שרשור

Hawkgirl

New member
דורון בן עמי זה המדבב של סימבה?

אוי מגניב O: אז הוא זה שתמיד מדבב ב-כ-ל סרט של דיסני XDDD הוא שר טוב O:

באמת? זה הוא?

כי אני זוכר שהוא הגיע לאודישנים של כוכב נולד פעם. לא זוכר ממש באיזו עונה. אבל צביקה הדר שאל אותו אם הוא מדבב (כי זה מה שהוא כתב בקורות שלו), ואז הוא ענה שכן, שהוא דיבב את סימבה הקטן בדיסני. רק השם לא זכור לי ממש...

Hawkgirl

New member
נמנמ..

זה לא היה לירון לב? X: אני זוכרת שהתלהבתי שהגיע מדבב לכוכב נולד והקול שלו באמת היה לי מוכר X: ואז הוא אמר שהוא דיבב את ריי מבייבלייד X:

לא, יש להם קול דומה

ושניהם - שחקו יחד בצלילי המוסיקה עם חני נחמיאס וששי קשת כשהיו קטנים. ושניהם גם דבבו את "אוליבר טוויסט" באולפני אלרום בזמנו. אבל סימבה הצעיר היה דורון בן עמי.

talya22bar

New member
דורון בן עמי

דיבב במלא דברים... פעם אני והוא היינו מדבבים הכל ביחד. הוא את הבן ואני את הבת... ואז זה נהיה אני ואייל כהן...חחח...

Swan Princess

New member
אוי תמונה יפה~ *.*

דרק הזה.. משהו שלא רואים כל יום.. ;] בכל מקרה, יש לי את הסרט בוידאו D: אני נורא אוהבת את הדיבוב ("זה לא מה שחושבים...!!"), והשירים!! בעברית הרבה יותר יפה לדעתי.~ סדרות\סרטים עם רומנטיקה זה אחד הדברים.. :)

יובל קורן.. ^^

מה לעשות שאמא ואבא שלי החליטו על השם הזה..^^ למרות שאני לא מבינה למה... (יובל)

אוקיקי

New member
אממ...

זה אחד הכינויים שלי, ויש לי כמה כינויים קבועים שאני נרשמת איתם לכל דבר

mamalala

New member
mamalala

בקיץ רציתי להעלות דברים לפליקס.. אז הייתי צריך להירשם,הכינויים הקבועים שלי היו תפוסים,התעצבנתי וסתם חיברתי משו.. וזה מש שיצא..

אוי זה סיפור מזה ארוך

לפני איזה חודשים הלכתי לקריון (שהוא נעשה מגעיל ברמות
), ואז נזכרתי שאני רוצה לקנות ספר בסטימצקי (איזה ספר? שמלמד איך ליצור קריקטורות!), ואז המוכרת באה והתחילה איתי \: היא חשבה שאני בן 17 וזה... ואז זרמתי איתה כי היא היתה מזה שווה, אבל אז הסתבר שיש לה כתם לידה ענקית על היד (בצורה של טקסס ליתר דיוק
), אז סיפרתי לה שאני בן 15! אני לא לוקח סיכונים! אולי זה עובר בתורשה?!?!
ואז החוצפנית התחילה לרדת עליי! ואמרה לי שאני תינוק וזה.. ובת כמה היא? 21! מפגרת הא? ובקיצור בין פה לשם היא אמרה "ושאתה מפריע בשיעור המורה מעמידה אותך בפינה?", אז לא עניתי ונתתי לה מבט מזלזל (שאני טוב בזה, זה מבט שולת כזה), ואז חזרתי הביתה (לא קניתי את הספר כי לא היה להם), ואז ראיתי את הפורום ורציתי להרשם אז נרשמתי ואז היה לי פרסומת באמיול עם אישה כזאת וגבר והאישה הזכירה לי באופן די מפחיד את המוכרת, ואז נזכרתי ב"ושאתה מפריע בשיעור המורה מעמידה אותך בפינה...", אז רשמתי בכינוי "ההוא מהפינה". ה ס ו ף !

mikeys barking

New member
איזה סיפור אדיר ../images/Emo6.gif

ההוא מהפינה.. עכשיו בכל פעם שאני אכנס לסטימצקי (
) אני אזכר בך D:

למעלה