תודה.... אין פה פרצוף של סמיילי מסמיק...
C C a p u C h i n o New member 12/1/05 #88 אני מקיבוץ ליד חיפה... שאלתי כי הייתי בקורס שם בחופש פסח וגם באתי לבקר חברות שלי שהיה להם קורס בחופש ואת ממש מוכרת לי... !!!
אני מקיבוץ ליד חיפה... שאלתי כי הייתי בקורס שם בחופש פסח וגם באתי לבקר חברות שלי שהיה להם קורס בחופש ואת ממש מוכרת לי... !!!
C C a p u C h i n o New member 13/1/05 #106 מממ... אולי אולי... אולי אני סתם מדמיינת... את מאזור הצפון נכון?
S Sweet D a n c e r New member 11/1/05 #14 Black star יכול להיות שזה מהופעה בתאטרון י-ם?.. וזה ריקוד של מחולה?!.. כי פשוט התלבושות מוכרות לי ממש.. ונראה לי שראיתי את הריקוד הזה באחת מהקלטות של מחולה....
Black star יכול להיות שזה מהופעה בתאטרון י-ם?.. וזה ריקוד של מחולה?!.. כי פשוט התלבושות מוכרות לי ממש.. ונראה לי שראיתי את הריקוד הזה באחת מהקלטות של מחולה....
B Black Star New member 11/1/05 #49 אכן כן ../images/Emo13.gif מתי יצא לך לראות קלטות של מחולה? (אגב.. אני כבר לא שם לצערי..)
S Sweet D a n c e r New member 12/1/05 #72 ... ראיתי קלטות אצל ידיד שלי.. הוא רוקד שם... וממש אהבתי את הריקוד הספציפי הזה עם החצאיות!.. אהבתי שגם הבנים לובשים..חחח.. ריקוד הזוי כזה.. לטעמי!!!!!!...
... ראיתי קלטות אצל ידיד שלי.. הוא רוקד שם... וממש אהבתי את הריקוד הספציפי הזה עם החצאיות!.. אהבתי שגם הבנים לובשים..חחח.. ריקוד הזוי כזה.. לטעמי!!!!!!...
P prophecy girl New member 11/1/05 #22 שולט../images/Emo6.gif../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif ואת ממש יפה! *מיכל בפרץ של אהבה כלפי פורום מחול לאחר כשלון בניסיונותיה ללמוד לספרות* *ולעשות עבודה בשל"ח*
שולט../images/Emo6.gif../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif ואת ממש יפה! *מיכל בפרץ של אהבה כלפי פורום מחול לאחר כשלון בניסיונותיה ללמוד לספרות* *ולעשות עבודה בשל"ח*