שרשור

shiray

New member
אוו אז רק בשביל העטיפה זה שווה!

חחח כשראיתי את המהדורה הזאת בספריית וידאו, חשבתי ברצינות לקנות אותה במחיר המלא... בסוף ויתרתי רק בגלל שהיא כבר הייתה בלויה...

Kidmaniac Liron

New member
חחחחח אני יודעת על מה את מדברת!

וגם אני קניתי אותה רק בגלל שהיא שונה, LOL!! ולי זה עלה 60 ש"ח באילת! חוצפה! ד"א, יש לי את ה DVD של TSW!!!

חחחח אוקיי!

האמת שבכלל לא ידעתי שזה אותו דבר... לא נורא! העטיפה בהחלט שווה, וחוצמיזה זה כולה 30 שקל... ותיתחדשי!!! מה התוספות?

Kidmaniac Liron

New member
לא כ"כ התעמקתי בתוכן של ה DVD עדין

אבל אם אני לא טועה יש שם קומנטרי של הבמאי, כמה סצנות שנמחקו (בצדק יש להגיד) ועוד כמה שלא ראיתי בכלל...

shiray

New member
תראי כבר מה יש שם!

את בין הבודדות שאני מכירה שפשוט קונות סרטים בקצב, ואז שנה עד שהן בכלל רואות אותו...

Kidmaniac Liron

New member
חחחח את יודעת.. חצי מהסרטים שלי

היו עוד בעטיפות עד לא מזמן. אז לפני כמה שבועות פשוט הורדתי את העטיפות שלהם, אבל עדין לא ראיתי.... ככה זה ד"א לא רק עם סרטים של ניקול!

shiray

New member
חחח איכשהו תארתי לעצמי שזה

לא משהו אישי נגד ניקול... וגם את הדיוידי של TSW הזמנת מאמאזון? או שיש לקניה בארץ? בגלל שאני ראיתי רק להשכרה...

Kidmaniac Liron

New member
זוכרת את חברה שלי שיש לה חברה

שעובדת בפרמאונט? (LOL @ איך שזה נשמע) ז"א, אותה אחת ששלחה לי את הפוסטרים של TSW ו TH ? (שעוד לא מצאתי מה לעשות איתם) בכל אופן, אז חברה שלה נתנה לה את ה DVDים האלה במחיר "ייצור" שזה רק 9 דולר, והיא שלחה לי את זה בתור "מתנת חנוכה". חחחחחח

shiray

New member
איזה שווה!!!

וכן, אני זוכרת אותה... חחח אני לא סנילית כמו ערן או משהו. ומחיר ייצור זה 9 דולר??? אז איך מוכרים בארה"ב הרבה סרטים ב-10 דולר?? ולפעמים גם בפחות...

Kidmaniac Liron

New member
סרטים חדשים בד"כ עולים 20 דולר

ואח"כ שהם כבר פחות חדשים אז הם עולים 15 ואח"כ 10 וכו' וכו'... כמובן שלפעמים תמצאי מבצעים שונים אבל המחיר לצרכן של סרט חדש הוא בד"כ 20 דולר ככל שידוע לי (לא במחיר הזה קנית את CM?)... ככה למשל TSW עולה עכשיו ב אמאזון. אני קניתי ב 20 דולר את "השעות" ב 2003, ואת "רוחות של תשוקה" ב 10 דולר למשל... חברה שלי מקליפורניה סיפרה לי שהיא קנתה כל מיני DVDים במבצע של 2 ב-6 !

shiray

New member
2 ב-6?!?!? ואוווו

וכן, קניתי את CM ב-20 דולר... אחחח בסט ביי שולטים (בשאר החנויות הדיוידי עלה 30!).

shiray

New member
יווו אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות

רוצים בכוח שאני לא אוכל להחליף סקר ביום שלישי??? חחחח יש 5 מובילים!!!! תיקו בין 5 סרטים!!! זה לא נורמלי!!!!

shiray

New member
יאפ...

שיוויון בין באז, אלחנדרו, לארס, קובריק ואף אחד... משהו מטורף לגמרי...

shiray

New member
לא אוהבת את מודיעין!!!!

אוקיי אני מרגישה צורך עז לפרוק את התסכול והבאסה שלי: אתם זוכרים שכתבתי פה לפני איזה 3-4 שבועות שחתמתי ויתור על מודיעין בגלל שיש תפקידים במנילה שדורשים מיון מוקדם שאני ממש ממש רוצה? בקיצור אתמול בערב נכנסתי לי לתומי לפורום מתגייסים ופתאום אני רואה שבנות שמילאו את המנילה בתאריך שלי קיבלו זימונים באינטרנט למיונים מהמנילה. כולי התרגשות נכנסתי לאתר של הצבא ובדקתי מה מצבי, כולי תקווה למצוא איזה זימון או 2 (יש 2 אשכולות שאני רוצה), ופתאום אני קולטת שכלום, נאדה! אין זימון ואין שום דבר! עכשיו אני יודעת בוודאות שאמורים לפנות אליי מהתפקיד שאני הכי רוצה בגלל שיש לי דפ"ר 80 לפחות, ואבא שלי אמר לי שכל מי שנופל במיונים לחקר מודיעין דרך מודיעין מקבל אוטומטית זימון לחקר מודיעין אוויר... ככה שהתחלתי לדאוג כשראיתי שאין לי שום זימון.. ביום התקשרתי למודיעין, אחרי 3 פעמים שניתקו אותי (ולא, זה שהם שמים את הביטלס ברקע כשממתינים אולי מקל על ההמתנה, אבל עדיין לא הופך אותה לשווה במיוחד!), עונה לי מישהי. אני מסבירה לה שאני ורצה לוודא שהמועמדות שלי הוסרה ושיכולים לפנות אליי מהמנילה... מסרתי מספר תעודת זהות ומה מסתבר?! הם עוד לא הסירו את המועמדות שלי! היא אמרה לי שהם קיבלו את הפקס שלי ששלחתי (והתקשרתי אחרי 3 ימים לוודא שהם קיבלו אותו), ושבזמן הקרוב הם יסירו את המועמדות שלי ואז אני אוכל לקבל זימונים מהמנילה... איזו סיבה בדיוק יש לגרור הסרת מועמדות במשך איזה חודש?! והיא מדברת אליי כאילו מה זה כבר משנה לי... ואז פתאום אני קולטת שבעוד שבועיים יש מיונים לתפקיד שאני הכי רוצה!!! עכשיו אני בלחץ מצד אחד שבגלל שאני מתגייסת ממש מוקדם אני לא אספיק לעבור מספיק מיונים בגלל מודיעין הזה, בגלל שהבנתי שככל ששולחים את המנילה קודם גדלים הסיכויים לקבל מיונים, וככל שהזמן עובר פחות פונים אלייך... ומצד שני יש לי טיפ'לה תקווה שאני לא אתגייס שניה ורבע אחרי הבגרויות... עדיין- מודיעין מעצבנים!!! וזה עוד בנושף לזה שלוקח להם למעלה מחודש לבדוק שאלונים אמריקאים! ועוד מאה אחוז יש להם מחשב שבודק... מה הבעיה!?

אויי... איזה מבאסים הם!!!

ומזה החוסר אירגון הזה?!? ומזל שהתקשרת- ותישמחי , כי אם הם כן היו מסירים את המועמדות שלך ועדיין לא היית מקבלת זימון- אז זה כבר באמת היה מלחיץ, וככה בטח שיש סיכוי!!! אני ממש ממש ממש מקווה שתתקבלי!!! ועם הדפ"ר המעולה שלך- בהחלט יש סיכוי גבוה! בכולופן- מחזיקה לך אצבעות!

למעלה