שרשור
והודעה

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

מי מאיתנו לא חווה את היחסים, הלבטים, הסוגיות והכיף שמלווים את גיל ההתבגרות? מצטרפים להווי ולחבר'ה בפורום טינאייג`רס http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1846
על שלושה דברים העולם עומד... ועל גמילות חסדים. פורום גמילות חסדים מציע בית חם למתנדבים ולפותחים את ליבם במגזר החרדי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1845
"דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום" (משלי ג, יז). פורום חינוך חרדי פותח שעריו ומזמין אתכם לקחת חלק בעולם שכולו חינוך יהודי ערכי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1847
תמיד תהיתם אם יש עולם מעבר? תעלומות מטרידות אתכם בשנתכם? בפורום מסתרי העל טבעי חוקרים ותוהים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1848
סובלים מטחורים, פיסורה, או סרטן המעי הגס? ניתן לקבל יעוץ בפורום המקצועי מחלות המעי והרקטום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1850
אדם חי בתוך סביבה ולעיתים, כולנו צריכים תמיכה. פורום יעוץ פסיכוסוציאלי גאה מזמין את קהילת הגאים והגאות בישראל להפתח ולשתף http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1852 חג שמח לגולשים מ-
אנשים

ילד רע 16

New member
../images/Emo41.gif|שאלון|../images/Emo41.gif - ../images/Emo32.gif

**לקוח מפורום "סקרים ושאלונים"** שם: גיל: שעת התחלה: השיר שלנו - איך הגעת לפורום? כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? כותב שאלונים לפורום? למה? אחראי על פינה קבועה? יש לך אנשים מהפורום במסנג'ר? אוהב את הפורום? בכלליות – פעיל בפורום? ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום? היית רוצה להיות מנהל הפורום? היית רוצה להיות אדום בפורום? לדעתך הפורום פעיל? היית רוצה לשנות בו משהו? משהו להוסיף בנושא? למה אתה בפורום? מה אתה מעדיף, סקרים או שאלונים? איזה סוג שאלונים אתה הכי אוהב? משהו להוסיף בנושא? כינויים - אוהב את הכינוי שלך? רוצה להחליף אותו? אם כן – יש רעיון למה? מה לדעתך הכינוי הכי יפה מבין הכינויים של אנשי הפורום? משהו להוסיף בנושא? הסמיילים של תפוז – איך אתה קורא להם? משתמש בהם הרבה? יש אחד שאתה משתמש בו במיוחד? מוסיף אותם מתוך הרשימה שלהם או זוכר בע"פ וכותב? איזו קבוצה שלהם אתה הכי אוהב [חיות, אוכל וכו']? ואיזה אתה הכי פחות אוהב? אתה חושב שיש חלק מיותרים? מה למשל? יש לך מאומץ? אוהב אותו? מה המאומץ הכי מגניב מבין המאומצים של אנשי הפורום? משהו להוסיף בנושא? חתימה – יש לך חתימה? אוהב אותה? לדעתך חתימה זה דבר מיותר? מצוטט חלקים של שירים בחתימה? מה לדעתך בכלל צריך לכתוב בחתימה? ולמה בכלל המציאו אותה לדעתך? משהו להוסיף בנושא? תפוז בכלליות – מה אתה מעדיף, קומונות או פורומים? מנהל קומונה? היא מצליחה? מנהל פורום? הוא מצליח? אם אתה באמת מנהל – -אתה אוהב את זה? -מאדים אנשים? -למה? משקיע בעולם שלך בתפוז? מסתובב בעוד פורומים חוץ מסקו"ש? איזה למשל? אוהב את תפוז? כמה זמן אתה בתפוז בכלל? יש פורומים שאתה יותר פעיל בהם מכאן? יש לך בלוג? מצליח? משהו להוסיף בנושא? שעת סיום: תהנו, חג שמח!

../images/Emo205.gif

שם: רעות גיל: 15 וחצי:] שעת התחלה: 07:43 בבוקר הנפילים - איך הגעת לפורום? חיפשתי את פורום הנפילים:p כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? ממ כל שבוע כמעט:) כותב שאלונים לפורום? לא למה? כי ככה:) אחראי על פינה קבועה? לא:p יש לך אנשים מהפורום במסנג'ר? ממ לא:| אוהב את הפורום? כע בכלליות – פעיל בפורום? כע ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום? אע? היית רוצה להיות מנהל הפורום? לא היית רוצה להיות אדום בפורום? כע:p לדעתך הפורום פעיל? כע היית רוצה לשנות בו משהו? לא:p משהו להוסיף בנושא? לא:) למה אתה בפורום? כי אני אוהבת הנפילים=] מה אתה מעדיף, סקרים או שאלונים? שאלונים:) איזה סוג שאלונים אתה הכי אוהב? מממ ארוכים כאלה:p משהו להוסיף בנושא? לא כינויים - אוהב את הכינוי שלך? מתמודדתP: רוצה להחליף אותו? לא אם כן – יש רעיון למה? מה לדעתך הכינוי הכי יפה מבין הכינויים של אנשי הפורום? ממ לא ד'עת:| משהו להוסיף בנושא? לא
הסמיילים של תפוז – איך אתה קורא להם? סמיילים:| משתמש בהם הרבה? כע יש אחד שאתה משתמש בו במיוחד? כע:)
מוסיף אותם מתוך הרשימה שלהם או זוכר בע"פ וכותב? זוכרת.. איזו קבוצה שלהם אתה הכי אוהב [חיות, אוכל וכו']? חח נממ הפרצופיםP: ואיזה אתה הכי פחות אוהב? כל הניגודים והמילים:p אתה חושב שיש חלק מיותרים? מה למשל? יש לך מאומץ?כע:] אוהב אותו? כע:] מה המאומץ הכי מגניב מבין המאומצים של אנשי הפורום?
משהו להוסיף בנושא? גררר חתימה – יש לך חתימה? לא אוהב אותה? ^ לדעתך חתימה זה דבר מיותר? לא מצוטט חלקים של שירים בחתימה? ^ מה לדעתך בכלל צריך לכתוב בחתימה? מה שבא לך:) ולמה בכלל המציאו אותה לדעתך? כי משעמם לאנשים, כמוך:) משהו להוסיף בנושא?
ביותר!! תפוז בכלליות – מה אתה מעדיף, קומונות או פורומים? פורומים מנהל קומונה? כעעע:]] היא מצליחה? לאא:(( מנהל פורום? לא הוא מצליח?:| אם אתה באמת מנהל – -אתה אוהב את זה? -מאדים אנשים? -למה? משקיע בעולם שלך בתפוז? לא מסתובב בעוד פורומים חוץ מסקו"ש? סקו"ש?!:| נגיד, וכן! איזה למשל? אגם רודברג ובני עקיבא:) אוהב את תפוז? כע כמה זמן אתה בתפוז בכלל? ממ 3 שנים יש פורומים שאתה יותר פעיל בהם מכאן? לא ד'עת יש לך בלוג? לא מצליח? ^ משהו להוסיף בנושא? שעת סיום: 07:50

noam270

New member
עונה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo41.gif

שם: נועם גיל: 13 שעת התחלה: 8:36 בבוקר הנפילים- איך הגעת לפורום? הסתכלתי קצת בהודעות בפורום של הש"ש וראיתי שמישהו פירסם שם את פורום הנפילים, נכנסתי והתאהבתי! (בסדרה לא בכם!!!! חחחח) כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? פעם בשעה בערך כותב שאלונים לפורום? לא נראה לי למה? כי אני לא טובה בזה אחראי על פינה קבועה? משחקים נחשב?! יש לך אנשים מהפורום במסנג'ר? כן! את לאה ועוד אבל הכינוי שלהם לא מאפשר לי לזהות מי הם
אוהב את הפורום? כן בכלליות – פעיל בפורום? כן אני חושבת ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום? לא היית רוצה להיות מנהל הפורום? כן! היית רוצה להיות אדום בפורום? כן היית רוצה לשנות בו משהו? לא, הוא סבבה לגמרי משהו להוסיף בנושא? לא למה אתה בפורום? כי אין לי חיים מה אתה מעדיף, סקרים או שאלונים? שאלונים איזה סוג שאלונים אתה הכי אוהב? ארוכים משהו להוסיף בנושא? לא כינויים - אוהב את הכינוי שלך? בערך, אין לי מושג! רוצה להחליף אותו? לא אם כן – יש רעיון למה? לא מה לדעתך הכינוי הכי יפה מבין הכינויים של אנשי הפורום? אממממ.....לא יודעת משהו להוסיף בנושא? לא הסמיילים של תפוז – איך אתה קורא להם? אייקונים משתמש בהם הרבה? כן
יש אחד שאתה משתמש בו במיוחד? ב-
/ |פלץפלץ| (אייקון לא מוכרז) מוסיף אותם מתוך הרשימה שלהם או זוכר בע"פ וכותב? זוכרת בעל פה איזו קבוצה שלהם אתה הכי אוהב [חיות, אוכל וכו']? לא יודעת..... ואיזה אתה הכי פחות אוהב? ----- אתה חושב שיש חלק מיותרים? כן מה למשל? הסיגריה יש לך מאומץ? לא אוהב אותו?------- מה המאומץ הכי מגניב מבין המאומצים של אנשי הפורום? הדובי של לאה משהו להוסיף בנושא? לא חתימה – יש לך חתימה? כן אוהב אותה? כן לדעתך חתימה זה דבר מיותר? לא מצוטט חלקים של שירים בחתימה? כן מה לדעתך בכלל צריך לכתוב בחתימה? סתם שטויות ולמה בכלל המציאו אותה לדעתך? כדי שלא יהיה משעמם משהו להוסיף בנושא? לא תפוז בכלליות – מה אתה מעדיף, קומונות או פורומים? פורומים מנהל קומונה? כן היא מצליחה? לא
מנהל פורום? לא הוא מצליח? ----- אם אתה באמת מנהל – -אתה אוהב את זה? כן -מאדים אנשים? לא -למה? כי אף אחד לא פעיל כל כך משקיע בעולם שלך בתפוז? לא מסתובב בעוד פורומים חוץ מסקו"ש? לא איזה למשל? ------- אוהב את תפוז?לא כמה זמן אתה בתפוז בכלל? לא יודעת יש פורומים שאתה יותר פעיל בהם מכאן?לא יש לך בלוג?לא מצליח?-- משהו להוסיף בנושא?לא שעת סיום:8:43

adidasabc

New member
אניאני!../images/Emo13.gif

שם: עדי גיל: 15 שעת התחלה: 10:15 הנפילים - איך הגעת לפורום? חיפשתי אותו ברשימת פורומים כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? כל כמה שעות כותב שאלונים לפורום? כמעט ולא למה? כי אין לי רעיונות לשאלונים
אחראי על פינה קבועה? לא יש לך אנשים מהפורום במסנג'ר? לא אוהב את הפורום? כן!
בכלליות – פעיל בפורום? ככה ככה
ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום? ראיתי 4 (בתמונות) היית רוצה להיות מנהל הפורום? לא היית רוצה להיות אדום בפורום? אני כבר אדום
לדעתך הפורום פעיל? בתקופה האחרונה לא... היית רוצה לשנות בו משהו? לא נראהלי משהו להוסיף בנושא? מיאו! למה אתה בפורום? כי אני אוהב את "הנפילים"
מה אתה מעדיף, סקרים או שאלונים? שאלונים איזה סוג שאלונים אתה הכי אוהב? קצרים ומעניינים משהו להוסיף בנושא? לא כינויים - אוהב את הכינוי שלך? לא ממש רוצה להחליף אותו? לא אם כן – יש רעיון למה? -- מה לדעתך הכינוי הכי יפה מבין הכינויים של אנשי הפורום? לא יודע
משהו להוסיף בנושא? לא הסמיילים של תפוז – איך אתה קורא להם? סמיילים משתמש בהם הרבה? כן!
יש אחד שאתה משתמש בו במיוחד?
מוסיף אותם מתוך הרשימה שלהם או זוכר בע"פ וכותב? בע"פ איזו קבוצה שלהם אתה הכי אוהב [חיות, אוכל וכו']? פרצופים ומחוות ואיזה אתה הכי פחות אוהב? מילים אתה חושב שיש חלק מיותרים? כן מה למשל? שני סמיילים בהלם יש לך מאומץ? לא אוהב אותו? -- מה המאומץ הכי מגניב מבין המאומצים של אנשי הפורום? של לאה
משהו להוסיף בנושא? לא חתימה – יש לך חתימה? כן אוהב אותה? כן
לדעתך חתימה זה דבר מיותר? לא מצוטט חלקים של שירים בחתימה? לא מה לדעתך בכלל צריך לכתוב בחתימה? דברים שמביאים את הבנאדם ולמה בכלל המציאו אותה לדעתך? כדי ללמד אותנו קצת על האדם שמולנו משהו להוסיף בנושא? לא תפוז בכלליות – מה אתה מעדיף, קומונות או פורומים? פורומים מנהל קומונה? כן היא מצליחה? לא
מנהל פורום? לא הוא מצליח? -- אם אתה באמת מנהל – -אתה אוהב את זה? כן
-מאדים אנשים? כן -למה? מואדם שבועי משקיע בעולם שלך בתפוז? לא מסתובב בעוד פורומים חוץ מהנפילים? כן איזה למשל? "כוכב נולד", "השיר שלנו"(קורא סמוי
) אוהב את תפוז? כן!
כמה זמן אתה בתפוז בכלל? שנתיים יש פורומים שאתה יותר פעיל בהם מכאן? לא יש לך בלוג? לא מצליח? -- משהו להוסיף בנושא? לא שעת סיום: 10:22

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifעלה לי רעיון מאאגניב P:

למי שיש מיקרופון (
) תקליטו את עצמכם ברשמקול ואז תעלו לפליקס ונפתח שרשור מיוחד עם הקולות של כל אחד D: זה היה כ"כ מאגניב XD.

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאז תקליט אצל חבר או משהו נו

כבר הקלטתי את עצמי אומרת "גם אני גולשת בפורום הנפילים בתפוז" XD

adidasabc

New member
אין לי מאיפה להקליט../images/Emo10.gif, המצלמה/מיקרופון שלי

התאבדו
...... חוץ מזה זה מביך מדי ללכת להקליט אצל מישהו את זה

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifלא נורא , שכחו מהרעיון../images/Emo6.gif

אי אפשר להעלות X: נע. גם ככה שמעתי קול של מישהו מהפורום D:

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאני אשאל אותו ואז אם הוא

יגיד שמותר לי לגות אני אגלה XD הוא בעצמו לא יודע ששמעתי
. הווא שר יפה , רק חבל שהוא צורח למקרופון XD.

adidasabc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחח אם הוא יסכים תעלי את הקטע../images/Emo9.gif

למעלה