שרשור תמיכה(ואוף)💕😻🐕‍🦺🦋💌

didalf

Well-known member
אוף אני לא יודע מה לחשוב. (הכוונה לתיאור של שוטי גטווה באינסטגרם שלו) כאילו על הזין כעיקרון, לא? אני אצפה בדוקטור הו וסבבה הוא שחקן, על הזין מה הוא חושב לא? אבל אני חושב כזה אם באיזשהו עולם יוצא לי לפגוש אותו ולהגיד לו יא שוטי גטווה דוקטור הו איזה כיף איי אם א פאן פרום איזראל ואז הוא יזעיף פנים ובנימוס מאולץ ילך ממני, מבאס תתחת! האם תמיכה בילדים פלסטינים היא אוטומטית חוסר תמיכה בישראל? שלילת מדינה יהודית? למה אני צריך לחשוב בכלל מה כל שחקן בתוכנית שאני אוהב חושב על הסכסוך הישראלי פלסטיניייי שיפסיקו לחוות דעה כוסאמא שלהם. רק אם הם בעדנו חחח. או שלא, לא יודע. מעצבן קיצר. בא לי שהוא יגיד לי שזה בסדר הוא אוהב גם אותי הכל טוב מגיע לך להיות גם בטוח. כן ממך ספציפית אדון דוקטור הווווו

צפה בקובץ המצורף 94926
אוי מכירה את ההרגשה|נחמה|
ואני לא יודעת מה עדיף, האלה שמתמקדים בעזרה ואז אתה כזה "מממ אולי הוא בסדר הוא רק רוצה לעזור לילדים הוא לא מבין אפשר להחליק" או שדווקא הספק יותר גרוע ועדיף את אלה שהם פשוט מתגלים בפול חלאות ואפשר לשנוא אותם בקלות יותר.
היו לו עוד סטוריז בנושא?

שיפסיקו לחוות דעה כוסאמא שלהם. רק אם הם בעדנו חחח.
ממש!!:-D

אני עדיין אוהבת את המוזיקה של רוג'ר ווטרס ימח שמו,
רוג'ר ווטרס$%$#@$#@%$@T#@ 🤬 🤬 די להרוס את פינק פלוידדדדדדדדדדדדדדדדדדדד יש להם שירים כ"כ יפים!!;-( ואפילו לא נוח לשמוע היום פיראטית כי יותר נוח באפליקציות. עדיין ממליצה לשמוע פינק פלויד פיראטית אם אפשר:-D

Lhuna3

Well-known member
ואני לא יודעת מה עדיף, האלה שמתמקדים בעזרה ואז אתה כזה "מממ אולי הוא בסדר הוא רק רוצה לעזור לילדים הוא לא מבין אפשר להחליק" או שדווקא הספק יותר גרוע ועדיף את אלה שהם פשוט מתגלים בפול חלאות ואפשר לשנוא אותם בקלות יותר.
אם זה מישהו שאני אוהבת אני מעדיפה להשאר בספק שאולי הוא בסדר.

dilia snake

Well-known member
אוף אני לא יודע מה לחשוב. (הכוונה לתיאור של שוטי גטווה באינסטגרם שלו) כאילו על הזין כעיקרון, לא? אני אצפה בדוקטור הו וסבבה הוא שחקן, על הזין מה הוא חושב לא? אבל אני חושב כזה אם באיזשהו עולם יוצא לי לפגוש אותו ולהגיד לו יא שוטי גטווה דוקטור הו איזה כיף איי אם א פאן פרום איזראל ואז הוא יזעיף פנים ובנימוס מאולץ ילך ממני, מבאס תתחת! האם תמיכה בילדים פלסטינים היא אוטומטית חוסר תמיכה בישראל? שלילת מדינה יהודית? למה אני צריך לחשוב בכלל מה כל שחקן בתוכנית שאני אוהב חושב על הסכסוך הישראלי פלסטיניייי שיפסיקו לחוות דעה כוסאמא שלהם. רק אם הם בעדנו חחח. או שלא, לא יודע. מעצבן קיצר. בא לי שהוא יגיד לי שזה בסדר הוא אוהב גם אותי הכל טוב מגיע לך להיות גם בטוח. כן ממך ספציפית אדון דוקטור הווווו
זה מרגיש כאילו מאז שהכול התחיל אנחנו חיים במשחק של "אנטישמי או סתם אידיוט".

חצי מהאנשים האלו, גם מהמפורסמים לא יודעים איפה ישראל ועזה נמצאות על המפה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל

צפה בקובץ המצורף 94926
|נחמה| כן אוף...
אני בעקרון בדעה שמי שרק מביע תמיכה בסיוע הומניטרי בעזה זה "נסבל". למרות שההתעלמות מהצד שלנו ומהחטופים שלנו שגם צריכים סיוע הומניטרי היא מכעיסה, אבל זה לא בהכרח שלילת ישראל ולא בהכרח נגדנו. (אל תגלו לאף אחד בישראל, אבל גם אני בעד לסייע הומניטרית לילדים ולכל מי שחף מפשע, גם פלסטינים. כל עוד זה לא במחיר של החיים של ישראלים או שיעזור לחמאס לנצח, הפוך, אני חושבת שזה גם אינטרס שלנו).
ואני גם מקווה לא להפסיק להינות מסדרות/ספרים/מוזיקה למרות שרבים מהאמנים יכולים להיות באמת נגדנו.
כי בואו, אני עדיין אוהבת את המוזיקה של רוג'ר ווטרס ימח שמו, ושל מייקל ג'קסון הכנראה פדופיל, ונהניית כרגע מיצירתה של ג'יי קיי רולינג הטרנסופובית-משהו... לא רוצה להעניש את עצמי על מעשים של אחרים.
אבל אם דיוויד טננט או לין מנואל מירנדה יגידו משהו נגד ישראל זה יבאס לי את החיים :-( בבקשה שזה לא יקרה 🙏
יש לדעתי הבדל גדול בין לתמוך בסיוע הומניטרי לעזה ובין התנגדות לזכותה של ישראל לתגובה.
וכמו כל דבר יש ספקטרום רחב של דעות והאמת שאני בעצמי אפילו לא בטוח איפה עובר הקו שלי לגבי מה נסבל ומה לא.

בכל מקרה ממש אין לי חשק להתחיל לחפש על כל שחקן מה הוא חושב או להתחיל להחרים דברים בהתאם.
ידידה שלי שאלה אותי אם הענק הירוק מופיע בסרט החדש של מארוול כי היא לא תראה את הסרט אם מארק ראפלו מופיע בו. אני יודע שהוא הביע בעבר התנגדות לכיבוש, אבל גם אני מתנגד לכיבוש. אני כן יכול להניח שאני פחות אסכים עם אמירות אחרונות שלו, אבל אין לי חשק לבדוק.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אגב, אני היום עשיתי ביטול מינוי לאפל+.
החלטתי שההערות שלהם לגבי המלחמה הן מוגזמות לחלוטין.

אוקי, אין לי מושג אם כחברה אפל התבטאו או עשו משהו,
אבל נמאס לי מהשירות סטרימינג הגרוע שלהם ומזה שכל שבועיים בערך הם דורשים ממני להתחבר מחדש ואז דורשים ממני לשנות סיסמה וכאילו זה לא מספיק לפעמים הם גם שואלים אותי שאלות אישיות ואז טוענים שהתשובה שלי עכשיו היא שונה מהתשובה שלי בעבר.

מה שמעליב זה שהם אפילו לא שאלו אותי למה אני רוצה לבטל את המינוי. פשוט הסכימו וזהו.

זה כמובן לא אומר שאני מפסיק לצפות בתכנים שלהם. למזלי יש לי דודים שיש להם אפל.

didalf

Well-known member
אם זה מישהו שאני אוהבת אני מעדיפה להשאר בספק שאולי הוא בסדר.
אני מניחה כן
בגלל זה הכי טוב זה אלה ששותקים.

זה מרגיש כאילו מאז שהכול התחיל אנחנו חיים במשחק של "אנטישמי או סתם אידיוט".
ממש|פנים|

חצי מהאנשים האלו, גם מהמפורסמים לא יודעים איפה ישראל ועזה נמצאות על המפה.
נמאס לי מהעולם

יש לדעתי הבדל גדול בין לתמוך בסיוע הומניטרי לעזה ובין התנגדות לזכותה של ישראל לתגובה.
כן אבל כשהם רק קופצים לתמוך בילדי עזה המסכנים בלי מילה על הטבח בישראלים או על החטופים אז הם סתם צבועים.

LeAnnDyIan

Well-known member
אגב, אני היום עשיתי ביטול מינוי לאפל+.
החלטתי שההערות שלהם לגבי המלחמה הן מוגזמות לחלוטין.

אוקי, אין לי מושג אם כחברה אפל התבטאו או עשו משהו,
אבל נמאס לי מהשירות סטרימינג הגרוע שלהם ומזה שכל שבועיים בערך הם דורשים ממני להתחבר מחדש ואז דורשים ממני לשנות סיסמה וכאילו זה לא מספיק לפעמים הם גם שואלים אותי שאלות אישיות ואז טוענים שהתשובה שלי עכשיו היא שונה מהתשובה שלי בעבר.

מה שמעליב זה שהם אפילו לא שאלו אותי למה אני רוצה לבטל את המינוי. פשוט הסכימו וזהו.

זה כמובן לא אומר שאני מפסיק לצפות בתכנים שלהם. למזלי יש לי דודים שיש להם אפל.
איזה מוזר זה שחווית הצפייה שלנו כל כך שונה8-*
כאילו, אני לא מדברת על התכנים עצמם. האפליקציה עצמה היא הנוחה ביותר מכל האפליקציות האחרות שאני משתמשת בהן (נטפליקס, הולו, מקס, דיסני, פריים ופראמונט) הכתוביות שלהם ממוקמות בצורה הנוחה ביותר, יש אפשרות לבטל רעשים חזקים (כשדמויות לוחשות ופתאום יש מוזיקה ממש רועשת), הם זוכרים את העדפות הצפיה שלי, והם גם מראים לי איפה אני נמצאת בסדרות אחרות שלא שייכות לשירות שלהם. החיסרון היחיד שלהם בעיני זה שהם עוברים לפרק הבא גם כשיש משהו אחרי הכתוביות. אבל נגיד בניגוד לאפליקציות האחרות שבהן כשאני לוחצת על החזור זה מוציא אותי מהפרק לגמרי, באפל כשאני לוחצת על החזור זה פשוט מפסיק את הספירה לפרק הבא ומחזיר אותי לכתוביות.
מעולם לא ביקשו ממני להתחבר מחדש במכשיר שכבר מחובר או לשנות סיסמה8-* איזה מוזר זה.
זה כמובן נשמע מעצבן ואני מסכימה שזה היה גורם לי גם רצון להתנתק (כמובן שלא הייתי מתנתקת מאפל ספציפית כי אני אוהבת את התכנים שלהם, אבל מחברת סטרימינג באופן כללי הייתי מתנתקת גם על פחות מזה)

ומצטערת אבל צחקתי בקול מההערה על זה שלא שאלו אותך למה אתה רוצה להתנתק😂

didalf

Well-known member
אוי עצוב! ;-( משתתפת בצערך |נחמה|
תודה❤️
אם אפשר לשאול, בת כמה הייתה במותה? האם זה היה בלתי צפוי או שכבר הייתה חולה זמן מה וידעתם שזה קרוב?
91, בפרואר 92
ידענו שזה קרוב. כבר תקופה שהמצב שלה הדרדר מאד ולפני שבועיים אחרי התייעצות עם רופא הם החליטו להפסיק לנסות עוד ועוד טיפולים ובדיקות וכו (זה גם מה שהיא רצתה וכתבה במפורש ביפוי כוח), ולתת לה חומרי הרדמה ומשככי כאבים חזקים והרופא אמר שזה יקח בערך שבועיים ואכן לקח שבועיים.
אז כאילו ידענו שזה יקרה כל יום בערך ועדיין זה עצוב כשזה הגיע😔

It's Always Sunny

Well-known member
סבתא שלי נפטרה😔
ידענו שזה קרוב. כבר תקופה שהמצב שלה הדרדר מאד ולפני שבועיים אחרי התייעצות עם רופא הם החליטו להפסיק לנסות עוד ועוד טיפולים ובדיקות וכו (זה גם מה שהיא רצתה וכתבה במפורש ביפוי כוח), ולתת לה חומרי הרדמה ומשככי כאבים חזקים והרופא אמר שזה יקח בערך שבועיים ואכן לקח שבועיים.
אוי |נחמה||נחמה|
אם זה בסדר לשאול, מאיזה צד היא? (של אימא או של אבא) והאם יש לך עוד סבים וסבתות?

Lhuna3

Well-known member
91, בפרואר 92
אני גם מאמינה שזה הדבר הנכון לעשות ברוב המקרים שזה מגיע לזה. אבל כמובן שזה תמיד עצוב בסוף, גם אם יודעים :-(

didalf

Well-known member
אני משתתפת בצערך|נחמה||נחמה||נחמה|

שלא תדעי עוד צער, שולחת לך המון אהבה וחיבוקים|נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה||נחמה|
תודה|חיבוק||לב|

שלא תדעי עוד צער. אני מתגעגע אל שתיהן. הן נפטרו בהפרש של שנה, בשנים 2003-2004.
תודה, מצטערת לשמוע|נחמה|

אוי |נחמה||נחמה|
אם זה בסדר לשאול, מאיזה צד היא? (של אימא או של אבא) והאם יש לך עוד סבים וסבתות?
|חיבוק|
מצד אמא.
ולא, היא הייתה האחרונה.

אני גם מאמינה שזה הדבר הנכון לעשות ברוב המקרים שזה מגיע לזה. אבל כמובן שזה תמיד עצוב בסוף, גם אם יודעים :-(
כן אני גם. זה גם מה שהיא רצתה היא לא רצתה שיחזיקו אותה בכוח בחיים שהם לא חיים.
אבל אף פעם לא מוכנים באמת.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סבתא שלי נפטרה😔
אני מצטער לשמוע.
זה תמיד קשה גם כשזה בשיבה טובה, כפי שזה נשמע שהיה כאן.
זה מזכיר לי מאוד משהו מבאפי
כשבאפי שואלת את טארה אם המוות של אמא שלה היה פתאומי וטארה בהתחלה אומרת שלא, ואז אומרת שכן, כי זה תמיד פתאומי.
זה משהו שהרגיש לי מאוד נכון במקרים שבהם התמודדתי עם מוות של מישהו קרוב. לא משנה כמה מוכנים לזה, עדיין יש את הקו של המוות שגם אם רואים אותו מתקרב וגם אם זה לאורך זמן, עדיין כשהוא מגיע זה שוק.

דיברגנט חדש

Well-known member
יושב לי בשקט ורואה את משחקי הדיונון ופתאום מקבל דז'ה וו למלחמה.
מי יכול לנחש על איזה פרק אני מדבר? :)

למעלה