שרשור
בפיתה

יש לי חברה שכבר קיבלה תלוים הביתה

מסכימה איתך שזה הרבה סקרים אבל יש כאלה שאוהבים את זה...

אין לי בעיה

אין בעיה שיהו מיליון סקרים יש לי את הזמן אבל שבוע שלם עבר ולא נתנו לי סקר אחד! אז איך אפשר לצבור סקרים... סתם שיתפתי אתכם, סבבה למי שקיבל

זה לא משתתפות זה פרסומות

תיכנסי לכרטיס האישי של כל "חברת פורום" כזו ותראי איך היא הפיצה את ההודעה בכל פורום אפשרי. בדרך כלל תפוז חוסמים אותם על הצפה, אבל הם פותחים משתמשים חדשים בכל יום.

../images/Emo53.gif למשפחה חד הורית עם תאומים בני שנה וחצי

בביגוד וכן בצעצועים. מדובר במשפחה של תלמיד שלי שאני מנסה לגייס עבורם דברים לחג. מאמינה שצעצועים יעשו להם יופי של שמחה בחג. תודה מראש!

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif לא מעניין אותי כלום!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

בשבילי חנה ומרגלית הן הזוכות של המירוץ למיליון!!
ביאס אותי רצח שהדיחו אותם רק בגלל מחלה,הן יכלו להגיע רחוק לא פייר בכלל!!!
אוף הריאלטי משתלט עליי............
זהו הוצאתי קיטור הלכתי לעשות מקלחת קרה
המבואסת

ניקולי

New member
גם אני חושבת כמך

היה לי מאוד עצוב שהן לא ממשיכות. יחד עם זאת אני לא חושבת שהיו תוכנית שלמה ואילו היא בכלל צריכה לעבור ניתוח או עברה כבר לכי תדעי העיקר שתרגיש טוב ושתיה לה רפואה שלמה

ר ע נ נ ה

New member
נכון שבאסה שהן עפו

אבל זה היה ברור, כי התוכנית עובדת על תקציב שלכל " leg" מספר מסויים של זוגות. חוץ מזה נראה שהטיפול במרגלית יקח יותר מיום-יומיים ולכן הן לא יוכלו להמשיך במירוץ וזה לא פייר כלפי שאר הזוגות לשמור להן מקום. יש תמיד את הזוגות המעניינים והמשעשעים, אבל להבדיל מ"השרדות" נראה שההפקה כאן לא התערבה לטובת הזוגות המועדפים וטוב שכך.

הן אמנם באמת מקסימות וחבל שהן אינן אבל בינינו

בטח לא היו שורדות שם עוד תוכנית .. בסה"כ נשארו זוגות ממש חזקים ולא נראה לי שהיו מצליחות לשרוד עוד תוכנית אולי שתיים ... אז ככה הן עזבו עם טעם טוב... טעם של אולי אם היינו נשארות היינו מצליחות עזבו תותחיות ... צ'יקי צ'יקי צ'יק היי היי היי מה אני אגיד, אני לא הייתי עושה רבע ממה שהן עשו... אין סיכוי לבנג'י אין סיכוי לאכול חולדה ועוד כמה דברים באמת שאפו ... אין מה לומר....

למעלה