר וחושבת עליה, בלילה לפני שאני הולכת לישון..כל היום! אנחנו מדברות הרבה בטלפון...פשוט כל החיים שלי סובבים סביבה. וככה גם היא מרגישה, בדיוק כמוני. אנחנו לא נפגשות כל יום....פעם, פעמיים בשבוע. שאנחנו נפגשות אנחנו עושות את כל מה שאתם רק יכולים לתאר לעצמכם שבנות יכולות לעשות אחת עם השניה - הכל!! זה התחיל מנשיקה...וחשבנו שלעולם לא נעשה משהו יותר מזה.. ולאט לאט זה התגלגל לעוד וככה עד לזה שעשינו הכל. אני רק רוצה להדגיש - אני לא לסבית! גם היא לא..זה נראה ככה, אבל אנחנו לא...אולי אפשר לקרוא לזה דו מיני... ואני יודעת שאני לעולם לא יהיה עם מישהי ככה!! בחיים לא...כי גם אני לא נמשכת לבנות. אנחנו נמשכות לגברים.. ולשתינו זה הקטע הראשון שהיה עם בנות. עד עכשיו נשמע כאילו אנחנו מאושרות אחת עם השניה ושהכל בסדר.. אבל זה לא ככה! לפעמים כן, אבל רוב הפעמים לא... א=ף א=ח=ד לא יודע על הקשר הזה!! וזה כ"כ קשה. לא אבא, לא אמא, חברים\ות.... פשוט אף אחד! אמא שלי חשדה בעבר אבל גרמנו לה להאמין שהיא כמו אחות גדולה שרציתי שתהיה לי
זו לא ממש הבעיה..כי אפשר להסתדר בלהסתיר את זה! הבעיה הגדולה שלנו זה שאנחנו רבות מלא!!! אנחנו רבות כ"כ הרבה ועל שטויות. מפריע לה שאני יוצאת עם חברים\ות שלי בערב...ואפילו לה לא ברור למה. היא לא רוצה שיהיה לי חבר וגם אני לא רוצה שלה יהיה... ואין לי עוד דוגמאות כרגע, אבל פשוט כ-ל יום,אנחנו רבות כל יום על משהו אחר ולפעמים גם שאנחנו נפגשות. אני לא מבינה למה שאנחנו כ"כ אוהבות אחת את השניה, אנחנו רבות כ"כ הרבה??? הקשר הזה מפחיד- את שתינו! כי אף פעם לא קרה לנו דבר כזה...לא עם מישהו ולא עם מישהי. אנחנו מאמינות שהקשר הזה יגמר כשיהיה לה חבר רציני.. ברגע שלה יהיה חבר, גם לי יהיה. אני נפרדתי מהחבר שלי בשבילה וברגע שאני רוצה אני חוזרת אליו.. היא כ"כ רוצה שיהיה לה חבר כדי לסיים את הקשר הזה ואני לא רוצה שיהיה לה חבר
אני רואה את זה מעכשיו איך אני הולכת להפגע..ואני פוחדת מזה. הרבה פעמים אמרנו לעצמנו שאם היינו מספיק חזקות היינו מסיימות את הקשר הזה כבר, כי הוא מסוכן, לא בריא, מייאש..הכל! אנחנו יודעות שאנשים שרואים את זה מהצד ישר אומרים לנתק אותו אבל אנחנו כ"כ אוהבות אחת את השניה... למישהו\י היה פעם קשר כזה? מישהו יכול אולי לתת עיצה או להגיד מה הוא חושב על זה? ת-ו-ד-ה לכל מי שיכול לעזור..

היי. כתבתי פה לא מזמן תחת שם אחר

"חמדמדונת" לאלו שזוכרים אותי. אל תשאלו, הרבה התרחש בזמן הזה. נתקלתי במצגת חמודה על אישה וישר נזכרתי בכן! אי אפשר להוסיף מצגת אז אעתיק את הכתוב. מציעה לכן לקרוא. זה קצת ארוך אבל שווה לקרוא עד הסוף!!!! זה נקרא: פגם אצל האישה כשאלוהים ברא את האישה הוא היה ביומו הששי וכבר נכנס לשעות עבודה נוספות. מלאך הופיע ושאל "מדוע אתה משקיע כל כך הרבה זמן ביצירה הזו?" ואלוהים ענה: "ראית את דף הפירוט שלה?" היא צריכה להיות מתאימה לשטיפה אבל לא מפלסטיק, צריכים להיות לה יותר מ-200 חלקים נעים, כל החלקים חייבים להיות ניתנים להחלפה והיא צריכה להיות מסוגלת לעבוד תחת כל סוג של דיאטה, שאריות וכו'. היא צריכה שתהיה לה יכולת לחבק ארבעה ילדים בו זמנית יש לה נשיקות שמסוגלות לרפא החל משריטה בברך ועד שברון לב, ואת כל זה היא צריכה לעשות בשתי ידיים בלבד. המלאך היה המום מן הדרישות "שתי ידיים בלבד?!.... בלתי אפשרי! וזה רק הדגם הסטנדרטי? לדעתי זו יותר מדי עבודה ליום אחד... חכה למחר כדי לסיים" אין סיכוי! השיב אלוהים "אני כל כך קרוב לסיום וזו גם היצירה האהובה עלי ביותר אני עושה אותה מכל הלב! היא מרפאה את עצמה כשהיא חולה והיא יכולה לעבוד 18 שעות ברציפות" המלאך התקרב ונגע באישה... "אבל אדון עולם, היא כל כך רכה... " "היא אכן רכה" אמר אלוהים. "אבל עשיתי דגם מיוחד, אין לך מושג איזה כוח סיבולת יש לה ואיזה הישגים היא יכולה להשיג." "היא תהיה מסוגלת לחשוב?" שאל המלאך אלוהים ענה: "היא לא רק מסוגלת לחשוב, היא מסוגלת להפעיל היגיון בצורה יוצאת דופן והיא גם מסוגלת לנהל משא ומתן" המלאך נגע בלחיה של האישה ואמר "יש כאן סדק..." "אמרתי לך שאתה מנסה לשים יותר מדי דברים בדגם אחד" "זה לא סדק... זו דמעה" תיקן אותו אלוהים "למה צריך דמעה?" שאל המלאך ואלוהים אמר: הדמעות הן דרכה להביע את שמחתה, את עצבותה, את איבוד האמון, את אהבתה, את בדידותה, את סיבלה ואת גאוותה." זה מאוד הרשים את המלאך "אתה ממש גאון אדוני, חשבת על הכל. האישה היא יצירה ממש מדהימה" אכן כן! לאישה יש כוחות שמפתיעים את הגבר. הן מסוגלות להתמודד עם קשיים, נושאות נטל כבד מאוד, אבל יש בהן המון אהבה ואושר. הן בוכות כשהן שמחות וצוחקות כשהן עצבניות. הן נלחמות למען אמונתן , מתנגדות לאי צדק. הן לא מקבלות את התשובה "לא" כשהן משוכנעות שישנו פתרון טוב יותר. הן מונעות מעצמן, על מנת להעניק למשפחתן. הן הולכות לרופא עם חברה שפוחדת ללכת. הן אוהבות אהבה שאינה תלויה בדבר. הן בוכות כשילדיהן מצליחים ושמחות כשחבריהן משיגים השגים. הן שמחות שכהן שומעות על לידה או נישואין. ליבן נשבר כשחברה הולכת לעולמה. הן סובלות על אובדן אנשים קרובים ולמרות כל זאת, הן חזקות גם כשנדמה להן שאפסו כוחותיהן. הן יודעות שנשיקה או חיבוק יכולים לרפא לב שבור. אבל יש לאישה פגם אחד - היא שוכחת את ערכה. תחשבו על זה מקווה שאהבתן.

mirit01

New member
למכירה 5 מכשירי EVA TEST

הבאיתי מארה"ב מי שלא יודעת - מדובר במכשיר לזיהוי הביוץ מיועד לנשים המבקשות להנמע מהריון בשיטה טבעית המבוססת על זיהוי הימים הבטוחים. פרטים בקישור

גליתה33

New member
אהבה זה כואב........

שלום יקירה, קודם כל - את מאוד בוגרת ומתנסחת מעולה. מביעה נהדר את מה שאת מרגישה וחווה - יכולתי להרגיש שאת ממש לידי ומספרת לי. את חווה משהו בפעם הראשונה, אך לא דימיינת את עצמך בסיטואציה כזאת, שמת לעצמך גבולות ואת עוברת אותם ואת בתחושה גדולה של איבוד שליטה יחד עם אהבה גדולה, גילוי וסקרנות מול משהו חדש. בסיטואציות כאלה, אם אנחנו לא מצליחים להוציא את הלחץ זה יכול לצאת החוצה בצורה של ריב - גם עם האנשים הכי יקרים לנו. גם העבודה שאף אחד לא שותף ל"סוד" מקשה עליך ולא מאפשרת לך להסתכל על הסיטואציה ועל מה שאת מרגישה באופן חופשי. לגבי הגיל - אני לא רואה בעייה עם זה, אנשים בגילאים שונים יכולים למצוא שפה משותפת ואל תתני למחשבה הזאת לנהל אותך. אני מאמינה, באופן כללי, שתקשורת היא המפתח ליחסים עם אנשים. אז גם לגבי הסיטואציה הזאת אני ממליצה לכן לשבת ולדבר -להשתדל לדבר במקסימום פתיחות וכנות, להגיד מה שמרגישים, ממה פוחדים, למה זקוקים, מה הציפיות מהצד השני. אין לי ספק ששיחה כזאת(ואולי כמה כאלה) יוכלו להפחית את מידת המריבות בניכן שנובעת לפי דעתי מצרכים לא מובעים, אולי פחד נטישה (שלכולנו יש בתוך קשר קרוב). מאחלת לך בהצלחה גליתה

סיון 1 23

New member
../images/Emo23.gif מקסים.

חשבתי עלייך בזמן האחרון... חמדמדונת... את לא זאת מחו"ל עם החבר בארץ? הוא בא לבקר אותך... איך היה?

וואלה זכרת? ../images/Emo13.gif איזה נחמד

כן חבר שלי היה פה. נסע לפני שבוע. היה מדהים!!!! תקופה נפלאה!!!!!!! אוח היה פשוט נפלא. אין מילים. אני מחכה כבר לספטמבר אני טסה לארץ לכמה חודשים. מה שלומך?

ע ו ל ם

New member
שלומות..

אין ספק שאהבה, יכולה להיות גם כואבת.. מכוח העוצמה הקיימת בה.. אך אין בזה כדי לגרום לזוג להיפרד..
כל עוד אתן יחדווה, שתיכן.. אל תחשבי על מה יהיה אם תיפרדו..
תהני ותחווי את האהבה הגדולה שקיבלת, ואל תחשבי \ תחיי את הפרידה.. דבר כ"כ מיוחד קיבלת, זכית לו(ה).. אל תחיי את "מה יהיה".. אלא את ההווה.. לדעתי.. הדבר החשוב ביותר כעת.. הוא לסדר את הזוגיות בינכן. את צריכה להבהיר לה.. שהקנאות שלה לא רק שהיא לחינם וזה פוגע בה, בבריאותה ובחייה לחינם ללא הגיון וצדק, זה גם פוגע בקשר המיוחד שלכן, וחלב שכך.. הבהירי לה (את שהיא יודעת)..
שאת אוהבת אותה ורק אותה עד כדי כך שעזבת את החבר שלך....
עד כדי כך שאת מנסה להמשיך את הקשר הזה ושלא יגלו את זה מי שלא צריך לגלות..
שאת חושבת עליה כל רגע שאת קיימת.. ואז הסבירי לה.. שיציאה לגיטימית עם החברות והחברים שלך, לא מערערים את מעמדה.. תחשבי איך להבהיר לה זאת בצורה הברורה ביותר.. כדי שתבין את מקומה, ולמען יהיה לכן טוב יחדווה.. הצלחה ואהבה..

My DeeR

New member
תודה =)

ורק חשוב לי להגיד.. העיניין שהיא מעדיפה שאני לא אצא עם חברים שלי בערב זה כדי שאני אשאר בבית ונדבר בטלפון... גם היא לפעמים מוותרת על יציאות כדי לעשות את זה. לפעמים אנחנו קובעות שעה כדי לחזור ביחד ואז לדבר! אנחנו מדברות כל לילה בטלפון!! אז שאני יוצאת איתם זה קצת בעיה.. כי אני לא יכולה לדבר איתה 'נורמלי'....לידם.

ע ו ל ם

New member
אז אני מבין..

שאין פה שום עניין של קנאה? אבל היא צריכה להבין ולקבל שאת יוצאת עם חברים שלך.. העובדה שהיא מוותרת על יציאות שלה זה יפה מאוד (שהיא מקריבה יציאותיה לשיחות.. זה בחירה שלה..) אך היא לא יכולה לדרוש זאת ממך ורק בגלל שהיא עושה זאת.. הפתרון לקבוע שעה ולדבר זה יפה.. וזה שאת "יוצאת איתם זה לא בעיה.." אולי זה בעיה לשיחות שלכן (ולזה התכוונת וודאי..) אך הכייף שלך עם החברים שלך זה לא בעיה אלא דבר חשוב..

My DeeR

New member
יש עיניין של קנאה!

כי החבר שלי לשעבר נמצא איתנו תמיד.. והיא יודעת שהוא רוצה שנחזור, ואני מסבירה לה שאני לא אחזור אליו כי אני איתה. אני לא יודעת למה זה בדיוק מפריע לה, שאלתי אותה וגם היא לא מבינה למה. ולא התכוונתי לזה שהיא לא יוצאת כי בא לה אז גם אני צריכה לא לצאת. היא מבקשת ממני לא לצאת ושגם היא לא תצא... לא יודעת, אני לא מבינה את העיניין הזה ממש. מצד אחד אני רוצה לצאת עם חברים שלי עד מתי שבא לי כי כיף לי איתם ולדעתי אני צריכה להיות איתם לפעמים כמה שבא לי. ומצד שני, באסה לי שאני לא מדברת איתה... אז אני לא יודעת מה לעשות =\

למעלה