שרשור
והודעה

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifדיי , זה כ"כ כיף לצפות בזה D:

הורג תשיעמום P:

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאני מעלה 2 קטעים לפליקס P:

ממסיבת הפתעה לחברה שלי D:

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifשנייה XD זה ב4 אחוז רק../images/Emo6.gif.

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifפאקק, זה היה ב100

ואז עשה שגיאהה :(

ילד רע 16

New member
עונה:

שם: עדן גיל: 16 שעת התחלה:11:35 הנפילים- איך הגעת לפורום?ידעתי על קיום הפורום דרך הודעה מתפוז כל כמה זמן אתה נכנס לפורום?כל יום כותב שאלונים לפורום?לא למה?ככה אחראי על פינה קבועה?בעבר יש לך אנשים מהפורום במסנג'ר?לא אוהב את הפורום?כן בכלליות – פעיל בפורום?כבר לא כ"כ ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום?לא היית רוצה להיות מנהל הפורום?כן היית רוצה להיות אדום בפורום?לא לדעתך הפורום פעיל?בזמן האחרון לא כ"כ, יחסית כשהסדרה שודרה-כן היית רוצה לשנות בו משהו?לא משהו להוסיף בנושא?לא למה אתה בפורום?כי אני אוהב את הסדרה מה אתה מעדיף, סקרים או שאלונים?סקרים איזה סוג שאלונים אתה הכי אוהב?זה או זה משהו להוסיף בנושא?לא כינויים - אוהב את הכינוי שלך?מסתדר איתו:) רוצה להחליף אותו?לא אם כן – יש רעיון למה?כנ"ל מה לדעתך הכינוי הכי יפה מבין הכינויים של אנשי הפורום?של עדי משהו להוסיף בנושא?לא הסמיילים של תפוז – איך אתה קורא להם?סמיילים
משתמש בהם הרבה?כן לעתים יש אחד שאתה משתמש בו במיוחד?
מוסיף אותם מתוך הרשימה שלהם או זוכר בע"פ וכותב?בע"פ איזו קבוצה שלהם אתה הכי אוהב [חיות, אוכל וכו']?לא יודע ואיזה אתה הכי פחות אוהב?אוכל זה לא שימושי אתה חושב שיש חלק מיותרים?כן מה למשל?אוכללללל יש לך מאומץ?לא אוהב אותו?כנ"ל מה המאומץ הכי מגניב מבין המאומצים של אנשי הפורום?ה
של רעות האכלנית משהו להוסיף בנושא?לא חתימה – יש לך חתימה?כן אוהב אותה?כן לדעתך חתימה זה דבר מיותר?לא מצוטט חלקים של שירים בחתימה?בעברי כן מה לדעתך בכלל צריך לכתוב בחתימה?מה שרוצים ולמה בכלל המציאו אותה לדעתך?בשביל מה שכתבתי משהו להוסיף בנושא?לא תפוז בכלליות – מה אתה מעדיף, קומונות או פורומים?פורומים מנהל קומונה?כן היא מצליחה?כן מנהל פורום?לא הוא מצליח?לא אם אתה באמת מנהל – -אתה אוהב את זה? -מאדים אנשים? -למה? משקיע בעולם שלך בתפוז? מסתובב בעוד פורומים חוץ מסקו"ש? איזה למשל? אוהב את תפוז? כמה זמן אתה בתפוז בכלל? יש פורומים שאתה יותר פעיל בהם מכאן? יש לך בלוג? מצליח? משהו להוסיף בנושא? שעת סיום: 11:37

adidasabc

New member
כי הוא גרוע../images/Emo9.gif, זה היה תקופה שכל מקום שהייתי

צריך לפתוח כינוי דחפתי את ה-abc הזה
......

../images/Emo39.gif

שם:מיטל גיל:13 עוד מעט 14 שעת התחלה:11:48 הנפילים- איך הגעת לפורום?דרך הפורום של השיר שלנו כל כמה זמן אתה נכנס לפורום?פעם בשעה כותב שאלונים לפורום?אה למה?כי אין לי אחראי על פינה קבועה?לא יש לך אנשים מהפורום במסנג'ר?לא אוהב את הפורום?מת עליו אני רצה ליתחתן איתו בכלליות – פעיל בפורום?כן ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום?בתמונות ומצלומות הצ'ט יותר מזה לא היית רוצה להיות מנהל הפורום?ברור היית רוצה להיות אדום בפורום?ברור לדעתך הפורום פעיל?כן היית רוצה לשנות בו משהו?לא אני אוהבת אותו כמו שהוא משהו להוסיף בנושא?כלום למה אתה בפורום?כי אני אוהבת הנפילים מה אתה מעדיף, סקרים או שאלונים?סקרים (סורי) איזה סוג שאלונים אתה הכי אוהב?לא אוהב משהו להוסיף בנושא?לא כינויים - אוהב את הכינוי שלך?לא ממש רוצה להחליף אותו?כן אם כן – יש רעיון למה?למיטול מה לדעתך הכינוי הכי יפה מבין הכינויים של אנשי הפורום?xlulitx משהו להוסיף בנושא?לא הסמיילים של תפוז – איך אתה קורא להם?סמיילים משתמש בהם הרבה?פעם בה.. שאני פותחת שרשור ראשי יש אחד שאתה משתמש בו במיוחד?
מוסיף אותם מתוך הרשימה שלהם או זוכר בע"פ וכותב?לא איזו קבוצה שלהם אתה הכי אוהב [חיות, אוכל וכו']?קיץ ואיזה אתה הכי פחות אוהב?מילים אתה חושב שיש חלק מיותרים?ברור מה למשל?פלפל למשל אף אחד לא מישתמש יש לך מאומץ?לא אוהב אותו?אין לי מה המאומץ הכי מגניב מבין המאומצים של אנשי הפורום?
משהו להוסיף בנושא? חתימה – יש לך חתימה?כן אוהב אותה?כן לדעתך חתימה זה דבר מיותר?לא מצוטט חלקים של שירים בחתימה?שירים שאני כתבתי מה לדעתך בכלל צריך לכתוב בחתימה?איזה קומונות ופורומים אתה(את זה למשל אין לי) ולמה בכלל המציאו אותה לדעתך?כי זה מין משהו כייפי משהו להוסיף בנושא?לא תפוז בכלליות – מה אתה מעדיף, קומונות או פורומים?פורומים מנהל קומונה?כן היא מצליחה?לא מנהל פורום?לא הוא מצליח?- אם אתה באמת מנהל – -אתה אוהב את זה?כן -מאדים אנשים?מה? -למה?- משקיע בעולם שלך בתפוז?אה מסתובב בעוד פורומים חוץ מסקו"ש?סקו"ש מה זה? איזה למשל?השיר שלנו אני קוראת סמויה של הפיג'מות מסכים אוהב את תפוז?לא כמה זמן אתה בתפוז בכלל?לא זוכרת יש פורומים שאתה יותר פעיל בהם מכאן?לא יש לך בלוג?לא מצליח?- משהו להוסיף בנושא?לא שעת סיום:11:58(סימן שקצת חיפפתי)

s t a v o s 2 2

New member
עווונה:]

שם:סתיו גיל:12 וחצי שעת התחלה:12:06 הנפילים - איך הגעת לפורום?בזכות החתימה של עדן
כל כמה זמן אתה נכנס לפורום?50000 אלף פעמים ביום
כותב שאלונים לפורום?לאא למה?לא יודעת
אחראי על פינה קבועה?לא יש לך אנשים מהפורום במסנג'ר?כןן אוהב את הפורום?מאוווווד בכלליות – פעיל בפורום?ממממ.כן ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום?לא
היית רוצה להיות מנהל הפורום?כן היית רוצה להיות אדום בפורום?כן לדעתך הפורום פעיל?כן היית רוצה לשנות בו משהו?לא משהו להוסיף בנושא?לא למה אתה בפורום?שאללה קששה. מה אתה מעדיף, סקרים או שאלונים?שאלונים איזה סוג שאלונים אתה הכי אוהב?ממממ. משהו להוסיף בנושא?לא כינויים - אוהב את הכינוי שלך?כככן רוצה להחליף אותו?כן ולא אם כן – יש רעיון למה?סתתתוXD מה לדעתך הכינוי הכי יפה מבין הכינויים של אנשי הפורום?xlulitx משהו להוסיף בנושא?לא הסמיילים של תפוז – איך אתה קורא להם?סמילים
משתמש בהם הרבה?כככן יש אחד שאתה משתמש בו במיוחד?
מוסיף אותם מתוך הרשימה שלהם או זוכר בע"פ וכותב?בע"פ איזו קבוצה שלהם אתה הכי אוהב [חיות, אוכל וכו']?הכככל ואיזה אתה הכי פחות אוהב? אתה חושב שיש חלק מיותרים?כן מה למשל?
יש לך מאומץ?היה אוהב אותו? מה המאומץ הכי מגניב מבין המאומצים של אנשי הפורום?
משהו להוסיף בנושא?לא חתימה – יש לך חתימה?ככן אוהב אותה?כן לדעתך חתימה זה דבר מיותר?לא מצוטט חלקים של שירים בחתימה?כן
מה לדעתך בכלל צריך לכתוב בחתימה?אממ.פורמים וקומונות שאתה כותב בהם
ולמה בכלל המציאו אותה לדעתך?לא יודעת משהו להוסיף בנושא?לא תפוז בכלליות – מה אתה מעדיף, קומונות או פורומים?פורומים מנהל קומונה?שתיים היא מצליחה?בערך מנהל פורום?הלוואי הוא מצליח? אם אתה באמת מנהל – -אתה אוהב את זה? -מאדים אנשים? -למה? משקיע בעולם שלך בתפוז?כן מסתובב בעוד פורומים חוץ מסקו"ש?כן איזה למשל?הנפילים,השיר שלנו,הפיג'מות.. אוהב את תפוז?איזה שאללה כמה זמן אתה בתפוז בכלל?חצי שנה או יותר יש פורומים שאתה יותר פעיל בהם מכאן?מהנפילים?לא נירא לי יש לך בלוג?לא מצליח? משהו להוסיף בנושא?לא שעת סיום:12:15

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifחחח מה יש לאהוב

בכינוי שלי? XD בכ"מ , תודה (?)
.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifעונה:

שם: ניצן גיל: 16.5 שעת התחלה: 12:11 השיר שלנו - איך הגעת לפורום? דרך עדן שגרר אותי. כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? כל יום, מלא פעמים ביום. כותב שאלונים לפורום? לא. למה? אין לי כוח. אחראי על פינה קבועה? לא. יש לך אנשים מהפורום במסנג'ר? לא. אוהב את הפורום? כן. בכלליות – פעיל בפורום? כן. ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום? כן. היית רוצה להיות מנהל הפורום? זה יהיה נחמד. היית רוצה להיות אדום בפורום? כן. לדעתך הפורום פעיל? כן. היית רוצה לשנות בו משהו? להעיף את הפאקצות והמציפים. משהו להוסיף בנושא?-- למה אתה בפורום? ככה P: מה אתה מעדיף, סקרים או שאלונים? שאלונים. איזה סוג שאלונים אתה הכי אוהב? על הפרטים האישיים. משהו להוסיף בנושא?-- כינויים - אוהב את הכינוי שלך? בערך. רוצה להחליף אותו? לא. אם כן – יש רעיון למה?-- מה לדעתך הכינוי הכי יפה מבין הכינויים של אנשי הפורום? מכורה קשה או ילד רע 16. משהו להוסיף בנושא?-- הסמיילים של תפוז – איך אתה קורא להם? אייקונים/אמוטיקונים. משתמש בהם הרבה? יחסית. יש אחד שאתה משתמש בו במיוחד? במאומץ שלי
מוסיף אותם מתוך הרשימה שלהם או זוכר בע"פ וכותב? זוכר בע"פ! איזו קבוצה שלהם אתה הכי אוהב [חיות, אוכל וכו']? פףרצופים ומחוות ואיזה אתה הכי פחות אוהב? חיות. אתה חושב שיש חלק מיותרים? בטח. מה למשל? היפנית, העצם ובעוד מלא ב"כללי". יש לך מאומץ? כן. אוהב אותו? כן. מה המאומץ הכי מגניב מבין המאומצים של אנשי הפורום? של רעות ושל לאה. משהו להוסיף בנושא?-- חתימה – יש לך חתימה? כן. אוהב אותה? כן. לדעתך חתימה זה דבר מיותר? לא כ"כ. מצוטט חלקים של שירים בחתימה? לא. מה לדעתך בכלל צריך לכתוב בחתימה? את הפורומים שלך. ולמה בכלל המציאו אותה לדעתך? ככה. משהו להוסיף בנושא?--- תפוז בכלליות – מה אתה מעדיף, קומונות או פורומים? פורומים. מנהל קומונה? לא. היא מצליחה?-- מנהל פורום?לא. הוא מצליח?-- אם אתה באמת מנהל – -אתה אוהב את זה?-- -מאדים אנשים?-- -למה?-- משקיע בעולם שלך בתפוז? לא. מסתובב בעוד פורומים חוץ מסקו"ש? אני בכלל לא בפורום הזה. איזה למשל? הנפילים, הש"ש. אוהב את תפוז? טיפה. כמה זמן אתה בתפוז בכלל? שנה. יש פורומים שאתה יותר פעיל בהם מכאן? בשיר שלנו. יש לך בלוג? לא. מצליח?-- משהו להוסיף בנושא?- שעת סיום:12:18 מה הקטע של משהו להוסיף בנושא?

למעלה