שרשור

לי קוראים הסמיילית

לי קוראים הסמיילית כי ראיתי שם דומה בפורום אחר ואהבתי אותו אבל כשרציתי להירשם לפורום הזה השם היה תפוס אז לקחתי אחד קרוב...
אה וגם לפני שנה הסירו לי את הגשר אז אני צוחקת ומחייכת המון!!

הו ^^"

פיה- בתקופה שנרשמתי לתפוז הייתי מכורה לפיות ,ועד עכשיו לי אוסף של פסלונים קטנה- הייתי אז בערך בת עשר !!! 1- הייתי צריכה להוסיף אחד בגלל שהשם היה תפוס אני מעדיפה לשנות את הכינוי להאנה (hana), שהיא דמות מהאנימה המדהימה פרוטס באסקט (fruits basket), או לשיזוקה (shizuka) , שפירושו שקטה ביפנית.

Hawkgirl

New member
חחח.. אני למדתי עכשיו על פיות O:

אני מרחיבה בבית הספר ספרות והתחלנו ללמוד לאחרונה את המחזה "חלום ליל קיץ" המדהים של שייקספיר. המורה עשתה הכנה לשיעור עם כל מני סיפורי פיות והכירה לנו כל מני חוקים של פיות ושדונים. הנושא של פיות בהחלט מעניין D: אפשר לומר שישבתי מרותקת לכל החוקים שהמורה הסבירה באגדות והמיתוסים על הפיות P:

miaBaby

New member
פשוט..

MIA כי זה השם שלי... ובייבי כי כולם תמיד אומרים שאני קטנה אז זה מן כינוי שלי...

Swan Princess

New member
כי Princess Tutu היה תפוס XD

ורציתי משהו עם Princess כי.. אמ.. ככה ^^ אז זה מה שיצא :0 חח וגם יש בנ.ל.ס תמונה גדולה של "סוד הממלכה הקסומה" (the swan princess). D=

סרט מעולה. ענת ניב ביימה את הדיבוב

עוד כשהייתה בימאית בנ-ל-ס. היום היא אחראית על הדיבוב בערוץ הילדים ובערוץ הלוגי. היא זאת שמאשרת סופית מי ידבב את מי אחרי שהבמאים מגישים לה את הפיילוטים.

miaBaby

New member
וואי מזכיר לי שבחיים....

לא ראיתי את הסרט הזה בדיבוב! מעניין באמת איך זה... בכלל בנלס עשו דיבובים למלא מהסרטים שבארה''ב כשגדלתי היו להיטים... סוד הממלכה הקסומה וגן עדן לכלבים... בא לי להשיג ת'עברית ולבדוק את זה... ביחוד ת'שיר שהנסיך והנסיכה ילדים ומתעללים אחד בשני... "THIS IS NOT MY IDEA OF FUN..." למישו יש מושג איך תרגמו ת'משפט הזה בשיר?

miaBaby

New member
באנגלית מצלצל יותר מגניב אבל מילא..

אין לביטוי הזה ממש תרגום יפה בעברית

miaBaby

New member
אפשר גם ללכת על ממש סלנג...

"זה ממש לא...זה לא נשמע לי פנאן בשיט!" הממ ..... או אולי לא. :/ יאללה, אחלה תרגום היה לזה וזהו...

Hawkgirl

New member
אוי אני מתה על הסרט הזה *__*

ראיתי אותו לפני הרבה הרבה שנים בערוץ 4[עוד לפני שהיה חם(HOT) וכן(YES)], וכל כך אהבתי אותו *__* ותמיד חיכיתי שישדרו אותו שוב כדי שאני אקליט, ועברו להם כמה חודשים טובים של המתנה ושוב החליטו לשדר את הסרט! %$#&#&%$ ואחריו גם שודר הסרט החרב הקסומה שגם אותו הקלטתי. אבל אז הגיע לי שיגעון אחר של סדרה כלשהי(לא מצויירת הפעם XD ) שבאמת התמכרתי אליה ופשוט הקלטתי על הסרטים את הפרקים של הסדרה XD *אפשר לומר שמהסדרה הזו, התחלתי לחשוב למה אני כל כך אוהבת דברים כאלו, ואז גיליתי שאני אוהבת סדרות/סרטים עם רומנטיקה P: * בכל מקרה, Go Princess Odette And Prince Derek

talya22bar

New member
סוד הממלכה הקסומה!

מתה על הסרט הזה... כל כך התרגשתי לדבב בו! הייתי בת איזה 16 ודיבבתי את הנסיכה כשהיא קטנה. היא התבגרה תוך כדי שיר והייתי צריכה לשנות את הקול בהתאם... היה לי כל כך עצוב להפסיק באמצע... בדיוק לפני הקטע המרגש שהם מתחילים לאהוב האחד את השניה.... אני זוכרת איך אני ודורון בן עמי שדיבב את הנסיך צחקנו על השיר: "היא תנדנד במשך כל הקיץ..." -"הוא לא ירצה לצאת להשתולל, הוא סתם שחצן"... -"שתישאר בבית"... -"עכשיו חופשת הקיץ תתקלל!".... אהה זכרונות זכרונות...

Swan Princess

New member
אההההההההה!! :O

אני אוהבתתתת את השיר הזה!! לא ידעתי שאת דיבבת את אודט בצעירותה (חיחי) DD: קול! "נחמד לפגוש אותך~"-"נחמד לפגוש אותך.."- ("עדיף להיות לבד....")- "הקיץ לא יהיה..~"-"הקיץ לא יהיה"- "נחמד!" :)

איזה כיף לך שזכית לעבוד עם ענת!!

יצא לי לפגוש אותה כמה פעמים - אבל מעולם לא עבדתי איתה כבמאית! היא מדהימה!!

בעצם כשחושבים על זה -

עבדת איתה גם בעונה הראשונה של אוטובוס הקסמים כשהיא ביימה אותה... הצטה מאוחרת שלי. חח

Hawkgirl

New member
אומג!(OMG)

דיבבת את אודט בצעירותה?? OOOO: ואני כל כך אוהבת את השיר הזה שהם שרו, ואז בסוף השיר היה קיסו קיסו ^________^ פעם הורדתי את הסרט הזה באימיול וניסיתי להוציא ממנו קטע אנימציה בעזרת תוכנה כלשהי, ולצערי זו הייתה הפעם הראשונה שניסיתי כזה דבר ואיכשהו יצא ששמרתי את האנימציה על קובץ הסרט עצמו כך שכל הסרט נעלם X_X חודשיים של המתנה באימיול אבדו בלחיצת עכבר אחת X_X יוו בא לי על השיר Far Longer Than Forever. *מפעילה את השיר* האא, שיר כל כך מדהים *___* Far longer than forever I'll hold you in my heart It's almost like you're here with me Although we're far apart Far longer than forever As constant as a star I close my eyes and I am where you are Sure as the dawn brings the sunrise We've an unshakable bond Destined to last for a lifetime and beyond Far longer than forever (Far longer than forever) Like no love every known And with your love I'll never be alone Far longer than forever (Far longer than forever) Like no love every known And with your love I'll never be alone Far longer than forever Much stronger than forever And with your love I'll never be alone Never, never be alone Never, never be alone Far longer than forever *לחשוב שידעתי את זה פעם בע"פ..*

Hawkgirl

New member
הלוואי והיה לי את המילים בעברית XD

עד שהגעתי לנ.ל.ס לא ידעתי בכלל שלסרט יש דיבוב XD ואני בספק אם יש את השיר בעברית איפשהו איי שם ברשת להורדה ]:

דייייי דורון בן עמי!!! נכון הוא...

נכון הוא דיבבת את סימבה?!?!!?!!?? איזה חמוד!! מה קורה איתו היום? טליה תעני לי אם את רואה את ההודעה..

למעלה