Lhuna3
Well-known member
אני כאן, נכנסת מדי פעם לראות אם יש פה חדש
אבל לא במצב רוח כל כך לכתוב כלום, אנסה להראות סימני חיים מדי פעם
![]()
ומה שעדי
אני כאן, נכנסת מדי פעם לראות אם יש פה חדש
אבל לא במצב רוח כל כך לכתוב כלום, אנסה להראות סימני חיים מדי פעם
![]()
אני קיבלתי שעה נוספת לישון.
מצטער, דודים כאלו תמיד היו לי בעיהחבר'ה יש לי שאלת דודים די חשובה - האם למישהו יש דוד בחו"ל שהוא ממש ציוני ואוהב הארץ ושולח לו סדרות ישראליות? אשמח לשמוע מהדוד הנחמד הזה בפרטי![]()
קרה לאחותי שבוע שעבר. ברמה שכל המחשב הנייד ממש שהה בתוך שקית עם מים.שפכתי ביום חמישי מים על המקלדת של המחשב ועכשיו אני צריכה מחשב חדש.
אבא ייקח אותי לקנות רק ביום שישי, בינתיים המחשב עובד ואני עם עוד מחשב במקביל אבל לוקח לו מלא זמן לעלות ואני משתמשת במקלדת חיצונית(משהו הזוי עם אורות מהבהבים, אל תשאלו) כי המקלדת של המחשב נהרסה ואז הרסתי עוד יותר שניסיתי לייבש אותו עם פן.
לא חשבתי על אורזקרה לאחותי שבוע שעבר. ברמה שכל המחשב הנייד ממש שהה בתוך שקית עם מים.
שמנו אותו בקופסה גדולה מלאה באורז למשך יומיים.
אומרים שזה הדבר הטוב לעשות.
הוא עדיין לא עבד אחרי, אבל באמת שהסיכוי היה קטן לאור זה שהוא ממש שחה במים לאיזה שעה.
אבל היא מסרה אותו לתיקון אז אולי עוד יש לו סיכוי.
אל תכניסי את עצמך זה מחילת ארנב עמוקה ומגעילה של דכאון.נכנסתי לסאברדיט של מדור מיוחד, אחד השרשורים היה שרשור הערכה לדמות, נכנסתי אליו. מישהו כתב בתגובות שהוא אוהב את הדמות אבל לא סובל את השחקנית, תהיתי לעצמי למה, חשבתי שאולי מדובר בהתבטאות של השחקנית לפני כמה שנים (אני חושבת שהיו לה כמה התבטאויות מעוררות מחלוקת), מסתבר שהסיבה שהמגיב לא אוהב את השחקנית היא כי השחקנית ציונית![]()
מי השחקנית המדוברת?נכנסתי לסאברדיט של מדור מיוחד, אחד השרשורים היה שרשור הערכה לדמות, נכנסתי אליו. מישהו כתב בתגובות שהוא אוהב את הדמות אבל לא סובל את השחקנית, תהיתי לעצמי למה, חשבתי שאולי מדובר בהתבטאות של השחקנית לפני כמה שנים (אני חושבת שהיו לה כמה התבטאויות מעוררות מחלוקת), מסתבר שהסיבה שהמגיב לא אוהב את השחקנית היא כי השחקנית ציונית![]()
חבר'ה יש לי שאלת דודים די חשובה - האם למישהו יש דוד בחו"ל שהוא ממש ציוני ואוהב הארץ ושולח לו סדרות ישראליות? אשמח לשמוע מהדוד הנחמד הזה בפרטי![]()
אח שלי החליט לחפש אבל ממה שאני יודעת, לא מצאתי כאלהמצטער, דודים כאלו תמיד היו לי בעיה
מה זאת אומרת שהה בשקית מים שעה?קרה לאחותי שבוע שעבר. ברמה שכל המחשב הנייד ממש שהה בתוך שקית עם מים.
שמנו אותו בקופסה גדולה מלאה באורז למשך יומיים.
אומרים שזה הדבר הטוב לעשות.
הוא עדיין לא עבד אחרי, אבל באמת שהסיכוי היה קטן לאור זה שהוא ממש שחה במים לאיזה שעה.
אבל היא מסרה אותו לתיקון אז אולי עוד יש לו סיכוי.
בכול מקרה, אנחנו נלך בשישי לחנות מחשבים ונקנה חדש. אבל זה בעיקר מביך.
אני מסכימה. אבל נכנסתי לסאברדיט של סדרת טלוויזיה, לא צפיתי שאני אמצא את זה שם. הייתי בטוחה שלהימנע מסאברדיטים פוליטיים זה מספיק.אל תכניסי את עצמך זה מחילת ארנב עמוקה ומגעילה של דכאון.
דיאן ניל. עשתה לא מזמן עלייה לארץ.מי השחקנית המדוברת?
למרבה הצער זה גלש לעולם הבידוראני מסכימה. אבל נכנסתי לסאברדיט של סדרת טלוויזיה, לא צפיתי שאני אמצא את זה שם. הייתי בטוחה שלהימנע מסאברדיטים פוליטיים זה מספיק.
אני חושבת שאני יודעת מי זאת. כן צדקתי.דיאן ניל. עשתה לא מזמן עלייה לארץ.
אז איך נניח את מנסה להימנע אם גם בתחום של הבידור כבר אי אפשר לגלוש בבטחה?למרבה הצער זה גלש לעולם הבידור![]()
את מכירה אותה ממדור מיוחד? או מפרויקטים אחרים?אני חושבת שאני יודעת מי זאת. כן צדקתי.
יש לי מחשב נוסף איתי, חלק מהדברים אני עושה על הישן וחלק על המחשב השני(ולמה אני לא משתמשת רק בשני כמו אדם נורמלי? כי מאיזה שהיא סיבה המחשב השני לא סובל את עיתון הארץ ואין לי כוח להתעסק עם זה עכשיו).עד אז תסתדרי?
אני מצטערת לבאס אבל באמת שאי אפשראז איך נניח את מנסה להימנע אם גם בתחום של הבידור כבר אי אפשר לגלוש בבטחה?
כן ממדור מיוחד. היא הייתה בעונות ששודרו בלופ בערוץ 1 בתקופה שעוד הייתי רואה פה ושם.את מכירה אותה ממדור מיוחד? או מפרויקטים אחרים?
מיציתי את הקטע של הטילים.מה שלום כולם?
ספרו משהו.
גם אנימיציתי את הקטע של הטילים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.