לא אוהבת את מודיעין!!!!
אוקיי אני מרגישה צורך עז לפרוק את התסכול והבאסה שלי: אתם זוכרים שכתבתי פה לפני איזה 3-4 שבועות שחתמתי ויתור על מודיעין בגלל שיש תפקידים במנילה שדורשים מיון מוקדם שאני ממש ממש רוצה? בקיצור אתמול בערב נכנסתי לי לתומי לפורום מתגייסים ופתאום אני רואה שבנות שמילאו את המנילה בתאריך שלי קיבלו זימונים באינטרנט למיונים מהמנילה. כולי התרגשות נכנסתי לאתר של הצבא ובדקתי מה מצבי, כולי תקווה למצוא איזה זימון או 2 (יש 2 אשכולות שאני רוצה), ופתאום אני קולטת שכלום, נאדה! אין זימון ואין שום דבר! עכשיו אני יודעת בוודאות שאמורים לפנות אליי מהתפקיד שאני הכי רוצה בגלל שיש לי דפ"ר 80 לפחות, ואבא שלי אמר לי שכל מי שנופל במיונים לחקר מודיעין דרך מודיעין מקבל אוטומטית זימון לחקר מודיעין אוויר... ככה שהתחלתי לדאוג כשראיתי שאין לי שום זימון.. ביום התקשרתי למודיעין, אחרי 3 פעמים שניתקו אותי (ולא, זה שהם שמים את הביטלס ברקע כשממתינים אולי מקל על ההמתנה, אבל עדיין לא הופך אותה לשווה במיוחד!), עונה לי מישהי. אני מסבירה לה שאני ורצה לוודא שהמועמדות שלי הוסרה ושיכולים לפנות אליי מהמנילה... מסרתי מספר תעודת זהות ומה מסתבר?! הם עוד לא הסירו את המועמדות שלי! היא אמרה לי שהם קיבלו את הפקס שלי ששלחתי (והתקשרתי אחרי 3 ימים לוודא שהם קיבלו אותו), ושבזמן הקרוב הם יסירו את המועמדות שלי ואז אני אוכל לקבל זימונים מהמנילה... איזו סיבה בדיוק יש לגרור הסרת מועמדות במשך איזה חודש?! והיא מדברת אליי כאילו מה זה כבר משנה לי... ואז פתאום אני קולטת שבעוד שבועיים יש מיונים לתפקיד שאני הכי רוצה!!! עכשיו אני בלחץ מצד אחד שבגלל שאני מתגייסת ממש מוקדם אני לא אספיק לעבור מספיק מיונים בגלל מודיעין הזה, בגלל שהבנתי שככל ששולחים את המנילה קודם גדלים הסיכויים לקבל מיונים, וככל שהזמן עובר פחות פונים אלייך... ומצד שני יש לי טיפ'לה תקווה שאני לא אתגייס שניה ורבע אחרי הבגרויות... עדיין- מודיעין מעצבנים!!! וזה עוד בנושף לזה שלוקח להם למעלה מחודש לבדוק שאלונים אמריקאים! ועוד מאה אחוז יש להם מחשב שבודק... מה הבעיה!?