שרשור
והודעה

חוי1993

New member
עונה:....

שם:חוי גיל:12+ שעת התחלה:21:08 הנפילים- איך הגעת לפורום?חיפשתי בגוגל פורום הנפילים {כי היה לי מאוד משעמם!!} כל כמה זמן אתה נכנס לפורום?כל יום ואפילו יותר... כותב שאלונים לפורום?לא למה?לא יודעת אחראי על פינה קבועה?לא יש לך אנשים מהפורום במסנג'ר?לא אוהב את הפורום?כן בכלליות – פעיל בפורום?מאוד.. ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום?לא כי אני היחידה מרמלה וחברה שלי יותר לא נכנסת לפורום {אין לי מושג למה!} היית רוצה להיות מנהל הפורום?לא היית רוצה להיות אדום בפורום?כן לדעתך הפורום פעיל?אפשר להגיד היית רוצה לשנות בו משהו?לא לבנתיים משהו להוסיף בנושא?לא למה אתה בפורום?כי אני אוהבת את הנפילים וגם משעמם בבית וגם מתעדכנת מתי יהיה הנפילים עונה שניה מה אתה מעדיף, סקרים או שאלונים?גם וגם אני אוהבת את שנייהם איזה סוג שאלונים אתה הכי אוהב?הכל משהו להוסיף בנושא?לא... כינויים - אוהב את הכינוי שלך?כן רוצה להחליף אותו?לא אם כן – יש רעיון למה? לא מה לדעתך הכינוי הכי יפה מבין הכינויים של אנשי הפורום?לא יודעת משהו להוסיף בנושא?לא!!!!!!!!! הסמיילים של תפוז – איך אתה קורא להם?סמיילים משתמש בהם הרבה?כן יש אחד שאתה משתמש בו במיוחד?כן..
ו-
ו
ו
מוסיף אותם מתוך הרשימה שלהם או זוכר בע"פ וכותב?גם גם איזו קבוצה שלהם אתה הכי אוהב [חיות, אוכל וכו']?פרצופים ומחוות ואיזה אתה הכי פחות אוהב?קיץ אתה חושב שיש חלק מיותרים?אממ לא ניראה לי מה למשל?--- יש לך מאומץ?--- אוהב אותו?--- מה המאומץ הכי מגניב מבין המאומצים של אנשי הפורום?--- משהו להוסיף בנושא?לא חתימה – יש לך חתימה?כן אוהב אותה?כן לדעתך חתימה זה דבר מיותר?לא מצוטט חלקים של שירים בחתימה?כן מה לדעתך בכלל צריך לכתוב בחתימה?מה שאתה רוצה ואפילו לחרטט ולמה בכלל המציאו אותה לדעתך?לא יודעת וזאת שאלה טיפשה כשאני יכיר את הבנאדם שהמציא את זה אני ישאל אותו ויחזיר תשובה משהו להוסיף בנושא?לא!!!!!!!!!! תפוז בכלליות – מה אתה מעדיף, קומונות או פורומים?פורומים מנהל קומונה?כן היא מצליחה?לא מנהל פורום?לא הוא מצליח?-- אם אתה באמת מנהל – -אתה אוהב את זה?-- -מאדים אנשים?-- -למה?-- משקיע בעולם שלך בתפוז?לא ממש מסתובב בעוד פורומים חוץ מסקו"ש?---- איזה למשל?-- אוהב את תפוז?כן כמה זמן אתה בתפוז בכלל?כמה חודשיים{או חצי שנה לא יודעת} יש פורומים שאתה יותר פעיל בהם מכאן?לא יש לך בלוג?לא מצליח?-- משהו להוסיף בנושא?כן אני גם בפורום אבריל לאבין שעת סיום:21:17

Yarinv

New member
לבקש יפה לא מספיק, צריך גם לשרשר נכון ../images/Emo122.gif

noam270

New member
כנס.......לפה........

אני לא אכתוב לך לשרשר כי כתבו לפני
ראיתי את הקטע ששרת, וההתחלה הייתה נחמדה מאוד, אבללללללל! אחרי הפזמון כשהתחלת את הבית השני הקול שלך השתנה בצורה קיצונית וזה נשמע מגוחך וחסר ניסיון. אמרת ששרת במקהלה?! טוב אני לא יודעת מה לימדו אתכם שם אבל כנראה לא הבנת איך לשלוט בקול שלך. את הפזמון אתה מסיים בקול סופרן יפה מאוד! אבל את הבית אתה מתחיל באלט וזה נשמע כאילו אלט זה הקול שלך ובחלקים הגבוהים אתה משנה את הקול ומעלה אותו, אני מצטערת להגיד לך אבל.....יש לך עוד מה ללמוד

noam270

New member
אממ.........שאלה מסובכת....

הייתי במקהלה בביצפר 3 שנים, אז למדתי לשים לב לצלילים ולגבהים... נכון לעכשיו...........................אני חושבת שאם לא יסתדר לי החוג רפואה אני אלך לפיתוח קול.....

noam270

New member
לא יודעת, אולי, אין עוד פרטים ../images/Emo10.gif אחרי סוכות

digikids

New member
../images/Emo207.gif עכשיו חדש - כנס לצ'אט ולא תתחרט!

התחרטת? תקבל את כספך בחזרה!!!! |אותיותקטנות|כפוף לתקנון המבצע, עד ה-26.9.07 בשעה 12:36 בבוקר, אין כפל מבצעים, לבעלי מועדון לקוחות 36521937, מעל גיל 18, לא כולל מע"מ, בלי להחזיר את הכסף.|סאותיותקטנות|

daeve1

New member
|נצל''ש| עדן, תגיד...

הרמקולים שלך עדיין לא עובדים?

למעלה