שרשור
בתנור

שקסי

New member
אז את יורשת שלי!!!

אני היייתי 13 גם במדצים גם במדמים! תבורכי גלוש!

איזה משחק - איזה ניצחון

מגיע לרומנים האלו. סיפור משעשע: ביום שבת הייתי במצדה, והייתה שם גם קבוצה מאורגנת עם איזה מדריך, ובקיצר נכנסתי לבית המרחץ, והם היו שם, והגעתי בדיוק באמצע סיפור מרתק, ומה ששמעתי היה בערך ככה: "מהר, מהר אתם חייבים לעזור לי! חלמתי בלילה שטיפת מים קרה נוחתת על ראשו הקירח של הקיסר" בשלב זה יצאתי החוצה, ואח שלי שיצא אחרי טוען שהפיתרון לבעיה הוא לבנות כיפה עגולה. אה כן, גם דורון שפר היה, עם כפכפים.

../images/Emo32.gifשוב..

נעדרת: עמית, הידועה בכינוי "האמיתית". כל הידוע לו דבר על מקום הימצאה מתבקש לוהודי. תודה והשמך חיים נעימים...(עוד 4 חודשים בחירות...) מורן.

שאלה כללית לכולם, (עוף צלוי...)

מה הייתם עושים אם מישהו היה מתאבד מהבית שלכם? שכנה שלי החליטה להתאבד בקפיצה מגג אבל היא בחרה דווקא בגג של השכנים (למרות שגם הגג שלה איכותי מבחינת גובה..) זה לא נראה לכם כמו הפרה של איזה חוק יסוד? (תלמידי תקשורת+ אזרחות- אולי הזכות לפרטיות??)

MASTERsplinter

New member
../images/Emo32.gif תשמעו.. אנחנו עם מפגר!

אני לא יודע אם מותר (כי לא טרחתי לקרוא את החוקים) ואל תשרשרו את זה לשום מקום! מה יש לכם להגיד על תוצאות הבחירות (אם גם הצבעתם אמרו זאת)? לדעתי זה רק מראה לאן אנחנו הולכים (די****רה)

בוא נגיד

שהדבר הכי טוב שקרה, זה שישראל בעלייה ירדה ל-2 מנדטים, מה שמראה שהעולים מרוסיה, נקלטו לא רע בארץ, ורובם מצביעים יותר עיניינית, מאשר סקטוריאלית

לא!!!!!

שכנה אחת שלי התאבדה מהגג של שכנה אחרת שלי. אישה בת 80 טיפסה איזה 2 קומות וקפצה! השאריות לא היו דבר מלבב כל כך

כמה השקעה בשביל להתאבד

למרות שעכשיו בטח כולם יזכרו אותה (בגלל המבצע המרשים).

wtf????????????????????

שרונה את בסדר?? מה קרה לאישה??? ולמה את כזו רגועה כשמישהי התאבדה לידך!! למה היא התאבדה??

למעלה