שרשור

shiray

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

אז אמנם השרשור נפתח לא ממש כמו שציפיתי, אבל השרשור הקודם נדחק לו כבר לעמוד הבא, אז הנה השרשור הרלוונטי עד שהוא יעבור עמוד! וההערה לערן הייתה בצחוק וזה, ולא לקחתי את זה קשה ולא מחקתי או עשיתי בעיות, אבל באמת שזה לא יחזור על עצמו- בכל עמוד יהיה שרשור אוף אחד מרוכז. לכן, גם כשאתם קוראים בפורום, תיזכרו בזה ותגלגלו את העמוד קצת למטה ואל תסתכלו רק על השרשורים הכי עליונים... ובאמת, אם ייפתח שוב שרשור אוף כזה, שנועד להיות שרשור אוף מרכזי למרות שיש כבר באותו עמוד (אם שרשור האוף הקודם הוא האחרון בעמוד אז סבבה... אתם מוזמנים לפתוח שרשור אוף) הוא באמת יימחק...

shiray

New member
חחח מה לעשות?!

בול כשנפגשתי עם ליאת היא אמרה איך הפורום שלנו מסודר והכל... וגם הקטע הוא שהיה את הדיון לגבי שרשורי אוף גם לפני כמה חודשים, כשנעמה ניהלה את הפורום, וחשבתי שהעניין הובהר... מה גם שדווקא בגלל שאנחנו פורום קטן, אני מזה לא מרגישה בנוח למחוק הודעות, כלומר אני מרגישה שאני לא כ"כ בעמדה יותר גבוהה ממכם אז אני משתדלת להמנע ככל הניתן ממחיקת הודעות...

shiray

New member
כן!!! כל היום אנחנו ככה!!!

גם אני קלטתי את זה והתלהבתי! וגם אין הודעות של תפוז, ככה שאלה בהחלט 8 עמודים מלאים שלנו.

shiray

New member
חחחח כן...

והפורום באמת משגשג!!! לא זכור לי מתי בפעם האחרונה העמוד הראשון הסתיים לו בהודעה מיום לפני כן! חחח חוץ מבעצם ביום שבו נפתח הפורום...

Kidmaniac Liron

New member
סבבה לנו!

וזה במיוחד נחמד בהתחשב בעובדה שהסרט האחרון של ניקול שראינו בארץ היה לפני כחצי שנה.

shiray

New member
כן! וחיכינו פי 2 זמן

מהפעם האחרונה שניקול קיבלה מועמדות וחגגנו ככה.... בקיצור שבוע מעולה שכזה לא היה ממזמן...

Kidmaniac Liron

New member
ד"א... נזכרתי במשהו

שרציתי להגיד בלי להרוס את האוירה של החגיגות, אז נדחוף את זה בשרשור ה OFF (שכבר נהיה שרשור על ניקול חחחח) בכל אופן, פרסי מבקרים חשובים אחרים הוכרזו השבוע, ואין זכר לניקול
החשודים/ות הרגילים ממשיכות לקבל באז: אימלדה, אנט, קייט והילארי כשעל המקום החמישי נאבקות ג'וליה, קטלינה ואומה. פרסי המבקרים ה@#$@#$@ האלה... אף פעם לא נתנו לניקול קרדיט. לא על השעות (ג'וליאן קטפה את רב הפרסים) ולא על מולאן רוז' (סיסי ספייסק בד"כ) ובטח שלא על קולד מאונטיין. חשבתי שלפחות יהיו נחמדים יותר השנה אבל נאדה. זה סתם מעצבן.

shiray

New member
אוףףף איזה מבאסים!

אני פשוט לא מצליחה להבין איך בכלל אפשר בשנים האחרונות להתעלם מניקול ומכל ההופעות המדהימות שלה! פשוט לא מובן לי...

אתם לא מאמינים!!!!

היום הלכתי להחזיר דיוידי שלקחתי מספריית ווידאו, ואז ראיתי שיש סרטי דיוידי שמוכרים ב- 29.90 , כבר ראיתי את זה פעם שם וסתם הצצתי ולא ראיתי משהו שווה, ואז היום מישום מה ממש עברתי על הסרטים ופתאום אני קולטת את הדיוידי של מולאן רוז' בלי התרגום!!!!!!! (את זה עם התרגום יש לי כבר) אתם קולטים?!? ב- 29.90!!!! עד מעט אני אלך ליראות אותו... בכולופן- שווה!!!!!

shiray

New member
מה ההבדל ביניהם?

רגע, זה הדיוידי עם העטיפה הממש שווה??? יש מהדורה כזאת שראיתי בספריית וידאו בביאליק, אבל יש שם בול את אותן תוספות.. כשהייתי בארה"ב חיפשתי את הדיוידי לחברה שלי, ואז קלטתי שהגרסה שהגיעה לארץ- עם 2 הדיסקים וכל התוספות, היא דווקא מהדורה שדי קשה להשיג בארה"ב! שם ברוב החנויות הייתה רק מהדורה מעפנה עם דיסק אחד וטיפה תוספות... בערך הפוך ממה שיש עם כל שאר הסרטים...

למעלה