שרשור
בתנור

MASTERsplinter

New member
יא דפקט...

זה לא כזה מסובך.. תרים טלפון ואני אבוא לסדר לך את זה.. ולמה אתה לא אומר שאתה אח של שני בן זאב?! בעצם אני מבין למה.. חפיף.. יהיה בסיידר.

מאיושית

New member
אתה מוזמן להיות אורח, אבל גם לשרשר

אני אעשה את זה בשבילך הפעם. בכל מקרה, הודעות שמופנות לאדם מסוים עדיף לשלוח במסרים

מצטער...!

אני מכיר את זה שאנשים טועים, ואני יודע מנסיון אישי כמה זה מעצבן(שאני מקבל הצעות חולניות מבנים באי סיקיו...) ואני ממש ממש מצטער...!!!

אני חושב שלא הוקצב פרס

אבל אם תתעקש ניתן לך תעודת הערכה. ותמסור לו דרישת שלום מ"עץ גדול" מדרום שרון, לא נראה לי שהוא מזהה אותי בשם אחר.

yaniv_1998

New member
הי! עד שני

הוא היה רכז שלי ורעה בנפש (YA WRITE) חוץ מזה עם מישהו רואה אותו יש פרס על הראש שלא כי אני חייב לו מכות בגלל שהו בחובות אצלי של גלידה בשקל 90

MASTERsplinter

New member
ותאמינו לי שאני מכיר את שני

ולא נלכלך כי זה לא יפה.. וגם כי האח הקטן יראה ואז ממש לא נעים.. מה יקרה שאני אצטרך שקל לקנות קלפים של המורדים? בכל אופן.. אמרתי לך כבר תרים צלצול ואני אסדר לך את זה *ומאיה סליחה על המיקום הקודם אני זוכר שאמרת כמה מבאס אותך לשרשר מחדש (סמינר)

kedeman

New member
עדי סביר??

לדעתי היא ממודיעין ולא מרמת הגולן ושיש לה אחות בשם נועה שגרעינרית בהדסים אלא אם יש עוד עדי סביר בתנועה ואני לא מכיר

kedeman

New member
אני גם מכיר קצת...

אבל לא הרבה איכשהו רוב האנשים משייכים שי לשמות של בנים יצא לי פעם להתווכך עם מישהו על זה ששי יכול להיות שם של בן ובת

נ ו ם

New member
שרשור ../images/Emo32.gif בתנור

מקווה שמנהלי הפורום יסלחו לי. פשוט אין שרשור אוף בעמוד הפורום. משהו נחמד אך קיטשי: "החוקים בעזרתם נהפך לבני אנוש: 1. נקבל גוף. אולי נאהב אותו ואולי לא, אבל הוא שלנו לתקופה מסוימת. 2. נלמד. אנו מתחילים את בית הספר שנקרא ´החיים´. בכל יום בבית הספר הזה יש הזדמנות ללמוד. לפעמים נאהב את השיעורים ולפעמים נחשוב שהם מטופשים ולא חשובים. 3. אין שגיאות, רק לקחים. הגדילה הוא תהליך של למידה וטעייה: התנסות. הניסויים הכושלים הם חלק מן התהליך ממש כמו אלה שהצליחו. 4. השיעור חוזר על עצמו עד שהוא נלמד. שיעור יכול להיות מוצג בפניכם בצורות שונות עד שתלמדו אותו. כאשר למדתם אותו אפשר להמשיך הלאה. 5. הלמידה אינה מסתיימת. אין תקופה בחיים שאינה מכילה את השיעורים שלה. אם אתם חיים, ישנם שיעורים שעליכם ללומדם. 6. אין טוב יותר מאשר ´כאן´. כאשר הגעתם למטרה שלכן והיא הופכת ל´כאן´, תמצאו מטרה אחרת שתראה טוב יותר מזו שהגעתם אליה זה עתה. 7. אנשים אחרים הם המראה שלעם. אינכם יכולים לשנוא או לאהוב משהו באדם אחר בלי שאותה תכונה משקפת דבר שאתם שונאים או אוהבים בעצמכם. 8. חייכם יהפכו למה שאתם תעשו מהם. כל המכשירים והמשאבים נתונים בידיכם, ומה שתעשו עימם תלוי בכם. הבחירה בידכם. 9. התשובות נמצאות בתוככם. התשובות לשאלות החיים נמצאות בתוככם. כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להביט, להאזין ולתת אמון. 10. אתם תשכחו את כל זה. 11. תוכלו להיזכר בזה כל אימת שתרצו. אכן פלצני אבל חביב.. :)
נעם.

שני היה מלך

למרות שהוא בוגדני למדי. ויש פרס על ראשו גם בדרום שרון, בעיקר בקרב הקשישים (בני מחזורי ומעלה).

למעלה