שרשור תמיכה(ואוף)💕😻🐕‍🦺🦋💌

Lhuna3

Well-known member
אני לא זוכרת שסיפרת. (זה לא אומר כלום מלבד זה שהאלצהיימר שלי מתקדם)
אבל אוי, נשמע כואב☹️
שימי רפידות של קרח על הברך ואז קומפרסים חמים. אולי לא יעזור לכאב אבל יעזור לשטף דם.
אנסה מחר כי כבר הלכתי לישון, תודה! |חיבוק|

keren or5

Well-known member
אז אין להם שום שם לפאנדום?8-*
לי אישית אין הרבה מושג בדברים האלה כי אני הגיף הזה ->

אבל מחיפוש קצר שעשיתי עכשיו, נראה שבאמת אין להם שם. כאילו היה האבוקאדוז אבל בכל מקום שזה כתוב גם כתוב שהם כבר לא נקראים ככה. ראיתי באיזה מקום שניסו Eyelashes (יצא יפה), ו-Pirates. ושהפאנדום נקרא Belllie've אבל זה זה השם של הפאנדום, ולא של המעריצים, מה ההבדל? אני בטח לא יודעת- (ראי גיף!) אז נראה לי שאין משהו מוחלט כמו שיש לאומנים אחרים.

didalf

Well-known member
לי אישית אין הרבה מושג בדברים האלה כי אני הגיף הזה ->
:-D:-D:-D

שהפאנדום נקרא Belllie've אבל זה זה השם של הפאנדום, ולא של המעריצים, מה ההבדל?
חחח חיפשתי גם וזה מבלבל אבל זה פאנדום של זמרת אחרת בשם בילי, נראית קוריאנית.

אז נראה לי שאין משהו מוחלט כמו שיש לאומנים אחרים.
אז אין להם שם, איזה מוזר. למה לא פשוט ביליז?
אני לא אוהבת כשהשמות מתחכמים מידי פשוט תקראו לעצמכם נגזרת של שם הסלב אחרת זה באמת קרינג'.
סוויפטיז זה השם הכי טוב.

didalf

Well-known member
היום ברוקדים עם כוכבים האמריקאי יהיה ספיישל טיילור סוויפט ואני עדיין מקווה שאליסון האניגן תבחר בווילו אבל בינתיים תראו מה היא העלתה בסטורי🥰
IMG_0819.jpeg

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
עוד מישהו ממש בלחץ ממחר? גם כי אני רוצה לדעת שהחטופים יחזרו הביתה בשלום, ושהכול יעבור חלק. אבל גם כי הם תמיד יורים המון טילים לפני הפסקות אש ואני מפחדת שיהיה בלאגן מחר בבוקר מאלף סיבות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עוד מישהו ממש בלחץ ממחר? גם כי אני רוצה לדעת שהחטופים יחזרו הביתה בשלום, ושהכול יעבור חלק. אבל גם כי הם תמיד יורים המון טילים לפני הפסקות אש ואני מפחדת שיהיה בלאגן מחר בבוקר מאלף סיבות.
אני מקווה לטוב.
וחושב על הכמה משפחות שיקבלו את הילדים שלהם בחזרה.

Lhuna3

Well-known member
גם אני די בלחץ ממה הולך לקרות עם זה.
אני גם נורא מתוסכלת כי מצד אחד אני שמחה שיש עסקה ואשמח על כל חטוף שיחזור בשלום, ומצד שני אני פשוט יודעת שכל הסיפור הזה הולך "להיגמר" במצב הנוראי של רון ארד, כלומר יהיו חטופים שלא רק שלא יוחזרו אף פעם, אלא שגם לא ימצאו גופות שלהם, והמשפחות האלו עכשיו עד סוף החיים שלהן שבויות במצב הנוראי הזה.
ואם יהיו ילדים כאלו (ועם הכמות שנחטפו יש סיכוי גדול) אז זה אפילו יהיה עוד יותר נוראי. לתמיד. חמאס כבר הודו שהם לא יודעים איפה כולם, ובמקרה זה אני מאמינה שזה נכון.
יש גם ילדים שאם הכל ילך בסדר מחר (אמן) יוחזרו ויגלו לראשונה שההורים שלהם נרצחו.
ויש את העניין הזה שאני מניחה שהם יחזירו כאלו שהם במצב טוב ו"טופלו יפה" כאילו, שאני כמובן ממש מקווה שכמה שיותר מהם הוחזקו ככה, אבל יהיה בזה גם קטע מעצבן שכל תומכי פלסטין ישתמשו בזה אולי לטעון שהנה החמאס "הומניים"... :mad: ומה פתאום להגיד שהם עשו טבח...
וכן יהיה גם איזה בלאגן עם ההחזרה שלהם מחר, זה לא הולך ללכת חלק בשבילנו.
וכן, כמובן גם צפוי מטח רקטות משמעותי כמו שאמרת "לכבוד" הפסקת האש וזה מפחיד.

בקיצור - הכל מדאיג, מפחיד, מסוכן, נוראי. אבל כמו ניק, אני אנסה בינתיים להתרכז במחשבה על המשפחות שכן יזכו מחר להקלה עצומה עם חזרת הילדים והנשים שלהם, אמן |הלוואי|

It's Always Sunny

Well-known member
אני גם נורא מתוסכלת כי מצד אחד אני שמחה שיש עסקה ואשמח על כל חטוף שיחזור בשלום, ומצד שני אני פשוט יודעת שכל הסיפור הזה הולך "להיגמר" במצב הנוראי של רון ארד, כלומר יהיו חטופים שלא רק שלא יוחזרו אף פעם, אלא שגם לא ימצאו גופות שלהם, והמשפחות האלו עכשיו עד סוף החיים שלהן שבויות במצב הנוראי הזה.
ואם יהיו ילדים כאלו (ועם הכמות שנחטפו יש סיכוי גדול) אז זה אפילו יהיה עוד יותר נוראי. לתמיד. חמאס כבר הודו שהם לא יודעים איפה כולם, ובמקרה זה אני מאמינה שזה נכון.
ויש את העניין הזה שאני מניחה שהם יחזירו כאלו שהם במצב טוב ו"טופלו יפה" כאילו, שאני כמובן ממש מקווה שכמה שיותר מהם הוחזקו ככה, אבל יהיה בזה גם קטע מעצבן שכל תומכי פלסטין ישתמשו בזה אולי לטעון שהנה החמאס "הומניים"... :mad: ומה פתאום להגיד שהם עשו טבח...

בקיצור - הכל מדאיג, מפחיד, מסוכן, נוראי. אבל כמו ניק, אני אנסה בינתיים להתרכז במחשבה על המשפחות שכן יזכו מחר להקלה עצומה עם חזרת הילדים והנשים שלהם, אמן |הלוואי|
שלא לדבר על הטראומה של הילדים שעומדים לחזור, אני ממש מקווה שהם יקבלו את הטיפול הכי טוב שאפשר כי אני לא יודעת איך הם יהיו מסוגלים לסמוך על מישהו אחרי מה שעברו.
כמובן שכל זה גם תקף לגבי המבוגרים.

dilia snake

Well-known member

שלא לדבר על הטראומה של הילדים שעומדים לחזור, אני ממש מקווה שהם יקבלו את הטיפול הכי טוב שאפשר כי אני לא יודעת איך הם יהיו מסוגלים לסמוך על מישהו אחרי מה שעברו.
כמובן שכל זה גם תקף לגבי המבוגרים.
אני חושבת שאחרי מה שקרה, אף אחד בקיבוצים בעוטף עזה שקרה בהם טבח לא ירגיש בטוח בשום מקום, ברגע שמחללים לך את הבית בצורה כזאת, אני לא יודעת עד כמה אפשר להתאושש מדבר כזה(מצד שני המון ניצולי שואה, להבדיל, כן בנו משפחות אחרי מה שקרה להם, אבל עדיין זו חתיכת טראומה).

אני גם בטוחה שיהיו כמה שייגמרו כמו רון ארד, אני גם באמת מקווה שאלו לא יהיו ילדים. וזה פשוט מחריד כל הסיפור הזה, לא משנה איך מסתכלים.

זה פשוט...לא יודעת...אני מרגישה כאילו אף פעם לא יהיה כאן יותר שקט.

LeAnnDyIan

Well-known member
השטף דם לאט-לאט משתפר. הכאב עדיין כואב כשמופעל לחץ (אז אני משתדלת להמנע).
תודה! |חיבוק|
אני מצטרפת אליך למועדון הכאבים.
אתמול הכנסתי משהו לתא מטען של האוטו וכשסגרתי את הדלת קיבלתי מכה במרפק. היא לא הייתה הכי חזקה אבל נראה לי שזה יותר העובדה שזה פגע בנקודה ממש אסטרטגית כי עבר לי פתאום גל כאב משתק בכל הגוף. כל הלילה התהפכתי בחוסר נוחות במיטה בגלל הכאבים במרפק והבוקר התעוררתי עם שטף דם נוראי😭

It's Always Sunny

Well-known member
אתמול הכנסתי משהו לתא מטען של האוטו וכשסגרתי את הדלת קיבלתי מכה במרפק. היא לא הייתה הכי חזקה אבל נראה לי שזה יותר העובדה שזה פגע בנקודה ממש אסטרטגית כי עבר לי פתאום גל כאב משתק בכל הגוף. כל הלילה התהפכתי בחוסר נוחות במיטה בגלל הכאבים במרפק והבוקר התעוררתי עם שטף דם נוראי😭
|נחמה||נחמה||נחמה||נחמה| איזה ביש מזל.
מה תעשי? תחכי ותראי מה המצב של הפציעה או שתלכי לרופא?

Lhuna3

Well-known member
אוי |נחמה| :-( נשמע כואב ומעצבן מאוד! מקווה שיעבור לך מהר.

LeAnnDyIan

Well-known member
אוי |נחמה| :-( נשמע כואב ומעצבן מאוד! מקווה שיעבור לך מהר.
תודה|נחמה|
בהחלט מעצבן. מה שיותר גרוע זה שהופקדתי להכין חלות לארוחת טנקסגיבינג היום (כל שנה זה מה שמבקשים ממני להכין|חבול|)
את יודעת איזה קשה לזה ללוש בצק עם מרפק לא מתפקד?😬

אוסווין

Active member
אוף אני לא יודע מה לחשוב. (הכוונה לתיאור של שוטי גטווה באינסטגרם שלו) כאילו על הזין כעיקרון, לא? אני אצפה בדוקטור הו וסבבה הוא שחקן, על הזין מה הוא חושב לא? אבל אני חושב כזה אם באיזשהו עולם יוצא לי לפגוש אותו ולהגיד לו יא שוטי גטווה דוקטור הו איזה כיף איי אם א פאן פרום איזראל ואז הוא יזעיף פנים ובנימוס מאולץ ילך ממני, מבאס תתחת! האם תמיכה בילדים פלסטינים היא אוטומטית חוסר תמיכה בישראל? שלילת מדינה יהודית? למה אני צריך לחשוב בכלל מה כל שחקן בתוכנית שאני אוהב חושב על הסכסוך הישראלי פלסטיניייי שיפסיקו לחוות דעה כוסאמא שלהם. רק אם הם בעדנו חחח. או שלא, לא יודע. מעצבן קיצר. בא לי שהוא יגיד לי שזה בסדר הוא אוהב גם אותי הכל טוב מגיע לך להיות גם בטוח. כן ממך ספציפית אדון דוקטור הווווו

IMG_3669.png

Lhuna3

Well-known member
אוף אני לא יודע מה לחשוב. (הכוונה לתיאור של שוטי גטווה באינסטגרם שלו) כאילו על הזין כעיקרון, לא? אני אצפה בדוקטור הו וסבבה הוא שחקן, על הזין מה הוא חושב לא? אבל אני חושב כזה אם באיזשהו עולם יוצא לי לפגוש אותו ולהגיד לו יא שוטי גטווה דוקטור הו איזה כיף איי אם א פאן פרום איזראל ואז הוא יזעיף פנים ובנימוס מאולץ ילך ממני, מבאס תתחת! האם תמיכה בילדים פלסטינים היא אוטומטית חוסר תמיכה בישראל? שלילת מדינה יהודית? למה אני צריך לחשוב בכלל מה כל שחקן בתוכנית שאני אוהב חושב על הסכסוך הישראלי פלסטיניייי שיפסיקו לחוות דעה כוסאמא שלהם. רק אם הם בעדנו חחח. או שלא, לא יודע. מעצבן קיצר. בא לי שהוא יגיד לי שזה בסדר הוא אוהב גם אותי הכל טוב מגיע לך להיות גם בטוח. כן ממך ספציפית אדון דוקטור הווווו
|נחמה| כן אוף...
אני בעקרון בדעה שמי שרק מביע תמיכה בסיוע הומניטרי בעזה זה "נסבל". למרות שההתעלמות מהצד שלנו ומהחטופים שלנו שגם צריכים סיוע הומניטרי היא מכעיסה, אבל זה לא בהכרח שלילת ישראל ולא בהכרח נגדנו. (אל תגלו לאף אחד בישראל, אבל גם אני בעד לסייע הומניטרית לילדים ולכל מי שחף מפשע, גם פלסטינים. כל עוד זה לא במחיר של החיים של ישראלים או שיעזור לחמאס לנצח, הפוך, אני חושבת שזה גם אינטרס שלנו).
ואני גם מקווה לא להפסיק להינות מסדרות/ספרים/מוזיקה למרות שרבים מהאמנים יכולים להיות באמת נגדנו.
כי בואו, אני עדיין אוהבת את המוזיקה של רוג'ר ווטרס ימח שמו, ושל מייקל ג'קסון הכנראה פדופיל, ונהניית כרגע מיצירתה של ג'יי קיי רולינג הטרנסופובית-משהו... לא רוצה להעניש את עצמי על מעשים של אחרים.
אבל אם דיוויד טננט או לין מנואל מירנדה יגידו משהו נגד ישראל זה יבאס לי את החיים :-( בבקשה שזה לא יקרה 🙏

למעלה