שרשור

yhani

New member
בשביל זה יש את הרוב

אנחנו נחליט ביחד מה לעשות ואם מישהו חדש נכנס ומעלה תמונות כאלה אז נקבל אותו בצורה יפה ונסביר לו בדיוק למה הכוונה.

מ א ה

New member
מתחילה מפקפקת וללא נסיון...

אלו המילים של הנהלת הפורום: כאן מייעצים,מפנים,מסבירים,מעבירים ביקורת ומדסקסים בענייני צילום.מיועד למתחילים,למפקפקים,למנוסים יותר,ולכל מי שצילום מעניין אותו. .במאמרי הפורום , תוכלו למצוא תשובות רבות בנושאים שונים והם יעילים , מעשירים ומעניינים ביותר. מי שרוצה שיעבירו ביקורת, קשה ככל שתהיה, או שיחתכו את עבודתו, שיציין זאת במפורש. בכל מקרה אחר אין לגעת בעבודות כי יש עליהן זכויות יוצרים והאדם שהעלה אותן לפורום התכוון להציג אותן כמו שהן. מאחורי כל צילום - עומד האדם הצלם שצילם אותו: חייה ותן לחיות נכון גם לכאן, כתוב ותן לכתוב. וזה בדיוק מה שנתן לי את האומץ לנסות, עם יחס כמו שלך אף אחד שלא בעל"נסיון" כמו שלך לא יכנס לפורום הנ"ל,ולא יאגור ידע מאנשים מנוסים ומחוות דעת מלומדת!

yhani

New member
זה לא עניין של ניסיון

תאמיני לא אם היו מצלמים במצלמת פילים ןלא דיגיטלית אז לא היו מצלמים סתם אלא היו חושבים פמיים על מה שהולכים לצלם. wellcome

מ א ה

New member
נכון...למרות ש...

אני שרפתי מיליון פילים. בכל מקרה לדעתי צריך לקבל כל מתנסה ומתעניין, ובאמת אם נמאס לך(ואפשר להבין אותך באמת...יש מבול!) אני מאלה שמורידים אותו כי אני ממש "ירוקה " בנושא,השבוע למשל מתגובות הצלחתי לתקן תמונה,וזה עשה לי ממש טוב על הלב. פשוט תקפוץ אל המוכרים לך ותחסוך מעצמך את עוגמת הנפש או (בהומור חרוזי)את גועל הנפש. גם חוסר תגובות על תמונה לפעמים עם כל הצער, מבהירה למצלם שזה לא מי יודע מה!!! בכל מקרה די אמיץ , שאתה מעלה את דעתך כך. הייתי מעלה צילום נסיוני שלי אלייך כדי לקבל חוות דעת ממך,זה נראה לי מאוד אמין.

nickey

New member
תבדוק

שאתה חותך גם את הסאונד ולא רק את הוידאו. (אני עובדת במכללה עם פרימייר, שם ניתן לחתוך ולסנכרן קטעי וידאו וסאונדים בנוחות) פרימייר זו תוכנה לעריכת סרטים של adobe

חכה עד שאני יביא את האחיין שלי

הוא כבר יקרא לחתולים הביתה (פסט פסט ועוד יעשה להם סימן עם היד לבוא).....

urilei

New member
עוד משהו

דרך אחרת לעשות צילום פנורמה, עם מצלמה עם רזולוציה גבוהה (4-5 MP ומעלה) אפשר פשוט לצלם תמונה ולחתוך ממנה רצועה. במצלמה עם 5MP אפשר להדפיס תמונה נהדרת בגודל 45X15, שזו פנורמה נחמדה לחדר

מגדיאל

New member
מצלמות קנון באות עם CD שעליו מספר

תוכנות. אחת מהן, StitchIt היא תוכנה מעולה ליצירת פנורמות.

Dor Xtreme

New member
גם עם הNIKON באות תוכנות...

כמו הPICTURE PROJECT שאיתו מגיעה התכונה ARCSOFT PANORAMIC MAKER3

ellusha1

New member
וגם עם תוכנה

חשוב להקפיד לצלם את התמונות כך שיש די הרבה חפיפה ביניהם (כדי שהתוכנה תוכל לחבר נכון), ברמת כהות/בהירות דומה - כדי שהחיבור ביניהם יראה טבעי, ויחסית בקו אופק ישר.

12ShakirA12

New member
תודה, אממ

ואני בת..
אגב, אתם מכירים אולי תוכנה בשביל זה

ellusha1

New member
יש כאן כמה תוכנות חינמיות

אני לא יודעת מי מהן עושה פנורמה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=215&msgid=52013652 ואגב - הנה אתר על פנורמות: http://www.panoguide.com/ הכ----ל מהטאגליינס למעלה. את מוזמנת (ההודעה הקודמת שלי היתה גנרית!) לחטט שם קצת, יש שם אטרציות
בהצלחה!

למעלה