שרשור תמיכה😘

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בסופו של היום אנחנו מקבלים שעה נוספת לישון ואף אחד לא יכול לקחת לנו את זה.

אוסווין

Active member
חבר'ה יש לי שאלת דודים די חשובה - האם למישהו יש דוד בחו"ל שהוא ממש ציוני ואוהב הארץ ושולח לו סדרות ישראליות? אשמח לשמוע מהדוד הנחמד הזה בפרטי ;)

dilia snake

Well-known member
שפכתי ביום חמישי מים על המקלדת של המחשב ועכשיו אני צריכה מחשב חדש.

אבא ייקח אותי לקנות רק ביום שישי, בינתיים המחשב עובד ואני עם עוד מחשב במקביל אבל לוקח לו מלא זמן לעלות ואני משתמשת במקלדת חיצונית(משהו הזוי עם אורות מהבהבים, אל תשאלו) כי המקלדת של המחשב נהרסה ואז הרסתי עוד יותר שניסיתי לייבש אותו עם פן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חבר'ה יש לי שאלת דודים די חשובה - האם למישהו יש דוד בחו"ל שהוא ממש ציוני ואוהב הארץ ושולח לו סדרות ישראליות? אשמח לשמוע מהדוד הנחמד הזה בפרטי ;)
מצטער, דודים כאלו תמיד היו לי בעיה
שפכתי ביום חמישי מים על המקלדת של המחשב ועכשיו אני צריכה מחשב חדש.

אבא ייקח אותי לקנות רק ביום שישי, בינתיים המחשב עובד ואני עם עוד מחשב במקביל אבל לוקח לו מלא זמן לעלות ואני משתמשת במקלדת חיצונית(משהו הזוי עם אורות מהבהבים, אל תשאלו) כי המקלדת של המחשב נהרסה ואז הרסתי עוד יותר שניסיתי לייבש אותו עם פן.
קרה לאחותי שבוע שעבר. ברמה שכל המחשב הנייד ממש שהה בתוך שקית עם מים.
שמנו אותו בקופסה גדולה מלאה באורז למשך יומיים.
אומרים שזה הדבר הטוב לעשות.
הוא עדיין לא עבד אחרי, אבל באמת שהסיכוי היה קטן לאור זה שהוא ממש שחה במים לאיזה שעה.
אבל היא מסרה אותו לתיקון אז אולי עוד יש לו סיכוי.

dilia snake

Well-known member
הוא עדיין לא עבד אחרי, אבל באמת שהסיכוי היה קטן לאור זה שהוא ממש שחה במים לאיזה שעה.
לא חשבתי על אורז8-*

בכול מקרה, אנחנו נלך בשישי לחנות מחשבים ונקנה חדש. אבל זה בעיקר מביך.

It's Always Sunny

Well-known member
נכנסתי לסאברדיט של מדור מיוחד, אחד השרשורים היה שרשור הערכה לדמות, נכנסתי אליו. מישהו כתב בתגובות שהוא אוהב את הדמות אבל לא סובל את השחקנית, תהיתי לעצמי למה, חשבתי שאולי מדובר בהתבטאות של השחקנית לפני כמה שנים (אני חושבת שהיו לה כמה התבטאויות מעוררות מחלוקת), מסתבר שהסיבה שהמגיב לא אוהב את השחקנית היא כי השחקנית ציונית |חבול|

didalf

Well-known member
נכנסתי לסאברדיט של מדור מיוחד, אחד השרשורים היה שרשור הערכה לדמות, נכנסתי אליו. מישהו כתב בתגובות שהוא אוהב את הדמות אבל לא סובל את השחקנית, תהיתי לעצמי למה, חשבתי שאולי מדובר בהתבטאות של השחקנית לפני כמה שנים (אני חושבת שהיו לה כמה התבטאויות מעוררות מחלוקת), מסתבר שהסיבה שהמגיב לא אוהב את השחקנית היא כי השחקנית ציונית |חבול|
אל תכניסי את עצמך זה מחילת ארנב עמוקה ומגעילה של דכאון.

Lhuna3

Well-known member
מי השחקנית המדוברת?

It's Always Sunny

Well-known member
מצטער, דודים כאלו תמיד היו לי בעיה
אח שלי החליט לחפש אבל ממה שאני יודעת, לא מצאתי כאלה :-(

מה זאת אומרת שהה בשקית מים שעה? :-0

בכול מקרה, אנחנו נלך בשישי לחנות מחשבים ונקנה חדש. אבל זה בעיקר מביך.
|כן| עד אז תסתדרי?

אל תכניסי את עצמך זה מחילת ארנב עמוקה ומגעילה של דכאון.
אני מסכימה. אבל נכנסתי לסאברדיט של סדרת טלוויזיה, לא צפיתי שאני אמצא את זה שם. הייתי בטוחה שלהימנע מסאברדיטים פוליטיים זה מספיק.

didalf

Well-known member
אני מסכימה. אבל נכנסתי לסאברדיט של סדרת טלוויזיה, לא צפיתי שאני אמצא את זה שם. הייתי בטוחה שלהימנע מסאברדיטים פוליטיים זה מספיק.
למרבה הצער זה גלש לעולם הבידור:-(
דיאן ניל. עשתה לא מזמן עלייה לארץ.
אני חושבת שאני יודעת מי זאת. כן צדקתי.

dilia snake

Well-known member
|כן| עד אז תסתדרי?
יש לי מחשב נוסף איתי, חלק מהדברים אני עושה על הישן וחלק על המחשב השני(ולמה אני לא משתמשת רק בשני כמו אדם נורמלי? כי מאיזה שהיא סיבה המחשב השני לא סובל את עיתון הארץ ואין לי כוח להתעסק עם זה עכשיו).

didalf

Well-known member
אז איך נניח את מנסה להימנע אם גם בתחום של הבידור כבר אי אפשר לגלוש בבטחה?
אני מצטערת לבאס אבל באמת שאי אפשר;-( כל האינטרנט נגוע ומקולל.
אפשר להשאר בתחומי הפורום החמוד שלנו, או לצאת החוצה ולהסתכן בבאסה.
אה וכמו שאמרתי בשאלון משתדלת להשאיר את האקספלור של האינסטגרם והטיקטוק כמה שיותר נקי ע"י העברה מהירה של תוכן לא רצוי.
את מכירה אותה ממדור מיוחד? או מפרויקטים אחרים?
כן ממדור מיוחד. היא הייתה בעונות ששודרו בלופ בערוץ 1 בתקופה שעוד הייתי רואה פה ושם.

למעלה