שרשור

Matereya

New member
הסיכוי שזה באמת יקרה הוא די קלוש

אלא אם זו בעיה תורשתית. גם אני הלכתי לבדיקות ואני צריכה ללכת גם לבדיקות מעבדה בגלל שיכול להיות שאצלנו זה בגנים (אמא שלי נפטרה מסרטן אז.... -_-). אי אפשר כל כך לדעת עם המחלה הארורה הזאת. וחלק גורסים שיש באמת איזשהו גן באשכנזים שיכול להיות אחראי לזה..אנערף. בכל מקרה, חשוב להיות במעקב ולגלות את זה מוקדם. כשגילו אצלה את הסרטן זה כבר היה מאוחר מדי =/ תהיי בריאה!

gogatsu

New member
אויש... :<

אל תדחי את זה! תעשי את זה כמה שיותר מהר... עם שני הורים רופאים, ראיתי המון מקרים כאובים בחיים... אל תעשי את זה לעצמך. אמא שלך זה מספיק (תנחומיי, אגב... *חיבוק* אני באמת מצטערת >>) לא צריך שגם לך ייקרה משו (טפו טפו). ואני באמת לא יודעת אם זה תורשתי אצלנו. כאילו, לסבתא שלי יש סרטן שכל הזמן הולך וחוזר... אני מאד מאד מקווה שזה לא תורשתי. שנהיה כולנו בריאים!

Matereya

New member
זה בסדר *חיבוק*

בסוף החודש הזה זו תהיה כבר שנה מאז וגם אני ראיתי מראות לא כ"כ נעימים (אני הייתי איתה עד הרגע האחרון, לא שאני מתפארת בזה כמובן, זו חוויה מאוד לא נעימה ובצבא עוד עשו לי בעיות ורצו לשחרר אותי על נפשי שלושה חודשים לפני השחרור >>" ). אני מקווה שסבתא שלך תצא מזה. ונכון, באמת קצת הזנחתי את העניין מאז הפסיכומטרי אבל עכשיו אני אשתדל לעשות בדיקות בתדירות גבוהה יותר. אני בחיים לא אגיע למצב של הזנחה עצמית כמו שהיה אצל אמא שלי (כי היא פשוט היתה כ"כ אכפתית כלפי כל מי שהקיף אותה וממש "הוציאה מהפה שלה" כדי לתת לאחרים...ואז לא נשאר לה זמן לתת ולדאוג לעצמה) שלא נדע צער ושנהיה בריאים! 33> *עוברת לנושא אופטימי יותר* מחר אני מקבלת את המשכורת הראשונה שלי XD; כמה עלוב..

gogatsu

New member
גם את זה אני מכירה >>

להורים יש נטייה לדאוג לאחרים יותר מלעצמם (בעיקר לאימהות, אגב...) וזה חבל, כי בסופו של דבר הם אלו שנפגעים מזה. ומשכורת זה תמיד כיף ^^ איפה את עובדת?

Matereya

New member
לול..שרתון ~_~

לא כיף בכלל אבל אני צריכה את המועדפת הזאת כדי לממן את הלימודים...

gogatsu

New member
אווו מגניב ביותר!

אני גם רציתי מועדפת... מפה לשם יצא שלא >> מה גם שבגלל העבודה אני דוחה את הלימודים בשנה, מה שרק מתסכל אותי כרגע וגורם לי לשנוא כל בנאדם שרק מתקרב ללימודים (סליחה עינב!!! T_T), אבל היי, לפחות זה כסף טוב -_=

Matereya

New member
לול, תאמיני לי שזה לא כזה דבש XD;

אבל מסתדרים. העבודה לא ממש קלה כי צריך לעמוד הרבה על הרגליים (כל פעם כשאני חוזרת אחרי ברית או בר-מצווה שיש אצלנו אני מרגישה שאני דורכת על סכינים X_X אבל אמרו לי שככה זה יהיה בשבועות הראשונים ואני מקווה מאוד שכן). אני בפירוש עושה את זה רק בשביל המענק כי ככה עשיתי חשבון שזה יחד עם הפיקדון של הצבא מכסה לי שנתיים של לימודים(!), או לפחות כך אני מקווה, רק שלא יחליטו להעלות את שכר הלימוד בירושלים ~_~ ואת עדיין יכולה לעשות מועדפת! אם גם את מקריבה את השנה הזאת (וגם אני החלטתי ממזמן לעשות את זה, כי ידעתי שלא יהיה לי כסף) אני לא חושבת שתהיה לך בעיה. זה עניין של בחירה. אני אמרתי לעצמי שאם כבר אני נדפקת עם שכר מינימום אז לפחות לקבל משהו אחרי התקופה הזאת XD ועוד דבר קטן לחפירונת - אין שום דבר פסול בלדחות את הלימודים. אומרים "כל עכבה היא לטובה" ואני מאמינה בזה. כבר פגשתי אנשים בני 25~27 שעדיין לא התחילו ללמוד. זה טוב להתחיל ללמוד מוקדם, אבל לפעמים אי אפשר לדעת לאן יקחו אותנו החיים...

gogatsu

New member
הבנתי...

אבל בתכלס אף עבודה היא לא דבש... וגם לא גן של שושנים. אם את מרוויחה מזה משו - כל הכבוד! אני יצאתי מנקודת הנחה שבעבודה הזו בשנה אני גם ככה אעשה את הכסף ל-4 שנות לימודים, עם קצת פלוס... אז אני כאן בנתיים. ואני יודעת שדחייה זה לא בהכרח רע (כל עכבה = משפט מאד מוכר של סבתא שלי XD) אבל... זה מתסכל לראות את כולם כבר מגיעים לשם, ומתקבלים... וידיד שלי שעשה כמוני שנה שעברה אמר לי גם "חכי שתראי אותם מתחילים לעשות שיעורים... עכשיו *זה* מתסכל". הכי מעצבן זה שיש לי כבר תיק עבודות מוכן, אני מוכנה כל כך נפשית, המורה שלי אמר לי שאני עושה טעות ושכל מקום שהייתי ניגשת אליו היה מקבל אותי בשמחה... ואני עוד כאן >>

Matereya

New member
אבל זה לא כזה נורא

את יכולה לטחון עבודה ולהרוויח מספיק כסף ללימודים ולא להיות מוכנה לזה, או להיות מוכנה ועדיין בספק אם יהיה לך מספיק כסף לשלם. זה הכל תלוי בך ואם ההורים מוכנים לעזור לך, וגם אם כן או לא זה שוב - בחירה שלך. אני אומרת שאין הרבה מה למהר. צריך לקחת את הזמן. אני למשל ישבתי בבית שבעה חודשים אחרי השחרור כי הייתי צריכה להתאפס על עצמי. ואני לא מתחרטת על הפסק זמן הזה כלל וכלל. אם יצא ככה שאני אצטרך להקריב עוד שנה בשביל לעבוד אני גם לא אתאכזב. זה רק אומר שיהיו לי עוד הזדמנויות להספיק להשלים פערים בכל מיני דברים, ואם ירצה השם אולי אפילו לנסוע לדרום אמריקה 333> אז קחי את זה בסבבה, זה לא נורא. את לא עושה טעות, והלימודים לא יברחו לשומקום =] ותמיד תמיד תסתכלי רק על עצמך ולא על אף אחד אחר. כל אדם מנהל את חייו בצורה אחרת...

Matereya

New member
יאא אבי, גמאני רוצה T^T

נמף...אולי בעוד כמה משכורות גם לי יהיה XD; אבל עד כמה שאני ממש רוצה את קריסיס קור ואת Dissida כשהוא יצא, אני לא יודעת כמה יש לי טעם לרכוש פספ רק בשביל שני משחקים =/ ואני עדיין חסוכת פלייסטישן 2, זה יותר מבייש XO

Sezuke

New member
התקופה שהיתה עד לפני שנה בערך

שאמרו "שאין מספיק משחקים לפיאספי" דיי הסתיימה לדעתי, הוא ממש השתפר מבחינת משחקים. להלן רשימת המשחקים לפיאספי שרלוונטיים לגבי, אולי זה רלוונטי גם לגבייך =) משחקים של סקוואר אניקס:
Final Fantasy VII: Crisis Core
Kingdom Hearts: Birth By Sleep
Final Fantasy: Dissidia
Valkyrie Profile: Lenneth
Final Fantasy Tactics: The War of the Lions
Final Fantasy Anniversary Edition (FF1 remake) משחקים אחרים (סקווארטארד, אני יודע XD):
God of War: Chain of Olympus
Castlevania: The Dracula X Chronicles
Metal Gear Solid: Portable Ops
Monster Hunter Freedom 2 וכמוכן שיש גם את Locoroco, משחק ממש כיף שפשוט חמוד ברמות מטורפות XD יש מצב שגם לא עלו לי לראש עוד משחקים, אולי יש עוד, אבל כרגע זאת הרשימה שלי =) אני מתפלל שיכריזו על זאק בתור דמות בדיסידיה ;_;. ראיתי ברשימת דמויות שמכל משחק שהם שמו בו גם את הנבל וגם את הגיבור ורק מפפ7 כתוב שרק שמו את הנבל, ספירות', ובריבוע של הגיבור לא רשום כלום... זה אמור לגרום לי לפתח ציפיות? XD

Matereya

New member
אכן, בהחלט יש לא מעט משחקים

אבל הבעיה היא שאני לא ממש משחקת מחוץ לבית\לא תמיד יש לי זמן XD; אני לא הכי מתלהבת מהרימייקים של סקוור למרות שיהיה יותר כיף לשחק בהם כשהם עברו שיפור, רק שכל משחק לפספ עדיין עולה לא מעט =/ מצד שני אני לא יודעת מה יהיה איתי כשדיסידיה יצא. יש מצב גדול מאוד שאני אתפתה עוד יותר לקנות פספ '_' *מדביקה על המצח שלט של סקוורטארדית* ולדעתי זה די ברור שקלאוד יהיה ה counterpart של ספי. אני לא רואה ממש אלטרנטיבה כי זאק כזה די חדש בעניין החלק שהוא תופס בסדרה (אחרי שעשו לו פיתוח דמות עצבני בCC) וקלאוד נגד ספירות' תמיד היה קאנון כזה, אז לא יודעת ^^; אבל לפי מה שהבנתי יש מצב גדול לדמויות סודיות אז אולי כן יהיה את זאק O: אני מחכה לעוד פיסות מידע כבר מלא זמן >< גרררר אני רוצה את המשחק דאמט!!!!1 >_<" (צוייר בהשראתו~ פרסומתסמויה >>>>)

Matereya

New member
טנקס 3>

אבל כשאני מסתכלת על זה עכשיו זה עדיין צריך שיפור מטורף >_< *קוברת את עצמה*

Nightborn

New member
תמונות (חלקיות) ממפגש פסח

http://alexielkrahe.sheezyart.com/ עדיין חסרות לי התמונות של סבטה, שנמצאות בפילם לא גמור. דנה, התמונות שלך יצאו לא טוב, לכן לא העליתי אותן.

למעלה