שרשור תמיכה😘

didalf

Well-known member
שיר מרגיע שנעים לי לשמוע עכשיו:
חחח לונה הפעלת את העדי-טריגר:-D

אם כבר שיר של טיילור שבאמת מתאים באופן כואב למצב, זה Epiphany (למרות שלאדעת אם הוא מנחם כרגע או יותר מעציב)
זה שיר שמחבר בין צוותי הרפואה בקורונה החויות של סבא שלה במלחמת העולם השניה. אז ביחד, זה מה שקורה עכשיו.

Keep your helmet, keep your life, son
Just a flesh wound, here's your rifle

Crawling up the beaches now
"Sir, I think he's bleeding out"
And some things you just can't speak about

With you, I serve
With you, I fall down, down
Watch you breathe in
Watch you breathing out, out

Something med school did not cover
Someone's daughter, someone's mother
Holds your hand through plastic now
"Doc, I think she's crashing out"
And some things you just can't speak about

Only 20 minutes to sleep
But you dream of some epiphany
Just one single glimpse of relief
To make some sense of what you've seen​

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז מה חדש?
עוד יום עם יותר מידי עבודה.
האחיינית בת ה3 החליטה שהיא לא אוהבת אותי ופרצה בבכי כי ישבתי ליד כשהיא צפתה בPaw Patrol
אבל האחיינין הקטן ביקר והוא היצור הכי חמוד בעולם.
הייתה אזעקה ביישוב קרוב ושמענו אותה אז נכנסנו לממד ואבא שלי צעק עלינו שלא צריך כי זה לא עלינו, כאילו שמשהו רע יכול לקרות מזה שנהיה בממד.
האמת שאבא שלי פשוט בעצבים לחלוטין בין החדשות ובין זה שהבת והנכדה עברו לגור איתו וזה הרבה.
אבל גם הייתי בצרכניה וקניתי כמה דברים טעימים.

Lion_Heart

Well-known member
האחיינית בת ה3 החליטה שהיא לא אוהבת אותי ופרצה בבכי כי ישבתי ליד כשהיא צפתה בPaw Patrol
הייתה אזעקה ביישוב קרוב ושמענו אותה אז נכנסנו לממד ואבא שלי צעק עלינו שלא צריך כי זה לא עלינו, כאילו שמשהו רע יכול לקרות מזה שנהיה בממד.
האמת שאבא שלי פשוט בעצבים לחלוטין בין החדשות ובין זה שהבת והנכדה עברו לגור איתו וזה הרבה.
בערך היום שלי...רק בלי האחיינית והאבא

Lhuna3

Well-known member
אני קצת מקנאה בך, עכשיו במיוחד, על זה שיש לך עבודה שעוזרת לאנשים. אני מרגישה כל כך חסרת תועלת כרגע.
:-( אפשר להבין אותו, זה לא קל.
|כן| אני מקווה שדברים טעימים באמת אבל :p

didalf

Well-known member
כן יותר מידי אנשים יותר מידי זמן בבית זה נהיה מעצבן.
גם פה כולנו חזרנו אל ההורים כולם בבית כל הזמן מרגיש כמו ימי הקורונה שניה מלעלות על העצבים אחד של השני.
מצד שני בדירה שלי אין ממד ואני בודדה אז נראה לי בכל זאת עדיף פה.

ממש אהבתי
יכול להיות ששמעתי בעבר, אבל התאים לי במיוחד עכשיו
מוטב מאוחר וכו'|מאוהב|

dory30

Well-known member
אהלן כולם. בתל-אביב, כרגיל. היו לי 5 אזעקות בשבת ושלוש עד לכתיבת שורות אלה. מטורף, מטורף. אני יודע שכולם פוצי מוצי בשגרה, אבל פשוט מתפוצץ מזעם! על הממשלה האיומה, על המחבלים שאי אפשר לקרוא להם בני אדם, על הצבא שתפקד כמו חיילי שוקולד. כמה אפשר? ככה נראית מדינה? די, שייגמר כבר!(n)

dory30

Well-known member
ואגב, אני אוהב את כולכם. תודה על היוזמה החשובה. בדיוק היום הייתי בקשר עם חבר אחרי חצי שנה שלא היינו בקשר בגלל סכסוך מטומטם. התנצלתי בוואטסאפ והבהרתי לו שייעזר בי בכל מה שצריך.

dilia snake

Well-known member
לא הייתי מתנגדת ללכת קצת לעבודה, אבל הבוס שלי מנתח אז הוא במשמרות בבית חולים.

ואין אצלנו כלום בסופרים, כאילו לא מים, לא שימורים, לא לחם, לא חלב.

זה כמו הקורונה אבל על סטרואידים.

dory30

Well-known member
לא 8-*
אתה יכול לנהל שיחה בשפה או שמדבר שוטף?
כמה משפטים קצרים, כן. למדתי במסגרת לימודי מזרח תיכון ואפילו עשיתי תזה על המסדרים הסופיים בטורקיה. לא השלמתי את התזה כי המנחה הלך לעולמו והמחליפה שלו לא הייתה בקיאה בתחום הספציפי.

It's Always Sunny

Well-known member
לא הייתי מתנגדת ללכת קצת לעבודה, אבל הבוס שלי מנתח אז הוא במשמרות בבית חולים.
מה זאת אומרת מנתח? חשבתי שהוא רופא אף אוזן גרון.

ואין אצלנו כלום בסופרים, כאילו לא מים, לא שימורים, לא לחם, לא חלב.
יש פתרון אחר? או שפשוט נשארים בלי כלום בבית? :-/

dilia snake

Well-known member

It's Always Sunny

Well-known member
כמה משפטים קצרים, כן. למדתי במסגרת לימודי מזרח תיכון ואפילו עשיתי תזה על המסדרים הסופיים בטורקיה. לא השלמתי את התזה כי המנחה הלך לעולמו והמחליפה שלו לא הייתה בקיאה בתחום הספציפי.
מסקרן אותי לדעת עכשיו מה אפשר לעשות עם לימודי מזרח תיכון מבחינת עבודה. אם אני לא טועה זה קשור למדעי הרוח, אני בעצמי אמורה להתחיל ללמוד בחוגים של מדעי הרוח.

dory30

Well-known member
מסקרן אותי לדעת עכשיו מה אפשר לעשות עם לימודי מזרח תיכון מבחינת עבודה. אם אני לא טועה זה קשור למדעי הרוח, אני בעצמי אמורה להתחיל ללמוד בחוגים של מדעי הרוח.
לא מכיר. ניסיתי להתקבל לאקדמיה ובעבר בדקתי בחינות בבינתחומי הרצליה (כיום רייכמן). אני עובד בעסק המשפחתי של הוצאת ספרים וכל פעם שיש לנו חומר רלוונטי, זה עוזר.

It's Always Sunny

Well-known member
לא מכיר. ניסיתי להתקבל לאקדמיה ובעבר בדקתי בחינות בבינתחומי הרצליה (כיום רייכמן). אני עובד בעסק המשפחתי של הוצאת ספרים וכל פעם שיש לנו חומר רלוונטי, זה עוזר.
תודה על התשובה.
למה בחרת ללמוד את המקצוע הזה?

למעלה