שרשור

My DeeR

New member
היי ../images/Emo13.gif

פעם הפריע לי יותר שיצאת עם חברות שלך כי התבאסתי שלא נוכל לדבר בלילה, אבל אני באמת מאמינה שצריך להבין אחת את השניה ולפעמים לצאת עם חברים ולדבר כשנחזור.. אני מבינה אותך בקטע של הים, אמרתי לך. זה באמת נשמע מסריח בשבילך שאני אהיה איתם שם, אבל אלה הם החברים שלי, ואת צריכה לסמוך עלי שגם אם כל ארץ ישראל תרצה אותי, אני איתך!!!
מפריע לי רק מישהי אחת וזה בגלל שהיה לך קטע איתה בעבר.. האמת שזה היה סתם קטע...אבל עדיין =\ היא חברה טובה שלך. וכרגע הן כבר לא עושות כלום =)

מה הקשר???

מה הקשר אלה הם חברים שלי??? ועוד משהו קטן לא כתבת.. שלא אכפת לך גם כל יום וכל היום להיות עם החברים שלך... אז אולי בכל זאת זה אמור להפריע לי?

My DeeR

New member
אבל למה את מתעצבנת?

תדברי רגיל, זה לא יעזור עצבים... ככה לעולם לא נפתור את זה. וכן יש לי בעיה לצאת איתם כל יום..כי אני כן נשארת בבית לפעמים ומוותרת על לצאת איתם כדי להשאר איתך בבית ולדבר איתך! וכן, זה בגלל שאני רוצה!! וכל היום? אני לא נמצאת איתם כל היום, רק בערב.

My DeeR

New member
כל אחד יכול לעשות מה שבא לו...

רק תדגישי לזה שאת מתכוונת שאפשר להיות עם אחרים. ולדעתי זה ממש לא פתרון. אבל לא חשוב, זה מה שאת רוצה!! וכבר דיברנו על זה.

למה לא פתרון?

אני חושבת שכל אחד יכול לעשות מה שטוב לא. אם את אוהבת אותי את תתני לי לעשות מה שטוב לי:)

My DeeR

New member
זה כמו בגידה.

אבל אם זה מה שטוב לך.. אז אני לא אגיד לך לא.

אף פעם אין צד אחד

שהוא ה"אשם" והשני לגמרי בסדר. הבעיה היא שאצלכן זה מעגלי - היא עם החברים שלה, את מקנאה, היא מרגישה חנוקה, אתן רבות, היא רוצה לצאת עם החברים שלה וכן הלאה. לגבי החברים השיכורים בים וכו', אני יכולה להגיד לך רק דבר אחד: חייב להיות אמון. את לא יכולה לחצוץ בינה לבין אפשרויות בגידה. אם היא תרצה אותם זה יקרה, ואם היא לא תרצה, זה לא יקרה. את חייבת לבטוח בה, ולדעת שגם אם היא מבלה עם מישהו שרוצה אותה, מה שמשנה זה מה היא רוצה. וכנראה שהיא רוצה אותך. מה שאתן צריכות להבין זה לא רק אחת את השניה, אלא גם כל אחת את עצמה. למשל, למה בעצם זה כל-כך מפריע לך, מספיק מפריע לך כדי למנוע ממישהי שאת אוהבת משהו שהיא נהנית ממנו.

אוקיי אז ככה...

מפריע לי כי אני מצפה ממנה למה שאני נותנת מעצמי. אני יכולה לצאת ולדבר איתה כמה שהיא רק רוצה ולא אכפת לי משום דבר! אם לה מפריע שאני יוצאת אז אני לא יוצאת אני מרגישה שהשתנתי המון בקטע של היציאות והיא לא מעריכה את זה.. כולכם אומרים שהדבר הכי חשוב בקשר זה אמון אבל אני לא חושבת שלהעריך מישהו זה פחות חשוב....

ellulli

New member
עם כל הכבוד לשתיכן

ויש הרבה - אני לא מבינה למה אתן עושות את השיחה הזו פה, זה באמת נראה לי מצחיק לקרוא את השיחה שלכן כאן. תקרוא את התגובות, תלמדו מהן, תפנימו - ותדברו על זה פנים מול פנים. לא פה. לא מול כל העולם. לא בחפיפ. לא באינטרנט. דברו כמו שצריך!

בנותתתתתתתתתת רגעעעעעעעעעעע

תפסיקו ליילל תפסיקו להתנהג כמו 2 תרנגולות בלול... תתחילו לשוחח כמו 2 בנות שאוהבות אחתאת השניה... בחיים יש ויתורים וכל אחת מכן תצטרך לוותר במשהו מהקינאה שלה לטובת חברתה. במקום לנסות ולהצדיק כל אחת את דרכה, פשוט יותר שתשבו לשוחח כמו 2 תרנגולות שלא בלול..
בסה"כ הבנתי ששתיכן אוהבות אחת את השניה אז קדימה נשיקה, חיבוק ושבו על איזה כוס קפה..

סיון 1 23

New member
התאונה בבינימינה...

רכבת פגעה ברוכב אופניים. בחור מהכיתה שלי. אחד מדהים, כזה שאת כל הדברים שאומרים עליו עכשיו, כשהוא חסר, היה אפשר לאמר בכל עת כשהיה חי. לא סתם היה אפשר לאמר אותם, חשבו אותם... כשהיה חי וקיים. אני לא מבין הקרובים אליו... ואני יכולה להתגבר, אבל זה מאוד עצוב. מאוד.

למעלה