שרשור

מאיוש33

New member
שרשור../images/Emo199.gif

שכל אחד ירשום את הפירוש לכינוי שלו (בתכלס יש פה מלא שמות שאני פשוט לא מבינה למה לעזאזל הם קראו לעצמם ככה) אזז אני יתחיל לי קוראים מאיוש33 בגלל ש....... קוראים לי מאיה! לא מסובך נכון?!

mikeys barking

New member
אוהבת כאלו שרשורים ../images/Emo6.gif

רעיון טוב
MIKEYS BARKING = מייקי נובחת ^^" MIKEY = כינוי חיבה לכלבה שלי מיקה (יחד עם עוד מליון וחצי כינויים אחרים) BARKING = מיקה היא הכלבה הכי פחדנית בעולם, ובגלל זה היא גם חתיכת נבחנית
ותמונה של האוצר הנחשק

Hawkgirl

New member
קאווואיייייייייייייי ^___________^

אינו וואה דאיייייייייי סוקי! ^______________^ *אני מאוד אוהבת כלבים* אני גם רוצה כלב ]: ככה, איזה פקינז קטן וקומפקטי O: *אומרים פקינז נכון? XD *

mikeys barking

New member
חח תודה ^^ [אני אמסור לה] D:

אינו זה כלב! אינו זה כלב! (נו מה, אינויאשה
) מה המסנג'ר שלך? אני אשמח לקבל המלצות לאנימות ^^" (אם בא לך, כמובן) שלי [email protected]

Hawkgirl

New member
טוב נו, בגלל שאתם כל כך נחמדים D:

אני בד"כ לא נותנת לאנשים את המסן מסיבות אישיות XD אבל אתם נחמדים מדי D: [email protected] וזה יהיה לי קשה להמליץ לך על אנימות כי.. טוב זה תלוי מה הז'אנר שאני אוהבת XD אני אוהבת מאוד את הז'אנר של האצ'י(עם תכנים מיניים XDDD ) כי זה פשוט שולט וזה תמיד עם רומנטיקה+קומדיה. כך שגם רוב האנימות שאני רואה וראיתי הן אצ'י, אז אם את לא אוהבת את הז'אנר הזה, יהיה קשה להמליץ XD *מחכה שתומר יקפוץ עם הבאקאצ'י XP *

Hawkgirl

New member
תיקון: הז'אנר *שאת* אוהבת

אני חייבת להתרגל להקליד לאט את מה שאני כותבת X:

R a m i D i s n e y...

R a m i - כי זה השם שלי. D i s n e y - כי אני כתב בעיתון הילדים "עולמו של דיסני". בד"כ אני נכנס לפורומים שונים עם הכינוי הנ"ל כדי לשאול ולחפש ילדים שאפשר לראיין לכל מיני כתבות מגניבות. בסופו של דבר החלטתי להפוך את זה לכינוי היחיד והרשמי שלי :)

porky169

New member
אולי תראיין אותי לכבוד הפסטיגל?../images/Emo9.gif

יש לי ולאחי אוסף של כל הפסטיגלים שיצאו מ1981 עד היום

porky169

New member
שלי../images/Emo134.gif

porky על שם פורקי פיג החזיר מלוני טונס ו169 זה בגלל שנרשמתי כשהייתי בן 16(עכשיו אני 18) ו9 סתם

Takuto

New member
טאקטו מפול מון

הוא שולט... אבל הייתי מעדיף אחד מהניקים הבאים: Kero-chan - קרו/קרוברוס מCCS וזה גם הניק שרוב האנשים מכירים אותי בו... אבל תפסתי לעצמי את הניק כשנרשמתי לפה פעם בסיסמא שאני כבר לא זוכר XD Satoshi - השם של היוצר של פוקי וגם השם היפני של אש (ובעצם אני כבר לא זוכר אם ניסיתי לבדוק אם הניק הזה פנוי פה אבל שיהיה כבר נרשמתי ככה)

טוב, זה מצחיק

אני גד צ'רנובילסקי ועד לא מזמן - לא ממש אהבתי פורומים. זאת אומרת - לא היה לי שום דבר נגדם אבל לא מצאתי עניין בלכתוב בהם. באוקטובר 2002 - נכנסתי פה לפורום "זיהוי שירים" כדי למצוא שיר מסויים - והיה ברור לי שיותר אני לא אכנס לפורום של תפוז (כן כן - מילה שלי זאת לא מילה) אז קראתי לעצמי "זיהוי שיר ספציפי" שזאת הסיבה שבגללה בעצם נרשמתי לתפוז. רק בשביל למצוא שיר אחד. ומאז הכינוי נשאר - ואני לרגע לא חושב להחליף אותו. אגב, למי שתוהים מתוך סקרנות באיזה שיר מדובר. זאת הגרסה של הflying pickets לשיר Only you של ההרכב Yazoo

OrlyNL

New member
יש לי את השיר הזה ../images/Emo3.gif

היה לי פעם את התקליט הזה
(כשבתקליט עוד היה חור), אבל מאז הוא נאבד לי....

idansgl

New member
לא לא לא

היה לי את התקליט הזה
מאוד אהבתי אותו ואת הלהקה הזאת בכלל...קשה להאמין שאין להם אף כלי נגינה

ראית אותם פעם שרים? יש להם קליפ ש..

רואים איך הם ממש עושים הכל עם הפה. אבל ממש הכל. גם את ה"לייזרים" וכל האפקטים למיניהם..

OrlyNL

New member
לא ראיתי אף פעם.

בכל מקרה - בהחלט חבורת אנשים מוכשרים ביותר!

Hawkgirl

New member
נמנמ, שלי פשוט O:

אני תמיד, או בד"כ נרשמת למקומות עם השם של דמויות שאני אוהבת O: Hawkgirl, או בעברית אשת הנץ, זו הדמות מליגת הצדק O: (ושמה שיירה-Shayera). האמת שקראתי לעצמי ככה לפני שהייתי מכורה לאנימות XD ומאוד אהבתי את הוקגירל X: אני כיום מתלבטת להרשם מחדש עם הניק MusashiChan(אם הוא יהיה פנוי). Musashi-השם היפני של ג'סי מפוקימון. Chan- תוספת לשם O: נמנמ... אני בד"כ נרשמת לכל הפורומים הקיימים בניק Jessie(מפוקימון), הדמות שאני הכי אוהבת D: אבל אני חושבת שניסיתי פעם להרשם מחדש לתפוז עם הניק הזה וזה אמר לי שכבר יש משתמש עם השם הזה X:

למעלה