שרשור תמונות

sweet 666

New member
היי אנשים, לא הייתי פה זמן מה והכל

באשמת הגדנ"ע!!! והינה התוצאות...לא יודעת איך זה קרה...אבל ... אאאה...והיה כיף מאוווווווווד!!!! מי שהיה יודע..

sweet 666

New member
והידיים,למרות שלא ממש רואים...

יש גם המון הכל הגוף, בגב ואפילו פנים וצוואר.. בקיצור היה מצחיק, התרסקתי כל שניה בערך...וזה עוד לפני יום כיפור!

omni96

New member
אננה ! יוווו

את נראית מוכה ! הלקו אותך שמה או משו??? אבל ברצינות זה נראה כמו איזה צילום מאוגריש של מישי שיש לה איזה גידול בברכים או משו

sweet 666

New member
חחחח, אתה לא רואה את זה עכשיו..

כי עכשיו כל האחרים נתגלו(בגב ועוד ברגליים) והאדימו(נהיו סגולים יותר נכון) עוד יותר וזה נראה ממש מצחיק!!

JACKASS 4 LIFE

New member
חחחח ריספקט!

עברת את שלי.. נכון זה מהזחילות?! חחחח אז"ר משמאל! 21..22...23.. אך אך הביצים המפקדת! חחח אצלנו כולם מורעלים ברמות..אז היינו ממש מתאבדים.. גם הייתה לי את אחת המפקדות הכי שוות בעולם..אז כולם חשבו שאם הם ירשימו אותה היא תשכב איתם =\ אגב,איפה היית?

sweet 666

New member
צלמון..בע...חזרתי עם דלקות הדרכי

השתן...באסה.. והסמל שמה כזה עוווווומו!!5 שניות לקבלת הסמל!5..4...3..2..1..הקשב הסמל!!*מצדיעה* ולמ"מ היו קשיי דיבור...וזה היה מצחיק... בקיצור, היה דבילי וכיף למרות שתמיד יש את אלה שלוקחים את זה קשה ובוכים כל לילה לאמא'לה ומפריעים לשון את ה3 שעות שינה שלי.. וכן, הזחילות...יש לי גם סימנים כחולים בגב מאלונקה... כל הפלוגה שלי היתה על רטאלין.ככה זה. בקיצור יה מגניייייייייייייייב!

JACKASS 4 LIFE

New member
אחנו גם היינו אמורים

להיות בצלמון.. הגענו לשם..יענתו לתחנת דלק 10 דק' משם ואז אמרו לנו שקצינה התאבדה אז אנחנו לא יכולים לשהות שם. נתנו לנו שני אופציות: 1)לחזור הבייתה ולקבל שבוע חופש אבל לא נצא לגדנ"ע. 2)לנסוע לדרום,לשדה בוקר שבבאר שבע..העדפנו את האפשרות השנייה כמובן.. אצלנו בהתחלה עשינו צחוקים,לא מקשיבים להם,מיתחצפים.. חחח הם היו מממש קשוחים בהתחלה,אז שאלתי אם היטלר עדין בשילטון או שסתם הם מחבבים את הנאצים. אבל אחר"כ נהיינו סבבה איתם.. אבל זיין שני חברים שלי עפו משם כי תפסו אותם עם אלכוהול. כאילו כל השיכבה הביאה אבל אותם תפסו וחיטטו לנו בתיקים ושטויות. באסה. אגב,כל מה שראית שם זה אחושרמוטה משחק,כל המפקדות שם איזה חודשיים בצבא ותופסות מעצמן שהם הרמטכ"ל או משו

למעלה