שרשור תמיכה(ואוף)💕😻🐕‍🦺🦋💌

It's Always Sunny

Well-known member
זה בעיה כי בכללי תצטרכי להכין לעצמך אוכל:-D את אוהבת/ יודעת להכין?
אני יודעת לעשות דברים כמו פסטה/פירה ועוד תוספות. מעבר לזה, אני לא דואגת כי יש מתכון להכל באינטרנט/אימא שזמינה לכל שאלה. כרגע חוץ מאימא שלי יש לי גם אח שמבשל, אז בכלל אין לי סיבה לרצות להתקרב למטבח. הייתה תקופה שבה בישלתי (לא משהו מפואר) כמעט בכל יום אבל אין לי חשק כרגע.
אני יודעת כשאני אצטרך לבשל לעצמי אני אעשה את זה, כרגע פחות בא לי.

שלא נדע|פנים| לפעמים אני מספיק מלאה מהצהריים וכלום. לפעמים סתם לחם עם משהו. אם אני ממש חרוצה אני מכינה חביתה (כן זה כזה עצוב).
אתמול אבל נגיד הכנתי תירס עם חמאה וצ'ילי בנינג'ה. (זה לא כזה מורכב. אני קונה תירס כבר מוכן בסופר. מורחים עליו טיפה חמאה ווצ'יילי ושמים 10 דקות בנינג'ה).
השאלה היא האם את בסדר עם המצב. כי אם כן, אז נראה לי שזה סבבה.
אם לא, הלוואי שהיית יכולה להזמין גם לערב משהו.

didalf

Well-known member
אני יודעת כשאני אצטרך לבשל לעצמי אני אעשה את זה, כרגע פחות בא לי.
אני מקווה שתהיה לך את הסבלנות לזה ולא תדרדרי לטייק אווי כמוני|חיבוק|

השאלה היא האם את בסדר עם המצב. כי אם כן, אז נראה לי שזה סבבה.
אם לא, הלוואי שהיית יכולה להזמין גם לערב משהו.
אני יכולה להזמין לערב משהו אבל זה יהיה ממש מוגזם. (לפעמים אני מזמינה פיצה. אבל זה ביום שלא הזמנתי צהריים).

It's Always Sunny

Well-known member
אני מקווה שתהיה לך את הסבלנות לזה ולא תדרדרי לטייק אווי כמוני|חיבוק|

אני יכולה להזמין לערב משהו אבל זה יהיה ממש מוגזם. (לפעמים אני מזמינה פיצה. אבל זה ביום שלא הזמנתי צהריים).
לפעמים לא נמאס לך קצת מהאוכל המוכן ואת מתגעגעת לאוכל ביתי?
למרות שאני עצלנית, לא חושבת שהייתי יכולה לאכול המבורגר/פיצה כמה ימים בשבוע. כשיוצא לי לאכול אוכל מבחוץ פעמיים ברצף אני מרגישה שאני צריכה ירקות :-D

didalf

Well-known member
לפעמים לא נמאס לך קצת מהאוכל המוכן ואת מתגעגעת לאוכל ביתי?
למרות שאני עצלנית, לא חושבת שהייתי יכולה לאכול המבורגר/פיצה כמה ימים בשבוע. כשיוצא לי לאכול אוכל מבחוץ פעמיים ברצף אני מרגישה שאני צריכה ירקות :-D
נמאס לי אבל אני עצלנית ושונאת לבשל וגם לא טובה בזה אז זה מה יש 🤷‍♀️

dilia snake

Well-known member
גם 3 בחג זה לא כזה נורא. אנשים מזה מגזימים לגבי הסופגניות אלא אם את מסוגלת לטחון אותן אחת אחרי השניה שלא נראה לי כי זה כבד נורא ומי מסוגל זה לא כזה נורא לאכול סופגניות בכמה הדלקות נרות.
אני אקיא את נשמתי אם אני אוכל יותר מאחת ברצף, גם ככה קשה לי עם מתוק. אבל אם אני אוכל נגיד 2-3 סופגניות מעכשיו עד החג עצמו לא נראה לי כזה נורא.

LeAnnDyIan

Well-known member
אבל פיצה בבית זה עבודה ולמי יש כוח להתפיח בצק
בצק של פיצה צריך להתפיח רק 20 ד׳
את הרוטב לוקח קצת יותר זמן לעשות. אבל אם עצלנים אפשר לותר על השלב של להרתיח עגבניות ולקלף אותן ופשוט לעשות עם הקליפה שלהן. אני באופן אישי לא שמה לב להבדל- זה טעים בכל מקרה.

It's Always Sunny

Well-known member
היה לי היום עוד זום מהלימודים ובדיוק כמו לפני שבועיים, מצאתי את עצמי אומרת כמה מילים ואז שותקת. ואני מתחילה לחשוב שזה לא רק קשור לפחד שלי לדבר באנגלית מול אחרים אלא גם לחרדה שלי באופן כללי וכנראה גם לחרדה החברתית שלי.
אני מאמינה שדברים ישתפרו כשאני אתחיל להכיר את כולם, כרגע אני לא יודעת איך להירגע את עצמי. כאילו כשאני צריכה לדבר, המוח שלי מספיק לעבוד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היה לי היום עוד זום מהלימודים ובדיוק כמו לפני שבועיים, מצאתי את עצמי אומרת כמה מילים ואז שותקת. ואני מתחילה לחשוב שזה לא רק קשור לפחד שלי לדבר באנגלית מול אחרים אלא גם לחרדה שלי באופן כללי וכנראה גם לחרדה החברתית שלי.
אני מאמינה שדברים ישתפרו כשאני אתחיל להכיר את כולם, כרגע אני לא יודעת איך להירגע את עצמי. כאילו כשאני צריכה לדבר, המוח שלי מספיק לעבוד.
אולי נסי לקחת משהו להרגיע את עצמך לפני הזום. משהו כמו רגיעון או רסקיו.
או אם את יכולה להשיג מרשם רופא בשביל חרדה חברתית אז קלונקס.
זה גם לא אומר שתצטרכי תמיד לקחת, אבל יכול לעזור בהתחלה.

Lhuna3

Well-known member
|נחמה| מבינה אותך לגמרי. וזה מאוד יכול להיות עניין של חרדה חברתית.
מקווה שבאמת בקרוב תתחילו ללמוד פרונטלית ותכירי אנשים ויהיה לך קל יותר!
ואל תלחיצי את עצמך בינתיים, גם להגיד כמה מילים ולשתוק זה משהו. כמה סטודנטים בערך יש בשיעור זום כזה? אני מניחה שיש גם כאלו שלא אמרו כלום בכלל או אמרו רק כמה מילים כמוך (ובטח יש גם כאלו שאמרו דברים ונשמעו לך מלאי בטחון עצמי, אבל אח"כ הם חשבו לעצמם בלב "שיט איזה שטות אמרתי, עכשיו כולם חושבים שאני טיפש/ה, למה דיברתי?". כי ככה אני לפעמים חושבת על עצמי.)

It's Always Sunny

Well-known member
אולי נסי לקחת משהו להרגיע את עצמך לפני הזום. משהו כמו רגיעון או רסקיו.
או אם את יכולה להשיג מרשם רופא בשביל חרדה חברתית אז קלונקס.
זה גם לא אומר שתצטרכי תמיד לקחת, אבל יכול לעזור בהתחלה.
האמת שיש לי כבר מרשם, פשוט בגלל שאני לא מסוגלת לבלוע כדורים, אני שותה סירופ. זה לא אידיאלי אבל זה עדיף מכלום.

|נחמה| מבינה אותך לגמרי. וזה מאוד יכול להיות עניין של חרדה חברתית.
מקווה שבאמת בקרוב תתחילו ללמוד פרונטלית ותכירי אנשים ויהיה לך קל יותר!
ואל תלחיצי את עצמך בינתיים, גם להגיד כמה מילים ולשתוק זה משהו. כמה סטודנטים בערך יש בשיעור זום כזה? אני מניחה שיש גם כאלו שלא אמרו כלום בכלל או אמרו רק כמה מילים כמוך (ובטח יש גם כאלו שאמרו דברים ונשמעו לך מלאי בטחון עצמי, אבל אח"כ הם חשבו לעצמם בלב "שיט איזה שטות אמרתי, עכשיו כולם חושבים שאני טיפש/ה, למה דיברתי?". כי ככה אני לפעמים חושבת על עצמי.)
היו בערך 8 סטודנטים, לפעמים יש 15. לא קבוצה מאוד גדולה.
אני מסכימה לגבי מה שאת אומרת, שכולם מתקשים. אפילו היו כמה פעמים שהמרצים התבלבלו במילים אז זה גרם לי להרגיש קצת פחות לחץ.
הקטע זה שזה זום לסטודנטים מכל השנים, אז אני לא באמת יכולה להשוות את עצמי לאלה שנמצאים בשנה ג' נניח. גם לחשוב על זה מכניס אותי לפרופורציות קצת.

תודה לשניכם על העידוד, זה ממש עוזר לי לשמוע את הדברים האלה מאחרים, נותן לי קצת יותר validation למה שאני מרגישה |4U|

LeAnnDyIan

Well-known member
גם לפחד לדבר בשפה שאת לא רגילה לדבר בה (אפילו אם את שולטת בה), וגם קושי לדבר מול זרים זה שני דברים נורמליים לחלוטין. זה שאת מרגישה רע לגביהם זה גם בסדר, זה רק אומר שאת שואפת להשתפר ואם זה משהו שמפריע לך, את תעבדי על זה ותשתפרי|4U|

It's Always Sunny

Well-known member
גם לפחד לדבר בשפה שאת לא רגילה לדבר בה (אפילו אם את שולטת בה), וגם קושי לדבר מול זרים זה שני דברים נורמליים לחלוטין. זה שאת מרגישה רע לגביהם זה גם בסדר, זה רק אומר שאת שואפת להשתפר ואם זה משהו שמפריע לך, את תעבדי על זה ותשתפרי|4U|
תודה :-]

It's Always Sunny

Well-known member
@didalf ראית את זה?
זה לא נורמלי שאסרו עליהם להביא איתם מים |פנים| טיילור לפחות זרקה להם בקבוק מים אבל כמובן שזה לא מספיק ושצריך לדאוג שיהיו מים, במיוחד בתנאי חום.

didalf

Well-known member
@didalf ראית את זה?
חח מה נראה לך?:-D
זה לא נורמלי שאסרו עליהם להביא איתם מים |פנים| טיילור לפחות זרקה להם בקבוק מים אבל כמובן שזה לא מספיק ושצריך לדאוג שיהיו מים, במיוחד בתנאי חום.
כן יש כאוס מטורף בברזיל לא נראה לי שטיילור תחזור לשם אי פעם.
לא רק שאסרו להכניס מים, גם חסמו את הפתחים כדי שמעריצים לא יראו מבחוץ כי הם קמצנים מניאיקים. כך שהחום בפנים הגיע לאיזה 60 מעלות יש סרטון של טיילור בקושי מצליחה לנשום.
אומרים גם שהצוות של טיילור ניסה לחלק מיים והאבטחה של האצטדיון עצרה אותם. (כי הם רוצים שיקנו מים במחיר מופקע בתוך האצטדיון). ראיתי ציוץ על איש צוות שהמשיך לחלק למרות זאת.
בעקבות הזעם אז שינו את התנאים להופעות הבאות מותר להכניס מים והצוות של טיילור מחלק מיים ופתחו חזרה את הפתחים.
ואז למחרת היה יותר חם וטיילור דחתה את ההופעה די ברגע האחרון והמון אנשים נורא כעסו. הטענות הן שטיילור רצתה לדחות כבר יום קודם והפקת הצטדיון לא אפשרה ובגלל זה זה נעשה ברגע האחרון, לאדעת.
ואחרי הביטול אז הגיעו כנופיות שודדים לנצל את הכאוס וניסו לשדוד את המעריצים והיו יריות וכו'
מעריצים זועמים גם הדליפו את המיקום של המלון שלה.
והיום ראיתי סרטון של מעריצות הולכות מכות בתור|פנים|
נראה לי היא חוזרת מברזיל מצולקת לכל החיים מסכנה:-D

It's Always Sunny

Well-known member
לא רק שאסרו להכניס מים, גם חסמו את הפתחים כדי שמעריצים לא יראו מבחוץ כי הם קמצנים מניאיקים. כך שהחום בפנים הגיע לאיזה 60 מעלות יש סרטון של טיילור בקושי מצליחה לנשום.
אוי, זה נוראי.

אומרים גם שהצוות של טיילור ניסה לחלק מיים והאבטחה של האצטדיון עצרה אותם. (כי הם רוצים שיקנו מים במחיר מופקע בתוך האצטדיון).
הייתי רוצה לומר שאני מופתעת אבל לצערי אני לא.

גם חסמו את הפתחים כדי שמעריצים לא יראו מבחוץ כי הם קמצנים מניאיקים.
ופתחו חזרה את הפתחים.
מה הכוונה?

בעקבות הזעם אז שינו את התנאים להופעות הבאות מותר להכניס מים והצוות של טיילור מחלק מיים
כל הכבוד.

ואז למחרת היה יותר חם וטיילור דחתה את ההופעה די ברגע האחרון והמון אנשים נורא כעסו. הטענות הן שטיילור רצתה לדחות כבר יום קודם והפקת הצטדיון לא אפשרה ובגלל זה זה נעשה ברגע האחרון, לאדעת.
אני מניחה שאני מבינה את הכעס אבל נראה לי שזה לטובת כולם לא לעמוד בחום כזה כמה שעות, לא?

ואחרי הביטול אז הגיעו כנופיות שודדים לנצל את הכאוס וניסו לשדוד את המעריצים והיו יריות וכו'
אוי ;-#

נראה לי שהחום משפיע על אנשים.

בהחלט מסכנה.

didalf

Well-known member
מה הכוונה?
את רואה איך האצטדיון כולו פתוח? אז סגרו את הפתחים האלה
1700509055496.png

אני מניחה שאני מבינה את הכעס אבל נראה לי שזה לטובת כולם לא לעמוד בחום כזה כמה שעות, לא?
ברור אבל עדיין הם זעמו כי הם כבר חיכו בחום כמה שעות, וכי יש אנשים שבאים מרחוק במיוחד לזה והשקיעו המון כסף וזה בעייתי להם לחכות להופעה עד יום שני. אבל בסופו של דבר ברור שזה לטובתם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חח מה נראה לך?:-D

אומרים גם שהצוות של טיילור ניסה לחלק מיים והאבטחה של האצטדיון עצרה אותם. (כי הם רוצים שיקנו מים במחיר מופקע בתוך האצטדיון). ראיתי ציוץ על איש צוות שהמשיך לחלק למרות זאת.
בעקבות הזעם אז שינו את התנאים להופעות הבאות מותר להכניס מים והצוות של טיילור מחלק מיים ופתחו חזרה את הפתחים.
מעריצים זועמים גם הדליפו את המיקום של המלון שלה.
כל זה מאוד מרגש,
אבל איפה התגובה שלך לתספורת של הארי?

למעלה