שרשור
בפיתה

לא יודעת יותר מדי

אבל לפי מה שאני כן יודעת אז צריך להתחיל לחתום 3 חודשים מיום ההתפטרות-סיום חופשת הלידה ז"א בדיוק עכשיו...

fame06

New member
לאחר תקופת המתנה של 90 יום...

בהנחה שאת התפטרת ולא פיטרו אותך. בקיצור, 3 חודשים, לאחר שתסתיים חופשת הלידה שלך.

23rony

New member
אבל לכי לחתום מיד

כדי להבטיח זכאות ואז תחזרי אחרי 3 חודשים

fame06

New member
אני הלכתי לחתום בערך חודש וחצי לאחר שנגמרה חו

חופשת הלידה שלי. ואז, הבנתי שאני סתם הולכת בכל שבוע לחתום כי שלחו לי מכתב, על תקופה שבה איני זכאית. אבל, כבר המשכתי עוד פעמיים ללכת. ורק השבוע, התחילה לי הזכאות בפועל. מה שמעצבן זה שזה סוף חודש. ויורדים בפעם הראשונה 5 ימים. מה שאומר, שאני אקבל ב17 לאפריל בערך 100 ש"ח. וכל זה אחרי שכבר חודשיים בערך אני חותמת.......... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף רק ב17 למאי, אאל"ט. ייכנס לי כל סכום הזכאות.

mAmA MiSiSiPi

New member
תת ../images/Emo32.gif פינת השלולית ../images/Emo221.gif

רק אני מוצאת את הדמיון בין פנינה טורנה לנינט טייב? בעלי אומר שאני הוזה.....

דווקא הייתי חושבת ש...

לאור התמונה של פנינה שבחרת שהיא מזכירה לי מאד את אחותה הגדולה והמבוגרת של מירי בוהדנה
מפחיד משהו...

חיות בכפר הירוק?

היי בנות. מישהי יודעת אם בכפר הירוק יש פינת חי כמו בגליל ים או גן גורים? שמעתי פעם שיש משהו אבל אני לא מוצאת על זה מידע. אם יש אז מה שווה יותר בכפר הירוק, גליל ים או גן גורים? היינו עד עכשיו רק בגליל ים ומאוד אהבנו.אבל היינו לפני שנה בעונה של קטיף התפוזים, אני משערת שזה כבר נגמר ולא יודעת מה עושים שם עכשיו במקום. תודה

יש פינה בכפר הירוק

יש רפת שאפשר לראות בה פרות כלבייה של כלבים חמודים (תחש נדמה לי) או האש פאפיז ויש פינת ליטוף וכו סהכ ביומיום אני התרשמתי שדי מוזנח שם אבל מפעם לפעם הם עושים הפנינג רציני ואז יש גם נסיעות בטרקטורים, רכיבה על סוסים לפעמים, הופעות, פינת להכנת פיתות וכו. אני לא מצליחה לזכור בשום אופן את השם של המקום אבל אולי יש באתר האינטרנט של הכפר הירוק.

בקשר לסקרים ותווי השי שמתפרסמים פה מעת לעת

היי רוצה לשתף בעת האחרונה שמתי לב שמשתתפות מספרות על אתר I PANEL רק למלא סקרים ותקבלו תווים לחנויות ומספרות שכבר קיבלו תווים וכו.. וכו.. התפתיתי ונרשמתי לאתר מילאתי שאלון אחד שזיכה אותי ב25 נקודות ומאז שבוע עבר ואף פעם אין לי סקר ממתין או למלא עכשיו קחו בחשבון שרק החל 500 נקודות מזכות אתכן ב 50 ש"ח תווים - תבינו את החשבון כמה סקרים צריך למלא כדי לקבל חמישים ש"ח.. לא נתתי שום דבר , לא כסף לא התחייבות כך של א נכוויתי - אבל התפתתי.. שתדעו

למעלה