שרשור

12ShakirA12

New member
היי כולם ../images/Emo13.gif

מישו אולי יודע איך עושים צילום פנורמי
תמיד תהיתי לגביי זה, ותמיד רציתי לנסות לעשות גם כן (בתקווה שאפשר..) יש לזה הוראות, תוכנות, הסברים.. משהו
תודה לעוזרים
.

motir

New member
תמונות פנורמה, היכן?

שלום, אני מחפש אתרים עם תמונות פנורמה מכל מני סוגים, לא רק של נוף אלא גם דברים מיוחדים יותר. המטרה היא להדפיס ולתלות כתמונה בחדר, כך שחשוב שהרזולוציה תהיה גבוהה יחסית. גיגלתי מעט ומצאתי כמה אתרים, אך שום דבר מעניין במיוחד. מישהו יודע לעזור? תודה, מוטי

naor1989

New member
../images/Emo32.gifפסטיבל בשקל../images/Emo26.gif

ב-4 ביולי יתקיים "פסטיבל בשקל" ביקנעם עלית. אני אחד המפיקים של הפסטיבל, ואני מחפש אנשים שרוצים לעשות דוכנים של דברים מיוחדים, כמו: תכשיטים, מוצרי קוסמטיקה, איפור, יינות, צמידים, בגדים...וכו'...(גם אוכל) אנשים המעוניינים מוזמנים לשלוח לי מסר אישי או ליצור קשר בפלאפון - 0522660442 תודה –נאור

Just ice

New member
../images/Emo41.gifחוסר סנכרון מדהים ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

יש לי סרט MPG באורך של כגי'גה וחצי, שדגמתי מהווידאו (פורמט VCD). כאשר אני מנגן את הסרט המלא, הכל מצויין, רואים ושומעים בצורה מסונכרנת. אני מעוניין להוציא ממנו כמה קטעים של כ 20 דקות כל אחד. אני עושה זאת בעזרת TMPGenc (תחת Tools - Cut & Merge) בוחר פורמט MPEG 1, בוחר זמן התחלה, זמן סיום => והתוכנה מייצרת לי קובץ MPG חדש, לפני הזמנים. מבחינת הווידאו זה אכן יוצא מדוייק, בדיוק הקטע שרציתי, אבל כשאני מפעיל את הקובץ, הוידאו והסאונד לא מסונכרנים ! אגב, תופעה מעניינת ששמתי לב אליה : ככל שהקטע שאני מוציא, הוא מאוחר יותר בתוך הקובץ הגדול, כך חוסר הסנכרון יותר חמור. כלומר, אם אני רוצה להוציא קטע שמתחיל בדקה ה 40 ומסתיים בדקה ה 60, חוסר הסנכרון שלו יהיה גדול יתר מאשר קטע מהדקה ה 20 עד הדקה ה 40. מדוע ? מה ניתן לעשות ? (אולי תוכנה אחרת ?)

yhani

New member
יש לי רעיון/המלצה/בקשה למנהלי הפורו

ם לאור ריבוי התמונות של חתולים וכלבים אני מציע לאסור על העלאת תמונות כאלה. והכוונה היא ברורה כל אחד שמשעמם לו לוקח את הדיגיטלית מצלם את הכלב או החתול שלו בבית ואם אין לו ז הוא יוצא לרחוב מחפש אותם ומצלם. די די די נמאס כבר כמה אפשר להעלות תמונות כאלה? אין בהם שום אומנות שישלחו לפורום של בעלי חיים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

פורום לסדרת הדרמה היומית בערוץ הילדים על שמונה ילדים גאונים בני 15 - השמינייה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1299
פורום ללהקת הפאוור-פופ ממונטריאל - סימפל פלאן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1300
פורום פרויקט לגדול בצבע - אומנות מונעת אלימות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1301
היא לא אומרת כלום - אתם יכולים לדבר על הלהקה בפורום מטרופולין http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1302 המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

yan24

New member
canon a95

לאחרונה רכשתי מצלמה canon powershot a95. הבעיה שמיד כשאני מפעיל אותה מסך ה-LCD נכבה ולא ניתן להעביר אותה לצילום אלא אם לוחצים מחדש על כפתור ה- ON/OFF למרות שעל פי ספר ההדרכה כל לחיצה על כפתור מלבד ה- ON/OFF נלחץ. ניסיתי לשנות את ההגדרה של כיבוי אוטומטי אבל שום דבר בהתנהגות המצלמה לא השתנה. האם מדובר בתקלה או הגדרה לא נכונה?

z 2 s 3

New member
אתה זקוק לתוכנה מיוחדת לכך , שתחבר

את התמונות ע'פ הסדר אחרי שהעלת אותן למחשב . נסה למצוא חינמיות ברשת...

moryoav

New member
בחייך...

יש תמונות ויש תמונות... יש פה לפעמים תמונות מדהימות של בעלי חיים, אתה לא חושב שזה נורא ואיום לאסור סוג מסוים של תמונות? מה אחר כך? לאסור שקיעות כי זה נורא בנאלי? אם נמאס לך לראות תמונות של חתולים אל תכנס לשרשורים שעוסקים בהם. יואב.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo39.gif

הערב ב- 20:00, במסגרת רצועת הספורט של תפוז וערוץ ספורט 5, יתארח שימי ריגר ב- BlogTV ויענה לשאלותיכם בנושא כדורסל וה- NBA. אתם מוזמנים להכנס לשידור דרך פורום כדורסל.
החל מהיום בשעה 20:30 ועד יום ראשון ב- 9:00 בבוקר יתקיים בתפוז סופשבוע עברי לידר. אתם מוזמנים להכנס לבלוג TV ולצפות בקטעי וידאו מארכיון תפוז אנשים של עברי לידר, קליפים והקלות מהופעות חיות, וכמובן- ראיון מיוחד שעברי העניק לנו לפני מספר ימים בו ענה על השאלות שלכם. בנוסף, חגיגה בפורום המעריצים: גם אתם יכולים לזכות בסינגל או כרטיס להופעה. אז למה אתם מחכים
לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
לרגל יום איכות הסביבה העולמי וחג השבועות, שקשור קשר הדוק לטבע ולסביבה, פורום איכות הסביבה פותח בתחרות מאמרים נושאת פרסים בנושא מיחזור. ממחזרים, כותבים, משפיעים וזוכים

z 2 s 3

New member
../images/Emo45.gif אני בעד לאסור תמונות של ביבי..

מטעמים הומאניים...

masterboy

New member
בבקשה תפסיק עם זה

נסה לא לשלב בצורה כזאת נושאים פולוטיים בפורום אומנות. זה לא המקום לדברים כאלו וזה יכול ליצור עוד ריבים. כמובן שאני לא אומר את זה בתור אוהד ביבי או משהו דומה הייתי אומר בדיוק אותו דבר למישהו שהיה אומר דברים בעד ביבי.

יש לי רעיון/המלצה/בקשה בשבילך

במקרה שלא ראית טוב, זה פורום "אומנות הצילום". מותר להעלות כאן איזו תמונה שרוצים כל עוד לא פוגעת באף אחד. הפורום נועד בשביל הרעיון שאנשים יעלו תמונות, בין אם זה חתול שלא עושה כלום לפרח עם טיפות מים (תמונות שלי אגב). זוהי מדינה דמוקרטית וברגע שיחליטו לאסור סוג מסויים של תמונות אז הפורום עבר על החוק הכי חשוב, חופש הביטוי, שבמקרה בא לידי ביטוי בתמונות. עם סייג על תמונות בעייתיות כמו עירום, אמנם אומנות אך יש אנשים שזה עלול לפגוע בהם ומתחשבים פה בכולם. מה שאתה נכשל לעשות. כל יום בא לפה מישהו חדש שלא יודע שהעלו לפניו 12000000 תמונות של חתולים, וזה בלי להגזים. אז מה תעשה תקטול אותו? תעיף אותו? תאסור עליו להעלות תמונות? אם אתה בעצבים על התמונות האלה, אל תכנס לשירשורים שלהם או אל תכנס לפורום בכלל.. כנראה שזה לא לרמה שלך ואתה מקצוען, כנס לפורום של נשיונל ג'יאוגרפיק. שם תמצא את מקומך עם תמונות של נמרים... שזה קרוב משפחה של חתולים.. עלית מדרגה בשבילך.

yhani

New member
אל תבינו אותי לא נכון

נכון שזה פורום פתוחלכולם ואנחנו חיים במדינה דמוקרטית וזה פורום אומנות הצילום ........... אבל לא יעלה על הדעת להעלות תמונות של חתולים שמחפשים אוכל בפח אשפה ודברים כאלה.......90% מהתמונות של החתולים והכלבים אין בהם שום אומנות ובד"כ התגובות הן "איזה חמוד" "מסכן" "מצחיק" קיצור זה לא המקום להעלות את התמונות האלה וחבל שהן תופסות מקום ומזיזים תמונות שכדאי לתת עלהים את הדעת כוונתי ברורה. אין לי מטרה פה לקטול מישהו או להשוויץ אז בבקשה אל תגיבו סתם . אני רציני ואני מעלה נושא לדיון וכולנו נקבל את החלטת הרוב תודה

../images/Emo41.gifאוקיי הבנתי אותך אבל../images/Emo41.gif

מה תעשה עם אותם חדשים שבאים לפה ולא מכירים את הלך הרוח של הפורום? אז יש פה כמה קבועים שכבר יודעים פחות או יותר מה יעניין ומה לא, ואם יעלו תמונה של חתול אז זה יהיה משהו באמת מיוחד... סבבה. אבל יש אנשים שלא יודעים ולא הכי מבינים כי לא קראו את החוקים או פשוט אין להם ידע טכני או עין אומנותית, אז חושבים שחתול-מחפש-אוכל-בפח זה תמונה שווה בעיניהם. בדיוק בשביל זה המנהלים ואנשים וותיקים נמצאים פה, כדי לתת להם הכוונה, אין לצלם נכון, מה נחשב יותר ומה פחות, ולאט לאט רואים שיפור. יש פה כאלה שיעידו על כך שבעזרת הפורום השתפרו המון. אני מצלם 7 שנים (בהפסקות) ובעזרת הפורום הזה הראיה האומנותית והידע הטכני השתפרו לאין שעור - גם ההשראה שלקחתי מהאנשים פה לדוגמה SAPOG,Masterboy, deathwing אלה רק חלק מהאנשים. בזכותם אני משתפר.... תן את ההזדמנות הזאת גם לאלה שחתול-בפח זה תמונה יפה בשבילם.

z 2 s 3

New member
וממני לא למדת ?... ../images/Emo7.gif

אז הנה חתול...דווקא !

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואלה זו תמונה גדולה מה הוא מחפש שם החתול הזה? עכברים?

למעלה