שרשור
בתנור

מאיושית

New member
היי../images/Emo70.gif אתה../images/Emo70.gif

MASTERsplinter , לא היית איתי בקבוצה במתעניינים

מאיושית

New member
שירן

כבר אמרנו את זה, אבל אני אחזור על כך- הודעות שמופנות לאדם מסוים שרשר לשרשור
או השתמש במסרים אישיים. תודה.

MASTERsplinter

New member
אכן הייתי איתך בקבוצה..

ומאז אני משרשר כמו מטורף.. סתם.. בכל אופן.. אין לי מושג מי זאת ואני חייב להגיד שאנחנו עם טיפש (בחירות חברים,בחירות..) ובלי קשר.. astral_projection-live_on_102fm_26-12-2002- חובה לכל אוהבי הפסיי 177 דקות של טירוף

ויצמן j

New member
גל!!!

מה המצב??? את יודעת שאני חושב על לעבור ליפעת אם סוגרים את הרדיו בבית ספר שלי...

נ ו ם

New member
ועוד משהו..

ראיתי הצגה ממש טובה, מניין נשים. על נשים בחברה החרדית של מאה שערים. לצערי, כמו הרבה הצגות שראיתי, היא לוקה במידה מוגזמת של דרמטיות.

מאיושית

New member
סלחנו../images/Emo8.gif

נעם, בקשר למניין נשים- שווה לראות
כי ממש בא לי לראות את ההצגה הזאת.....היא טובה?

שקסי

New member
בקשר להצגות..

טוב אז כמו שאתם יודעים אני במגמת תיאטרון...איך יכול להיות אחרת...אבל זה לא חשוב- המלצות ללכת להצגות : אז ככה- מניין נשים -הצגה מ-ד-ה-י-מ-ה שווה לראות משקף המון צדדים של המצב בארץ ובעולם החרדי בפרט... מאמי!- מאין מופע רוק הצגתי- ממש ממש טוב- למי שאוהב רוק. כפר- הצגה שיצאתי ממנה רועדת ובלי מילים- היא הייתה פשוט הכי טובה שיכול להיות- נוסף על זה שזה גשר...(התארטון הכי טוב בארץ) ליזיסרטה 2000-מי שלא ראה חבל... זוגיות-הצגה חמודה- למי שאוהב תאטרון חדשני יותר... אדם בן כלב-הצגה כ"כ חזקה- יוצאים רועדים- אבל יש פאק אחד שזה- צריך להזמין כרטיסים איזה שנה מראש.... תחליטי בעצמך אם את צריכה לדעה על עוד הצגות אני תמיד כאן...

נ ו ם

New member
כן כדאי לראות את מניין נשים

גם את כפר ראיתי, אבל מזמן והם היו אדירים הגשר האלה. חלום ליל קיץ - בהחלט חביב. אדם בן כלב - לא יודעת.. אם הולכים כדאי לדעת קצת רקע. אני ראיתי את זה עם הקבוצה שלי בהכנה לחילופי נוער עם גרמניה, ומי שלא היה ב"שיעור" לפני כן שהסבירו לנו על הספר והכל לא כל כך הבין ולא כל כך נהנה. איזה כיף המורה לפסיכולוגיה חולה אז חזרתי הביתה ב14:30 במקום ב16:30 איזה כיף יום ג´ לא לומדים. הנה תמונה מהקורס מדמים 2001 (נראה לי), התמונה היחידה שלי בחולצה כחולה. מקווה שג´ו לא יתנגד שפרסמתי. (אני מימין..) נעם |ברונטית|

למעלה