שרשור תמונות!!!!!!!

LunaticPark

New member
כה יש לך בעיה?

אני לא אשקר יש לה חזה יפה ממה שרואים ויש לה פנים יפות וחיוך חמוד זה שאת קטנה סתומה בשכל ומטומטמת שאין לה מה להגיד לא אומר שאת צריכה להיתערב כל דבר אז פשוט תסתמי מפגרת אחת נמאס לראות הודעות שלך כבר את תמנהגת כמו ילדה טיפולית

amy lee 4 life

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואי הרגת!!!! עלק כמו ילדה טיפולית!!! היא ילדה טיפולית נקודה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בתאל יא טיפשה יש בנים שלא רק הציצי חשוב להם ולא רק היופי.....ואם כבר מדברים אולי תשימי תמונה שלך!! אנחנו מתים לראות אותך!

RegiNona

New member
../images/Emo6.gif חחח בדיוקקקק צודקתתת!!

בתאל שימי תמונה שלך אנחנו רוצים לראות אותך סופסוף...

SAMAR

New member
אנשיייייייייייייייייים!!!!

אתם מצחיקים!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אח....ארתור...השנינות! השנינות..... בת אל.....אם מישו פרגן, תני לו לפרגן....מה זה משנה על מדוע ולמה [לובשת הזברה פיג'מה] יפיופים, אז אומרים את זה

mirrra

New member
אם אתם שואלים אותי

זה מקנאה של ילדה בת 12 שלא גדל לה החזה עדיין.

לינקנית

New member
כפרע אתה אפילו לא ראית תחזה שלי!!!!

וכפרע ואין לי תמונה שלי במחשב אולי יש לי אבל היא בדואר אלקטרוני של אחותי אנלא יודעת תסיסמה

LunaticPark

New member
אני אישית גם לא מעוניין לראות

אז שימי תמונה שתכסכי מאיתנו את השטויות....

SAMAR

New member
אווווווווו

אחת היפות [בכלל לאו דווקא בפורום] נימ...את מזכירה לי חברה שלי
יפיופית....חחחחחחח, והחזה שלך בסיידר גמור [לא אני לא לסבית=/] חחחחחח, נראה לי...חחחחחחחחחח

giant G

New member
*מביט בתדהמה*

אתתתתתת מהממת ולא בגלל החזה למרות שהוא גם יפייפה יש לך חיוך חמודי כזה מזכירה לי מישי לא זוכר מי :X בכל מקרה את ממש יפה ואל תשימי על בתאל דופקת ההומלסים הזאתי... בתאל הלוואי שתלכי ברח' יבוא אלייך צ'סטר ויתן לך סמכטה לפרצוף ואז יבוא אמינם ויקרא לך מיי ביאצ' וכשתחזרי הבייתה אל רודי שאני אישית חושב שהוא הדובון ברני שלך שלקחת ממנו תמספר אייסי דרך הברקוד אז כמו שהשורה הכל כך יפה אומרת "if you dont like me you can suck my dick" את בטח מכירה אותה... אז לכי תשתיני בעמידה ילדה רעה ואני לא מתכוון לזה במובן הטוב... :X

tony16 yy y

New member
וואי תודה =)

ובתאל , מה ניסגר איתך? את נהנת מהעובדה שכולם פה שונאים אותך?

למעלה