תודה מותק! גם את! חחח תלמדי לספרות
P prophecy girl New member 12/1/05 #95 תודה../images/Emo9.gif../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif לכולם.. פשוט אין לי כוח להגיב לכולכם... *עצלנית*
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif לכולם.. פשוט אין לי כוח להגיב לכולכם... *עצלנית*
פ פ י ה בל ב ן New member 11/1/05 #30 נו טוב..../images/Emo13.gif סתם תמונה לא ברורה מביצפר... אין לי ממש תמונות של עצמי כי ש-ו-נ-א-ת להצטלם...אם בא לכם לראות אותי אני משדרת בבלוגים...
נו טוב..../images/Emo13.gif סתם תמונה לא ברורה מביצפר... אין לי ממש תמונות של עצמי כי ש-ו-נ-א-ת להצטלם...אם בא לכם לראות אותי אני משדרת בבלוגים...
פ פ י ה בל ב ן New member 11/1/05 #42 המממ דרך כל הבלוגים ... אני לא ממש משדרת הרבה אבל מידי פעם בדר"כ ביום שישי בערב...
7 7FANTA SHOKATA 7 New member 12/1/05 #79 אמא שלו היא כראוגרפית שלי ... חחח... כל הופעה רואים אותו. פעם ב... בא עם אמא (אירה) לאימון שלנו , רק שהוא לומד בקרית ים ואני בחיפה . חח... מה הוא עושה בתמונה? מה זה בכלל?
אמא שלו היא כראוגרפית שלי ... חחח... כל הופעה רואים אותו. פעם ב... בא עם אמא (אירה) לאימון שלנו , רק שהוא לומד בקרית ים ואני בחיפה . חח... מה הוא עושה בתמונה? מה זה בכלל?
T TheBlackFairy New member 12/1/05 #76 מאיפה השם הזה מוכר לי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif וגם הוא עצמו קצת מוכר לי, הוא היה פעם יכול להיות בטלוויזיה או משהו .
מאיפה השם הזה מוכר לי../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif וגם הוא עצמו קצת מוכר לי, הוא היה פעם יכול להיות בטלוויזיה או משהו .
7 7FANTA SHOKATA 7 New member 12/1/05 #80 כן הוא ילד שנצח בבראבו 2003... הוא מופיע ועוד כמה בנות בטלוזיה בכלמני אירועים ... בעיקר במסעדה "לידו" (קרית ים) הוא מלהקת "צעד וחצי".
כן הוא ילד שנצח בבראבו 2003... הוא מופיע ועוד כמה בנות בטלוזיה בכלמני אירועים ... בעיקר במסעדה "לידו" (קרית ים) הוא מלהקת "צעד וחצי".