אני רוסי...... LOL....
B bobby6killer New member 22/9/04 #94 אחי אתה מכיר אותי במובן הזה שאני ויוני חרמנים יש לנו יופי של מבטא רוסי.
B bobby6killer New member 19/9/04 #69 אני מצטרף לשאלה שלך יוני זה כזה,אם היא יפה אז היא עושה פרצוף תחת כדי שיחשבו שהיא מכוערת ואם היא מכוערת אז היא לא אומרת כלום,בן כבר אומר לכולם
אני מצטרף לשאלה שלך יוני זה כזה,אם היא יפה אז היא עושה פרצוף תחת כדי שיחשבו שהיא מכוערת ואם היא מכוערת אז היא לא אומרת כלום,בן כבר אומר לכולם
H holly shit New member 19/9/04 #40 דנה יה פריקית חמודה וסקסית.. אני מכירה ילדה שאת מזה דומה לה שהיא גם חמודה לאללה דרך אגב. לא יודעת מה האניקה של לשים תמונה **[היום זה יום היסטורי, דנה נחשפה לאוייר הפורום]**
דנה יה פריקית חמודה וסקסית.. אני מכירה ילדה שאת מזה דומה לה שהיא גם חמודה לאללה דרך אגב. לא יודעת מה האניקה של לשים תמונה **[היום זה יום היסטורי, דנה נחשפה לאוייר הפורום]**
M Mr MAG New member 18/9/04 #32 ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo68.gif../images/Emo25.gif חחח זיון שכל בסמיילים
ה האיש והשיערות New member 18/9/04 #34 אממם.. יש לי על המחשב השני תמונות.. אז כשאני אהיה שמה אני אשים.. ואם היתה לי מצלמה על המחשב הייתי מראה גם לאדון ספל גם לאומני וגם לקקי קדוש מה זה שיער.. מואהאהאה!!
אממם.. יש לי על המחשב השני תמונות.. אז כשאני אהיה שמה אני אשים.. ואם היתה לי מצלמה על המחשב הייתי מראה גם לאדון ספל גם לאומני וגם לקקי קדוש מה זה שיער.. מואהאהאה!!