שלום לכולם פה לפני כמה חודשים קניתי את ה fujifil FinePIX E550 אני באמת נהנה ובאמת לא מתלונן. שאלתי היא כזאת... אני מצלם כמעט באופן קבוע באיכות של 6M השאלה שלי היא בעצם אם יש צורך שאני אצלם תמונות באיכות גבוהה כזאת יחסית או 3M יספיקו לי? בהנחה שאני רוצה לפתח את התמונות שצילמתי? אשמח לקבל עצה בנושא ובמיוחד מבעל מצלה דומה לשלי. תודה מראש
1)אתה עורך את התמונות במחשב? 2)איזה גודל כרטיס יש לך? 3)שאתה מדפיס תמונות זה לגודל רגיל(10X15) או לגדלים יותר גדולים? ועוד לפני שאתה עונה על אלו אני אציין שלהדפסה רגילה על נייר 10X15 מספיקים גם 2MP
לרוב אני לא עורך אותן 1) אבל יצא לי שהייתי צריך לערוך אחת מהן - חיבור שתי תמונות. אומנם עדיין לא הדפסתי אותה אבל נראה איך יצא. 2) יש לי שני כרטיסית ל 128M מה שאומר שזה 84 תמונות ב 6M ו 162ב 3M. 3) ולפני שעניתי קראתי וכן אני מדפיס בגודל רגיל ובאמת מספיק לגודל רגיל 2M אני חושב שרצוי שאני אעבור לתמונות של 3M. גם ניצול יותר טוב של הכרטיס וגם התמונות ישארו בגודל נורמאלי. הבנתי נכון?
אם יש תמונה שאתה יודע שאתה יודע שהיא לא מיוחדת מאוד אז באמת כדאי לעבוד ב3MP. יתן לך יותר מקום, יתפוס פחות מקום על המחשב וכו' אבל אם אתה מצלם תמונה משפחתית חשובה או משהו כזה כדאי לצלם באיכות הכי גבוהה שהמצלמה מאפשרת לך
כן בסופו של דבר תמונה שהיא מעבר לתמונה רגילה ברור שאני ארצה לצלם אותה באיכות טובה יותר אבל בכללי אים טעם לצלם תמונות שהם לא מיוחדות או חשובות יותר באיכות של 6M.
יש לי מספר סרטים שחור לבן אינפרא ראד אני צריך עזרה בצילום ראשוני של הסרטים לפתח אין לי בעיה אני יצלם במצלמה ישנה שאפשר לפקס לאנפרא רד יש לי פלטרים ....כדי אדום? -----אף פעם לא צילמתי בסרט כזה תודה גיא