חחח לונה הפעלת את העדי-טריגרשיר מרגיע שנעים לי לשמוע עכשיו:
עוד יום עם יותר מידי עבודה.אז מה חדש?
ממש אהבתישיר מרגיע שנעים לי לשמוע עכשיו:
הכל סבבה ואוטופיה, גר זאב עם כבש.
סתם, לא.
בערך היום שלי...רק בלי האחיינית והאבאעוד יום עם יותר מידי עבודה.
האחיינית בת ה3 החליטה שהיא לא אוהבת אותי ופרצה בבכי כי ישבתי ליד כשהיא צפתה בPaw Patrol
אבל האחיינין הקטן ביקר והוא היצור הכי חמוד בעולם.
הייתה אזעקה ביישוב קרוב ושמענו אותה אז נכנסנו לממד ואבא שלי צעק עלינו שלא צריך כי זה לא עלינו, כאילו שמשהו רע יכול לקרות מזה שנהיה בממד.
האמת שאבא שלי פשוט בעצבים לחלוטין בין החדשות ובין זה שהבת והנכדה עברו לגור איתו וזה הרבה.
אבל גם הייתי בצרכניה וקניתי כמה דברים טעימים.
אני קצת מקנאה בך, עכשיו במיוחד, על זה שיש לך עבודה שעוזרת לאנשים. אני מרגישה כל כך חסרת תועלת כרגע.עוד יום עם יותר מידי עבודה.
האחיינית בת ה3 החליטה שהיא לא אוהבת אותי ופרצה בבכי כי ישבתי ליד כשהיא צפתה בPaw Patrol
הייתה אזעקה ביישוב קרוב ושמענו אותה אז נכנסנו לממד ואבא שלי צעק עלינו שלא צריך כי זה לא עלינו, כאילו שמשהו רע יכול לקרות מזה שנהיה בממד.
האמת שאבא שלי פשוט בעצבים לחלוטין בין החדשות ובין זה שהבת והנכדה עברו לגור איתו וזה הרבה.
כן יותר מידי אנשים יותר מידי זמן בבית זה נהיה מעצבן.האמת שאבא שלי פשוט בעצבים לחלוטין בין החדשות ובין זה שהבת והנכדה עברו לגור איתו וזה הרבה.
מוטב מאוחר וכו'ממש אהבתי
יכול להיות ששמעתי בעבר, אבל התאים לי במיוחד עכשיו
לא הייתי מתנגדת ללכת קצת לעבודה, אבל הבוס שלי מנתח אז הוא במשמרות בבית חולים.עוד יום עם יותר מידי עבודה.
לאאגב סיפרתי לכם בפורום שלמדתי טורקית בעבר?
כמה משפטים קצרים, כן. למדתי במסגרת לימודי מזרח תיכון ואפילו עשיתי תזה על המסדרים הסופיים בטורקיה. לא השלמתי את התזה כי המנחה הלך לעולמו והמחליפה שלו לא הייתה בקיאה בתחום הספציפי.לא
אתה יכול לנהל שיחה בשפה או שמדבר שוטף?
מה זאת אומרת מנתח? חשבתי שהוא רופא אף אוזן גרון.לא הייתי מתנגדת ללכת קצת לעבודה, אבל הבוס שלי מנתח אז הוא במשמרות בבית חולים.
יש פתרון אחר? או שפשוט נשארים בלי כלום בבית?ואין אצלנו כלום בסופרים, כאילו לא מים, לא שימורים, לא לחם, לא חלב.
הוא עושה ניתוחים של אא"ג ומומחה לכירורגיה של ראש צוואר.מה זאת אומרת מנתח? חשבתי שהוא רופא אף אוזן גרון.
יש בבית דברים, אבל המצב סתם הזוי.יש פתרון אחר? או שפשוט נשארים בלי כלום בבית?![]()
מסקרן אותי לדעת עכשיו מה אפשר לעשות עם לימודי מזרח תיכון מבחינת עבודה. אם אני לא טועה זה קשור למדעי הרוח, אני בעצמי אמורה להתחיל ללמוד בחוגים של מדעי הרוח.כמה משפטים קצרים, כן. למדתי במסגרת לימודי מזרח תיכון ואפילו עשיתי תזה על המסדרים הסופיים בטורקיה. לא השלמתי את התזה כי המנחה הלך לעולמו והמחליפה שלו לא הייתה בקיאה בתחום הספציפי.
לא מכיר. ניסיתי להתקבל לאקדמיה ובעבר בדקתי בחינות בבינתחומי הרצליה (כיום רייכמן). אני עובד בעסק המשפחתי של הוצאת ספרים וכל פעם שיש לנו חומר רלוונטי, זה עוזר.מסקרן אותי לדעת עכשיו מה אפשר לעשות עם לימודי מזרח תיכון מבחינת עבודה. אם אני לא טועה זה קשור למדעי הרוח, אני בעצמי אמורה להתחיל ללמוד בחוגים של מדעי הרוח.
תודה על התשובה.לא מכיר. ניסיתי להתקבל לאקדמיה ובעבר בדקתי בחינות בבינתחומי הרצליה (כיום רייכמן). אני עובד בעסק המשפחתי של הוצאת ספרים וכל פעם שיש לנו חומר רלוונטי, זה עוזר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.