האמממ מוזר... זה משהו כמו אזרחות?
פ פ י ה בל ב ן New member 11/1/05 #41 זה משהו כמו ג"ג, רק יותר משעמם. מה שכן יש לפעמים ימי של"ח כאלה שיוצאים לטייל טחח...נוסעים לדליית אלכרמל חחח
זה משהו כמו ג"ג, רק יותר משעמם. מה שכן יש לפעמים ימי של"ח כאלה שיוצאים לטייל טחח...נוסעים לדליית אלכרמל חחח
M mousey New member 11/1/05 #44 חחח אויי כמה כיף לשמוע שסוף סוף אין לי יותר שיעורי של"ח (וידיעות הארץ).... הייתי נרדמת למורה כל פעם... חח ומשגעת אותו בימי שדה...
חחח אויי כמה כיף לשמוע שסוף סוף אין לי יותר שיעורי של"ח (וידיעות הארץ).... הייתי נרדמת למורה כל פעם... חח ומשגעת אותו בימי שדה...
T TheBlackFairy New member 11/1/05 #50 מה את אוהבת אותי לכרמל../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif הבנת בכלל .
T TheBlackFairy New member 12/1/05 #75 תמיד שהייתי קטנה והייתי../images/Emo60.gif רוצה לנסוע לאזור חיפה, והייתי עוברת ליד דלית אל כרמל, הייתי אומרת אני לכרמל, כי זה כאילו השם שלי אל כרמל, עזבי .
תמיד שהייתי קטנה והייתי../images/Emo60.gif רוצה לנסוע לאזור חיפה, והייתי עוברת ליד דלית אל כרמל, הייתי אומרת אני לכרמל, כי זה כאילו השם שלי אל כרמל, עזבי .
C C a p u C h i n o New member 12/1/05 #69 אהההההההה חחחחחחחח.... עכשיו הבנתי!!!!! חחחחחחחחחחחחחח את קרועה!!! מצחיקולית!!! חחחחחחחח.......
P prophecy girl New member 11/1/05 #15 ../images/Emo99.gif../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif ג'ורדן את ממש יפה! הנה אני [בגלל שמשעמם לי ואין לי כוח ללמוד לספרות תצטרכו לסבול כמה תמונות שלי ]
../images/Emo99.gif../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif ג'ורדן את ממש יפה! הנה אני [בגלל שמשעמם לי ואין לי כוח ללמוד לספרות תצטרכו לסבול כמה תמונות שלי ]
P prophecy girl New member 11/1/05 #16 במפגש אוונסנס../images/Emo3.gif../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif עריכה של התמונה- נטע [נו מאוונסנס.. ]
במפגש אוונסנס../images/Emo3.gif../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif עריכה של התמונה- נטע [נו מאוונסנס.. ]
P prophecy girl New member 11/1/05 #17 נעליים ^^../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif אבל הישנות.. אין לי עדיין תמונה של החדשות
P prophecy girl New member 11/1/05 #18 לפני הופעה../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif תראו כמה השיער שלי קצר! OOO:
P prophecy girl New member 11/1/05 #19 טוב נראה לי שמספיק../images/Emo3.gif../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif אני צריכה ללמוד =\\
C C a p u C h i n o New member 11/1/05 #34 את יפיפיייה התמונה מפורום אוונסנס ממש מדהימה! לא סבלתי בכלל לראות! להפך!