שרשור תמיכה😘

dilia snake

Well-known member
היי, שכולם ידווחו מה קורה איתם. ואם הם בסדר, גם אם הם לא נמצאים בטווח(גם מי שלא רוצה לחשוף איפה הוא גר, פשוט תכתבו אם אתה בסדר או לא).

וכמובן, מי שרוצה לפרוק מוזמן.

|חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק|

Lhuna3

Well-known member
אני בסדר, אני לא בבית של ההורים שלי אלא בשכונה אחרת עושה קאטסיטינג.

ערה משש וחצי בבוקר, יש פה אזעקות, יירוטים שנשמעים קרוב סצורה מפחידה ומלא מטוסים באוויר.
|נחמה|
אני בערך אותו דבר, וגם היו 2 נפילות מאוד קרובות אלינו.
בעיקר אני בשוק ממה שקורה בעוטף, יש לי חברה בקיבוץ שם, יש שם ישובים שנכבשו עי החמאס אני בהלם שזה יכול לקרות, אנשים שם מתקשרים לחדשות מהממ''ד כשיש להם מחבלים בתוך הבית!
איך צה''ל יכול לתת לדבר כזה להתקיים זה לא אמיתי,
אני לא גרה בעוטף אבל גם יחסית בדרום וממש מפחיד אותי שיגיעו גם לפה.

didalf

Well-known member
אני אצל ההורים יש פה ממד גם ערה משש וחצי בבוקר.
בהיותי אדם אדיש מאד אני לא בהיסטריה אבל בהחלט מה שקורה בדרום מפחיד ודי נוראי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
וואו איזה מצב.
אצלי לא הייתה אזעקה, אז ישנתי בשלווה עד 10:45
אבל מאז שהתעוררתי אני עובד בשיחות טלפון למקבלי שירות שלי, שרובם גרים במקומות שהיו אזעקות.

אני גם בעיקרון נוטה לאדישות במצבים האלו, גם כשיש אזעקה,
אבל זה באמת נשמע נוראי

תמשיכו לספר מה קורה איתכן
|נחמה|

dilia snake

Well-known member
בעיקר אני בשוק ממה שקורה בעוטף, יש לי חברה בקיבוץ שם, יש שם ישובים שנכבשו עי החמאס אני בהלם שזה יכול לקרות, אנשים שם מתקשרים לחדשות מהממ''ד כשיש להם מחבלים בתוך הבית!
איך צה''ל יכול לתת לדבר כזה להתקיים זה לא אמיתי,
אני לא גרה בעוטף אבל גם יחסית בדרום וממש מפחיד אותי שיגיעו גם לפה.
אני גם מכירה אנשים שיש להם הורים ומשפחות בעוטף והדיווחים בטלוויזיה מזעזעים. זה נראה כמו פיגועים שהיו בצפון לפני של"ג.

אני גם בטווח של ה-40 ק"מ וזה מלחיץ בטירוף.

dory30

Well-known member
איך אתם מעסיקים את עצמכם בינתיים?
עבודה, יש לעסק שלי, הוצאת ספרים יריד בפרנקפורט בעוד שבוע. אני גם רואה בנטפליקס את הסרטים של רולנד דאל. כמו כן, הסרט הטורקי הנפלא נא לא להפריע עם ג'ם ילמאז. אני עוד זוכר אותו מהסרטים גורה ו "הטלוויזיה", הוא אדיר. אגב סיפרתי לכם בפורום שלמדתי טורקית בעבר?

dilia snake

Well-known member
איך אתם מעסיקים את עצמכם בינתיים?
כלום, אני רואה חדשות מהבוקר. אין לי פה טלוויזיה רק דרך המחשב. אני לא רוצה להתחיל לראות דברים ביוטיוב/מחשב כי זה יהיה על חשבון חדשות.

אני לא מנסה אפילו לקרוא, כי אני לא חושבת שאני אצליח להתרכז במשהו.

כלום, אני רואה חדשות מהבוקר. אין לי פה טלוויזיה רק דרך המחשב. אני לא רוצה להתחיל לראות דברים ביוטיוב/מחשב כי זה יהיה על חשבון חדשות.

אני לא מנסה אפילו לקרוא, כי אני לא חושבת שאני אצליח להתרכז במשהו.
כמוני כמוך, התחלתי לראות את הזמנה קטלנית אך לאחר כרבע שעה הפסקתי כי לא הייתי מרוכזת ועברתי לראות את בלרינה ששם לא צריכים להתרכז.
אין מה לעשות, אני חובבת ריקודים, לכן משך אותי השם של הסרט, אבל הבלט הוא מאוד מינורי בסרט ורובו מתייחס לז'אנר שאני לרוב לא רואה, של אומנויות לחימה, של נקמה ולא אפרט יותר בכדי לא לעשות ספוילר :)

Aranel Nenharma

Well-known member
חברים אני אוהבת אותכם|לב|
נעבור את זה

אוסווין

Active member
חברים אני אוהבת אותכם|לב|
נעבור את זה
אבל זה רגע ממש טרגי שבו דונה לא הצליחה לעבור את זה! שימי כמה דקות קודם שהם כולם עובדים ביחד להטיס את הטארדיס
למרות שכרגע הכל מרגיש די טרגי
אז נישאר עם דונה מחוקה כפרה עליה חוזרת אליי
מכחיש את מה שקורה לרגע וחושב על דונה
תודה ששמת לי דוקטור הו מול הפרצוף זה עוזר לרגע

למעלה