אתה? שיט, גילית את המין האמיתי שלי!
L L 0 L New member 26/6/05 #28 בעע אני../images/Emo3.gif תמונה קצת ישנה וקצת לא ברור ואני נראת גם מוזר.
L L 0 L New member 26/6/05 #34 הנה עוד אחת זאתי תמונה חדשה בע אבל גם פה אני נראת מוזר...תמיד אני נראת מוזר...
S SAMAR New member 27/6/05 #82 מי יפה? ../images/Emo99.gif יצאתי דודה! פחחחחחחחחחח יפיופות ויפיופים [נימ.....חוץ משי לא ראיתי עוד אפחד=/] יש לנו בפורום איזה מושלמים כולם!!!
מי יפה? ../images/Emo99.gif יצאתי דודה! פחחחחחחחחחח יפיופות ויפיופים [נימ.....חוץ משי לא ראיתי עוד אפחד=/] יש לנו בפורום איזה מושלמים כולם!!!
K KaUrO DoNo New member 27/6/05 #71 ../images/Emo99.gif את יפה! ואת מזכירה לי חברה שלי. מה המוצא שלך?
ל לינקנית New member 26/6/05 #54 יאאאאאאא איזה כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןן הזה מצד שמאלללללללללללללל אפשר תאייסי שלו????????........... ואיך קוראים לווווווווווווווווווווווווווווווו
יאאאאאאא איזה כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןן הזה מצד שמאלללללללללללללל אפשר תאייסי שלו????????........... ואיך קוראים לווווווווווווווווווווווווווווווו
S SAMAR New member 27/6/05 #83 אהההה!!!! לא! גם אני רוצה! היה כואב? לא! אני עושה את זה מתישהו! החופש אולי!!!!! גם אני רוצה!!!!*בוכה כמו ילדה קטנה* חמדמדים
אהההה!!!! לא! גם אני רוצה! היה כואב? לא! אני עושה את זה מתישהו! החופש אולי!!!!! גם אני רוצה!!!!*בוכה כמו ילדה קטנה* חמדמדים