שרשור
בפיתה

../images/Emo32.gifשאלה לגבי דמי אבטלה- למי שיודעת

אז ככה... ים בן חצי שנה ואני איתו בבית. התפטרתי לצורך טיפול בילד לאחר חופשת הלידה, ממתי מגיע לי לחתום? אני משערת שיש תקופה מסויימת מאחרי חופשה הלידה, נכון? עכשיו. אני אמורה לגשת גם ללשכת התעסוקה וגם לביטוח לאומי במקביל? מה אני אמורה להביא איתי ללשכת התעסוקה ומה לביטוח לאומי? אני פשוט גרועה בכל מה שקשור לבירוקרטיה, זה כמו לדבר איתי על ביטוח (סינית, כן...? )

א ג מ י ם

New member
צריכה עזרה בעיצוב כרטיס ביקור קיים

רק להוסיף את השם כתובת וטל' עם הלוגו אני מנסה כבר שעתיים

lib99

New member
פסח בפתח ואני במתח.......

שלום לכולן, אשמח לקבל מתכונים טובים לפשטידות לפסח, וקינוחים, ואם יש לכן דברים נוספים להמליץ אשמח מאד. פסח כשר לכולנו.

יש כאן דרומיות? באר שבע וסביבתה

היי מתנצלת על הבורות בשימוש המפות באינטרנט אבל משיהי יודעת איזה ישוב הכי קרוב לבאר שבע סיטי? דורות כיסופים גבולות כרמים חצבה תודה

osi 10

New member
לצערי אין לי ../images/Emo4.gifאבל בפורום מתכונים בטוח תמצאי

פחות או יותר

כרמים זה אחרי קריית גת כל השאר באיזור שדרות המרחק הוא 35-40 דקות נסיעה לכולם חוץ מחצבה שזה לכיוון השני לכיוון אילת

aila10

New member
חצבה

נמצאת בערך שעה ורבע מב"ש דורות/ כיסופים/ גבולות כרמים - באזור ה- 20 - 30 דקות מב"ש

polegra

New member
כמה דברים שאני אוהבת :)

כרובית מוקרמת בתנור - מתכון קצת שונה לוקחת כרובית מפרקת לפרחים קטנים (ומה שלא קטן אז חותכת עם סכין...) מפזרת יפה בתבנית מערבבת שמנת רגילה+2 כפות מיונז + מלחפלפל/אבקת מרק שופכים על הכרובית מעל פרורי קמח מצה (לא בפסח פרורי לחם) ולתנור לאיזה 45 דקות...שעה בחום ביינינו עד שמוכן :) אצלי זה נטרף!!! רקוטקרומפלי (פשטידה הונגרית) כמו הרגיל רק עם פרורי קמח מצה למעלה מרתיחים תפוחי אדמה ובייצים... חותכים תפוחי אדמה לפרוסות דקות דקות דקות וגם את הבייצים מסדרים בתבנית... תפוחי אדמה על זה 2 כפות שמן ואבקת מרק בנדיבות על זה ביצה קשה פרוסה על זה שמנת ככה 3 שכבות בסוף שמים על השיכבה האחרונה של תפוחי אדמה פרורי קמח מצה :) לקינוח הייתי עושה מוס נוטלה כי זה רק ממרח שוקולד ושמנת מתוקה... זה בגדול הכל וריאציות של אותם הדברים... טלי

lib99

New member
תודה לכולן

חג שמח וכשר שיהיו רק דברים טובים וטעימים בחיינו

hila218

New member
יש למישהי בשם ניקי ב. בלוג מהמם

של מלא מתכונים כולל לפסח. אולי את מכירה אותה מהפורומים. תחפשי כאן את הבלוג יש שם אחלה מתכונים.

lib99

New member
איך מוצאים בלוג

של מישהי איך נכנסים? סליחה על הבורות

hila218

New member
תעשי חיפוש לניקי ב. למעלה מצד ימין איפה

שרשום חיפוש.

למעלה