שרשור

innocence

New member
המורה שלי ליפנית נפטר אתמול בבוקר.

לוויה זה לא טקס נעים בכלל...

akane

New member
עברתי את המבחנים הראשוניים לבצלאל TOT

ואני עכשיו עוד יותר בלחץ, כי יש לי 5 ימים לסיים לסדר את התיק עבודות... שפשוט עוד לא באמת קיים :X יש לי המון ציורים, המון סקיצות, צילומים ודברים ראנדומאליים - אבל הכל מפוזר וחלקם הגדול חסר משמעות לחלוטין (מבחינת תוכן של הציור, שזה לרוב מה שהם מחפשים). נשאר לי לסיים עוד: - קומיקס. - לארגן אלבום תמונות של הקוספליי. - לסיים את הציור באקריליק שהתחלתי. - להגדיל כמה ציורים בבית דפוס. - לסיים ציור במחשב שהתחלתי (מוות לפוטושופ). - לפסל עוד כמה דברים ולבחור מבין מה שיש :X לא נראה לי שאני עומדת לחגוג את יום העצמאות.... >>

Sezuke

New member
אמרתי לך אולי מליון פעמים בזמן האחרון

שלא היה לי שום ספק שתעברי את המבחנים. כל הכבוד! ואת גם תעברי סופית, את תראי ^_^

Matereya

New member
מה אמרתי לך???

*מרביצה לך עם מגש* תפסיקי להיות כזו חסרת ביטחון >< אני לא צריכה לעשות לך חפירה על כמה את כישרונית ועל כמה זה לא קשור מי מצייר יותר טוב או עושה משהו ברמה גבוהה יותר. תאמיני בעצמך וזה מה שחשוב ואת בטוח תעברי =]

akane

New member
תודה לכולם ^^

וגם אם אני לא אתקבל זה לא כ"כ נורא... כי סה"כ לא היה לי זמן להשקיע 100 אחוז מעצמי, אפילו לא 30 אחוז. אז במקרה ואני לא אתקבל אני אדע פשוט כי זה לא השקעתי מספיק ולא כי אני לא טובה מספיק... יאללה >.< לעבוד!! *חוטפת התקף לב מהלחץ*

gogatsu

New member
גמני רוצה עוף!

טוב... אז אני קצת מתוסכלת כי קיבלתי רשימת חברים שלי מהמכינה שהתקבלו לשנקר... וזה הורג אותי, כי אני, כזה, לא ניגשתי בכלל... ואין לי קוספליי, והחבר שלי חולה, ואני מרגישה די כיח עם עצמי. אבל היי, לפחות עוד מעט יומולדת... וגם התברר לי היום שבסוף אין לי סרטן! D:

Matereya

New member
חס וחלילה! למה שיהיה לך!! X_X

חס ושלום! אין סיבה שזה יקרה! ושתהיו בריאים רק~ זה האמת מזכיר לי שאני עוד צריכה לעבור בדיקות גנטיות שדחיתי מלפני המון זמן =_=

gogatsu

New member
כי היה חשד שיש לי...

אבל בסוף זה הסתבר שזה איזה בעיה פשוט ברקמות... אז אני מעוותת, אבל לא מסורטנת, יאי >>

למעלה