שרשור תמונות!!!!!!!

s w e e t16

New member
../images/Emo99.gif וואו...

איזה יפההההההההההה כל הבנות פה רזות ויפות..הלוואי עליי...

tony16 yy y

New member
זה רק ניראה לך

אני לא מהבנות הרזות שאומרות כל הזמן שהן שמנות... אני לא משנה דבה.. אבל אני גם לא רזה בואי נגדיר את זה ככה

giant G

New member
עוד כמה שלי...

חחחחח טוב אז הינה עוד כמה תמונות שלי עם חברים שלי ביום שישי האחרון... smile.gif אני smile.gif http://img263.echo.cx/img263/6910/dscf24089jn.jpg הינה סתם חבר שלי רואים פעם ראשונה קופסת ג'ל וחוקרים אותה laugh.gif laugh.gif laugh.gif http://img295.echo.cx/img295/7150/dscf24097pb.jpg זה לא אני אבל הייתי חייב להשים את התמונה הזאתי של חבר שלי הוא פשוט קרוע הוא חבר אחר שלי ואני האנשים הכי שרוטים שאתם תראו אי פעם בחיים שלכם!!! laugh.gif http://img98.echo.cx/img98/8579/dscf24030sq.jpg

SAMAR

New member
אוח....

השיער חזר למה שהיה פעם
והאיש האחרון מוכר לי מאווווווווווווווווד!!!!

giant G

New member
חחחח אני פה כבר הרבה זמן אני יודע

לשרשר השאלה זה אם יש לי כוח או לא P: ויש לי פלסתר כי הלכתי מכות...

mirrra

New member
האם..ידעתי את זה

הלכת מכות? או, הייתי בטוחה שהיה לך שם פירס שרצית להסתיר.

loligoth

New member
../images/Emo54.gifשלושה דברים להגיד לך:

1.רררררררר היה קשה לשים את התמונות [בהודעה הקודמת] בליקנים? :[ 2.היצור/מפלצת/בחור[גם אופציה... אבל לא נראה לי] בתמונה האחרונה מפחיד :[ מאוד :[ 3.אתה סקסי
העם אמר את דברו :]

s w e e t16

New member
אני לא יודעת למה אבל...

בא לי לאכול אותךךךךךךךךךך!!!
אני מתה על החיוך הזההההההה!!!(סורי אם הגזמתי..יש לי חולשה לחיוכים...)

crysania

New member
אתה נורא נורא חמוד.. ואתה ממש גברי!

לא באמת! אתה ממש גברי! תגיד.. הקמיצה שלך יותר ארוכה מהאצבע? טוב, אם אתה לא יודע אז תשים תמונה של היד שלך!!!!

giant G

New member
חחחחחח אם את מנסה לשאול אותי אם אני

הומו או לא אז התשובה היא לא P:

crysania

New member
אני! תמונה..

אני בשימלה הירוקה שהלכתי בא לחיפה לקבל ת'דיפלומה של אבא... ומאז גם רבתי עם אמא ועד עכשיו שוררת שתיקה ביננו.. אוו, הרבה הרבה זמן. טוב, הצטרחתי לשבת בדבר הזה מתחת למושב... כל הדרך! כמה שעות תמימות! אני זוכרת שהרגל שלי נרדמה ולא הרגשתי אותה בכלל.. היא זזה ואני לא הייתי מודעת לכך. הזכרונות הזכרונות.. איזה שמלה רעה יש לי מזל רע ממנה. טוב, זאת חברה שלי... אמ..והיא אוהבת גרין דיי והיא מתה על השיר קריפ של לינקין ועל ברייקינג דה הביט...

crysania

New member
אמ.. הסיפור. רוצים את הגירסה המלאה?

זה ארוך... טוף, להתחיל להקליד..
ביום חמישי אבא שלי הלך לקבל דיפלומה של מגיסטר בטכניון שבחיפה.. אז כל המשפחה נסעה.. אמא,אבא, אני ואח בן הארבע שלי. טוב, אז הוא קיבל ת'דיפלומה.. זה לא משו מיוחד וזה לא מעניין בגרוש. זה עטוף במין דבר בורדו כזה ויש שם 3 שורות בפנים..עלוב. טוב נו... אז בחזרה הביתה, נסענו במכונית הנחמדה והמשפחתית-עירונית שלנו. אין לי מושג איזה מכוניםת יש לנו... אז יכולה להבדיל לימוזינה מאופנוע.. אבל לא יותר מזה! אז אני ואח שלי התחלנו לריב כרגיל.. הוא התחיל לצרוח שאמא תעבור לשבת לידו.. אני והוא ישבנו מאחורה- אני שונאת לשבת מקדימה! שונאת! אז בסופו של דבר היא עברה לידו.. ז'תומרת היא ישבה לידיי והוא ישב עליה.. טוב, אז הייתי פול עייפה ושמתי עליה ת'ראש וניסיתי להרדם. לאח שלי זה לא ניראה... "איך היא שוכבת לה בנעימים עם כרית נחמדה ואני תקוע כאן, מחוץ לחלון.." זה מה שהוא כנראה חשב.. אז הוא התחיל לבעוט בי. אני בשיא הזעם התחלתי לצרוח עליו והתרחקתי שהוא לא יגיע אלי. אז הוא התחיל לבכות, ברור. ואל בגלל שצרחתי עליו!( הוא כבר רגיל לזה..) אלא בגלל שהוא לא הגיע אליי ולא נתתי לא לבעוט בי! ברצינות! לפעמים הוא מתחיל לבכות מתי שהוא רוצה להרביץ לי ורודף אחרי כמו משוגע רצחני קטן (הוא מזכיר לי את השטנים הגמדים עם הקרניים) ואם הוא לא השיג אותי הוא התחיל לבכות שאני לא נותת לו להרביץ לי! והוא ממש אומר את זה ! "אני רוצה להרביץ! למה את רצה??? למה את רצה? תפסיקי לרוץ אני רק רוצה להרביץ!" יודעי הרוסית יתרגמו את זה לרוסית.. הייתי כותבת לכם אבל אני לא יודעת לכתוב ברוסית..חעח. טוב, חזרה לסיפר- אז הוא בכה ואמא הכריחה אותי לשבת... אז ישבתי. ואז הוא תפס את המקום שלי ושם את הראש על אמא! ועוד שם את הרגליים המגיעלות והמלוכלכות עלי ! ואני לבשתי ת'שמלה הזאת. שאפילו זבוב קטן יכול לקרוע אותה עם המחושים שלו.. אז אני התחלתי לצרוח עליו! והוא לבעוט.. והקטע הכי מעצבן היה שאמא הבטיחה לי בכל ליבה שהיא לא תסלק אותי כשהיא תעבור למאחורה. ואמ... נחשו מה קרה?! המניאקים האלה סילקו אותי! אני ישבתי במקום ששמים בוא את הרגליים (מתחת למושב) כל הנסיעה! לא! לא רציתי לעבור לקדימה! אני שונאת לשבת מקדימה! לא! לא היה לי כוח להעיף אותו מהחלון! ולא לא היה לי כוח להמשיך להתווכח כדי שאוכל לשבת נורמלי! זהו! היתי לי עמדה! נסיעה אחת אני סובלת על מנת שיהיה להם סופר נוח! ואחר כך הם לא שומעים ממני לעולם! אז עד עכשיו ביני ולבין אמא שוררת דממה. היא יכולה לברבר לעצמה מתחת לאף כל מה שבא לה.. אני לא שומעת!!! אז, אולי תגידו שאני עושה סיפור גדול מדי.. אבל זה לא ממש נכון.. כי בפעם הבאה שעוד משו כזה יקרה.. הם כבר ידעו מראש מה ההשלכות. שתיקה! שינאה! ועוד הרבה הרבה הרבה שינאה!!!!!!!! טוב, אז בנסיעה, ישבתי מתחת למושב, הרגל השמאלית שלי נרדמה לגמרי ובתכלס לא הרגשתי אותה. יכולתי להניע אותה, להזיז אותה, לקחת אותה ולדפוק אותה במושב.. לא הרגשתי אותה! כלום! אין רגל! טוב, די נבהלתי.. אבל התחלתי להזיז אותה הרבה הרבה. ואתם יודעים מה גיליתי? שאם התחת שלך משותק לגמרי זה משפיע על הרגל ואתה לא מרגיש אותה! אז החלטתי להאחז במושב ולנסות לצאת לכמה דקות כדי לשחרחר את התחת שלי. בסופו של דבר הרגל התעוררה ושוב החלה להרדם כשחזרתי לי למתחת למושב.. טוב, חוץ מהעובדה שלא היתי לי רגל לאורך כל הנסיעה, היה לי גם גב כאוב ומיוסר, צוואר מעוקם בשיא בלא נוחיות האפשרית וידיים מחוצות בגלל המקום הרחב שהייתי בו. טוב, אבא שלי התחיל לצרוח על אמא, כן.. אבל הוא לא השתדל להעיר את אח שלי! רשע! וגם ימים אחרי זה כשהיא התלוננה שאני כרגע מתייחסת לחיים שלי כאלו אין לי אמא.. הוא הגן עלי ואמר שהיא סילקה אותי! יש לי אבא טוב..
כן, בהתחשב בעודה שהאופי שלי והאופי שלו זה בדיוק אותו דבר.. ולא רק האופי אלא הטעם באוכל, ספורט אהוב, הגישה לחיים וכל אלה.. (הוא אוהב היאבקות, שחיה, סקי וירייה.. נחשו מה אני אוהבת? וכן, אני מאוד מאוד אוהבת היאבקות! ואני אפילו מבינה בזה משו!!!!!!!!יאי לי!). טוב, הסבל שלי מתוק לאחרים אבל אחר"כ הסבל של אחרים מתוק לי
למה אני מתכוונת? אמא הפסידה ובגדול.. כי סבתא עוד מעט טסה ולא יהיה מי שיטפל באח שלי.. ונחשו אל מי היא תיפנה לעזרה! לי! אבל כל מה שיש לי לומר לה זה.... " " .... שתיקה! חעחעחעחעחעחע! וואי, זה באמת ארוך..

giant G

New member
אני יכול להבין אותך אמאות זה דבר

מציק ומעצבן... אני עכשיו במאבק השחרור שלי עם אמא שלי... ואת חמודה :)

SAMAR

New member
נימ../images/Emo99.gif

יפיפיה, את מזכירה לי דמות מסרט מצוייר, אממממ.....רומיאו ויוליה! כן! את מזכירה לי את יוליה! נו....אני גם עיוורת...חחחחח, אבל את ממש יפה! ואני ממש לא רוצה לשים תמונה שלי, כי: א.אין לי כוח להקטין אותה ב.אין תמונות חדשות שלי ג.אני לא יפה....טוב אני כן, אבל לא כמוכם... ד.אני לא ממש רוצה=/ תסלחו לי?*פרצוף מתחנן* יופי! יום טוב!!!!

למעלה