Lhuna3
Well-known member
אנסה מחר כי כבר הלכתי לישון, תודה!אני לא זוכרת שסיפרת. (זה לא אומר כלום מלבד זה שהאלצהיימר שלי מתקדם)
אבל אוי, נשמע כואב
שימי רפידות של קרח על הברך ואז קומפרסים חמים. אולי לא יעזור לכאב אבל יעזור לשטף דם.
אנסה מחר כי כבר הלכתי לישון, תודה!אני לא זוכרת שסיפרת. (זה לא אומר כלום מלבד זה שהאלצהיימר שלי מתקדם)
אבל אוי, נשמע כואב
שימי רפידות של קרח על הברך ואז קומפרסים חמים. אולי לא יעזור לכאב אבל יעזור לשטף דם.
לי אישית אין הרבה מושג בדברים האלה כי אני הגיף הזה ->אז אין להם שום שם לפאנדום?![]()
לי אישית אין הרבה מושג בדברים האלה כי אני הגיף הזה ->![]()
חחח חיפשתי גם וזה מבלבל אבל זה פאנדום של זמרת אחרת בשם בילי, נראית קוריאנית.שהפאנדום נקרא Belllie've אבל זה זה השם של הפאנדום, ולא של המעריצים, מה ההבדל?
אז אין להם שם, איזה מוזר. למה לא פשוט ביליז?אז נראה לי שאין משהו מוחלט כמו שיש לאומנים אחרים.
זה לגמרי נראה כמו רמז שכך יהיה.היום ברוקדים עם כוכבים האמריקאי יהיה ספיישל טיילור סוויפט ואני עדיין מקווה שאליסון האניגן תבחר בווילו אבל בינתיים תראו מה היא העלתה בסטורי
צפה בקובץ המצורף 94816
נופ היא עשתה יו בילונג ויט' מיזה לגמרי נראה כמו רמז שכך יהיה.
אני מקווה לטוב.עוד מישהו ממש בלחץ ממחר? גם כי אני רוצה לדעת שהחטופים יחזרו הביתה בשלום, ושהכול יעבור חלק. אבל גם כי הם תמיד יורים המון טילים לפני הפסקות אש ואני מפחדת שיהיה בלאגן מחר בבוקר מאלף סיבות.
גם אני די בלחץ ממה הולך לקרות עם זה.עוד מישהו ממש בלחץ ממחר? גם כי אני רוצה לדעת שהחטופים יחזרו הביתה בשלום, ושהכול יעבור חלק. אבל גם כי הם תמיד יורים המון טילים לפני הפסקות אש ואני מפחדת שיהיה בלאגן מחר בבוקר מאלף סיבות.
שלא לדבר על הטראומה של הילדים שעומדים לחזור, אני ממש מקווה שהם יקבלו את הטיפול הכי טוב שאפשר כי אני לא יודעת איך הם יהיו מסוגלים לסמוך על מישהו אחרי מה שעברו.גם אני די בלחץ ממה הולך לקרות עם זה.
אני גם נורא מתוסכלת כי מצד אחד אני שמחה שיש עסקה ואשמח על כל חטוף שיחזור בשלום, ומצד שני אני פשוט יודעת שכל הסיפור הזה הולך "להיגמר" במצב הנוראי של רון ארד, כלומר יהיו חטופים שלא רק שלא יוחזרו אף פעם, אלא שגם לא ימצאו גופות שלהם, והמשפחות האלו עכשיו עד סוף החיים שלהן שבויות במצב הנוראי הזה.
ואם יהיו ילדים כאלו (ועם הכמות שנחטפו יש סיכוי גדול) אז זה אפילו יהיה עוד יותר נוראי. לתמיד. חמאס כבר הודו שהם לא יודעים איפה כולם, ובמקרה זה אני מאמינה שזה נכון.
יש גם ילדים שאם הכל ילך בסדר מחר (אמן) יוחזרו ויגלו לראשונה שההורים שלהם נרצחו.
ויש את העניין הזה שאני מניחה שהם יחזירו כאלו שהם במצב טוב ו"טופלו יפה" כאילו, שאני כמובן ממש מקווה שכמה שיותר מהם הוחזקו ככה, אבל יהיה בזה גם קטע מעצבן שכל תומכי פלסטין ישתמשו בזה אולי לטעון שהנה החמאס "הומניים"...ומה פתאום להגיד שהם עשו טבח...
וכן יהיה גם איזה בלאגן עם ההחזרה שלהם מחר, זה לא הולך ללכת חלק בשבילנו.
וכן, כמובן גם צפוי מטח רקטות משמעותי כמו שאמרת "לכבוד" הפסקת האש וזה מפחיד.
בקיצור - הכל מדאיג, מפחיד, מסוכן, נוראי. אבל כמו ניק, אני אנסה בינתיים להתרכז במחשבה על המשפחות שכן יזכו מחר להקלה עצומה עם חזרת הילדים והנשים שלהם, אמן![]()
גם אני די בלחץ ממה הולך לקרות עם זה.
אני גם נורא מתוסכלת כי מצד אחד אני שמחה שיש עסקה ואשמח על כל חטוף שיחזור בשלום, ומצד שני אני פשוט יודעת שכל הסיפור הזה הולך "להיגמר" במצב הנוראי של רון ארד, כלומר יהיו חטופים שלא רק שלא יוחזרו אף פעם, אלא שגם לא ימצאו גופות שלהם, והמשפחות האלו עכשיו עד סוף החיים שלהן שבויות במצב הנוראי הזה.
ואם יהיו ילדים כאלו (ועם הכמות שנחטפו יש סיכוי גדול) אז זה אפילו יהיה עוד יותר נוראי. לתמיד. חמאס כבר הודו שהם לא יודעים איפה כולם, ובמקרה זה אני מאמינה שזה נכון.
יש גם ילדים שאם הכל ילך בסדר מחר (אמן) יוחזרו ויגלו לראשונה שההורים שלהם נרצחו.
ויש את העניין הזה שאני מניחה שהם יחזירו כאלו שהם במצב טוב ו"טופלו יפה" כאילו, שאני כמובן ממש מקווה שכמה שיותר מהם הוחזקו ככה, אבל יהיה בזה גם קטע מעצבן שכל תומכי פלסטין ישתמשו בזה אולי לטעון שהנה החמאס "הומניים"...ומה פתאום להגיד שהם עשו טבח...
וכן יהיה גם איזה בלאגן עם ההחזרה שלהם מחר, זה לא הולך ללכת חלק בשבילנו.
וכן, כמובן גם צפוי מטח רקטות משמעותי כמו שאמרת "לכבוד" הפסקת האש וזה מפחיד.
בקיצור - הכל מדאיג, מפחיד, מסוכן, נוראי. אבל כמו ניק, אני אנסה בינתיים להתרכז במחשבה על המשפחות שכן יזכו מחר להקלה עצומה עם חזרת הילדים והנשים שלהם, אמן![]()
אני חושבת שאחרי מה שקרה, אף אחד בקיבוצים בעוטף עזה שקרה בהם טבח לא ירגיש בטוח בשום מקום, ברגע שמחללים לך את הבית בצורה כזאת, אני לא יודעת עד כמה אפשר להתאושש מדבר כזה(מצד שני המון ניצולי שואה, להבדיל, כן בנו משפחות אחרי מה שקרה להם, אבל עדיין זו חתיכת טראומה).שלא לדבר על הטראומה של הילדים שעומדים לחזור, אני ממש מקווה שהם יקבלו את הטיפול הכי טוב שאפשר כי אני לא יודעת איך הם יהיו מסוגלים לסמוך על מישהו אחרי מה שעברו.
כמובן שכל זה גם תקף לגבי המבוגרים.
אני מצטרפת אליך למועדון הכאבים.השטף דם לאט-לאט משתפר. הכאב עדיין כואב כשמופעל לחץ (אז אני משתדלת להמנע).
תודה!![]()
אני מצטרפת אליך למועדון הכאבים.
אתמול הכנסתי משהו לתא מטען של האוטו וכשסגרתי את הדלת קיבלתי מכה במרפק. היא לא הייתה הכי חזקה אבל נראה לי שזה יותר העובדה שזה פגע בנקודה ממש אסטרטגית כי עבר לי פתאום גל כאב משתק בכל הגוף. כל הלילה התהפכתי בחוסר נוחות במיטה בגלל הכאבים במרפק והבוקר התעוררתי עם שטף דם נוראי![]()
לרופא אני בטוח לא אלך בשביל דבר כזה. זו סתם מכה כואבת אין לרופא מה לעשות עם זהאיזה ביש מזל.
מה תעשי? תחכי ותראי מה המצב של הפציעה או שתלכי לרופא?
אויאני מצטרפת אליך למועדון הכאבים.
אתמול הכנסתי משהו לתא מטען של האוטו וכשסגרתי את הדלת קיבלתי מכה במרפק. היא לא הייתה הכי חזקה אבל נראה לי שזה יותר העובדה שזה פגע בנקודה ממש אסטרטגית כי עבר לי פתאום גל כאב משתק בכל הגוף. כל הלילה התהפכתי בחוסר נוחות במיטה בגלל הכאבים במרפק והבוקר התעוררתי עם שטף דם נוראי![]()
תודהאוי![]()
נשמע כואב ומעצבן מאוד! מקווה שיעבור לך מהר.

אוף אני לא יודע מה לחשוב. (הכוונה לתיאור של שוטי גטווה באינסטגרם שלו) כאילו על הזין כעיקרון, לא? אני אצפה בדוקטור הו וסבבה הוא שחקן, על הזין מה הוא חושב לא? אבל אני חושב כזה אם באיזשהו עולם יוצא לי לפגוש אותו ולהגיד לו יא שוטי גטווה דוקטור הו איזה כיף איי אם א פאן פרום איזראל ואז הוא יזעיף פנים ובנימוס מאולץ ילך ממני, מבאס תתחת! האם תמיכה בילדים פלסטינים היא אוטומטית חוסר תמיכה בישראל? שלילת מדינה יהודית? למה אני צריך לחשוב בכלל מה כל שחקן בתוכנית שאני אוהב חושב על הסכסוך הישראלי פלסטיניייי שיפסיקו לחוות דעה כוסאמא שלהם. רק אם הם בעדנו חחח. או שלא, לא יודע. מעצבן קיצר. בא לי שהוא יגיד לי שזה בסדר הוא אוהב גם אותי הכל טוב מגיע לך להיות גם בטוח. כן ממך ספציפית אדון דוקטור הווווו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.