אור ודנה אתם יוצאים פארשים תחת
B bobby6killer New member 18/9/04 #22 הנה תמונה של בן על הבוקר,בקושי רואה בעיניים מציג ארת הקטורת החדשה שלו.
J JACKASS 4 LIFE New member 19/9/04 #45 דוגרי הייתי מזיין תך.. חח סתם..עזבי.. ואנלא מבין למה -כל- הבנות חושבות שהן מכוערות?! יענתו לא משנה איך הן ניראות,תמיד הן יגידו שהן מכוערות. ואין לי זין לעלות תמונה..נעלה מחר או משו.. אגב,רוצה סייבר? =)
דוגרי הייתי מזיין תך.. חח סתם..עזבי.. ואנלא מבין למה -כל- הבנות חושבות שהן מכוערות?! יענתו לא משנה איך הן ניראות,תמיד הן יגידו שהן מכוערות. ואין לי זין לעלות תמונה..נעלה מחר או משו.. אגב,רוצה סייבר? =)
B bobby6killer New member 19/9/04 #65 אותי הוא תמיד יזיין עכשיו הוא הסכים לרדת ברמה ולהסכים לזיין גם אותך. בא לך אורגיה?
M Mistress of Blood New member 19/9/04 #73 "לרדת ברמה"? ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif מי רוצה אותכם בכלל? לכו, לכו תחפשו פרחות ורדרודות וחסרות שכל שיבצעו איתכם אקט מיני. חוצפנים. -מוציאה לשון-
"לרדת ברמה"? ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif מי רוצה אותכם בכלל? לכו, לכו תחפשו פרחות ורדרודות וחסרות שכל שיבצעו איתכם אקט מיני. חוצפנים. -מוציאה לשון-
M Mistress of Blood New member 21/9/04 #83 נכון, המילים הנכונות היו: "איכ, תעופו מפה." פלוס דלת שנסגרה עליכם.
J JACKASS 4 LIFE New member 21/9/04 #89 אל תשחקי אותה פה שאנלא יספר פה על הסטיות שלך. חחח דוגרי גם להיות איתי ועם בן זו סוג של סטיה =)
M Mistress of Blood New member 22/9/04 #90 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifאתם רעים. רעים!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אור, תגיד להם!!
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifאתם רעים. רעים!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אור, תגיד להם!!
B BiAAcH New member 22/9/04 #91 אתם רוסים?? לא נראה לי... מה שאומר, שדנה לא הייתה איתכם.... אה הא!! חוש חש הביאץ' פותר תעלומות!!