נכון זו אחת מהאהובות עליי
R RandomLi New member 5/8/06 #61 ../images/Emo119.gifועוד תמונה כי גאארה חמווווווווווווווד^_^ *בדיקת חתימה בפעם האחרונה*
R RandomLi New member 5/8/06 #73 ../images/Emo119.gif10....וההתקף עבר ל../images/Emo9.gif נסיים עם תמונה מעט פריקית של גאארה ואני צריכה ללכת
../images/Emo119.gif10....וההתקף עבר ל../images/Emo9.gif נסיים עם תמונה מעט פריקית של גאארה ואני צריכה ללכת
R RandomLi New member 5/8/06 #75 ../images/Emo119.gifאוקיי, אז אני לא צריכה ללכת. לא עכשיו לפחות...אבל עוד כמה דקות כן אז בנתיים עוד תמונה
../images/Emo119.gifאוקיי, אז אני לא צריכה ללכת. לא עכשיו לפחות...אבל עוד כמה דקות כן אז בנתיים עוד תמונה
R RandomLi New member 5/8/06 #76 ../images/Emo119.gifלמה איטאצ'י הרג את כל שבט האוצ'יהא חוץ מסאסקה? תמונה שווה אלף מילים (או קורבנות....המבין יבין)
../images/Emo119.gifלמה איטאצ'י הרג את כל שבט האוצ'יהא חוץ מסאסקה? תמונה שווה אלף מילים (או קורבנות....המבין יבין)
V Vivi Sparrow New member 5/8/06 #81 טוב, נמאס לי. ../images/Emo31.gif נמאס לי שאנשים סתם מעתיקים תמונות מdA מבלי לתת קרדיט. זה הורג אותי. |:
טוב, נמאס לי. ../images/Emo31.gif נמאס לי שאנשים סתם מעתיקים תמונות מdA מבלי לתת קרדיט. זה הורג אותי. |:
V Vivi Sparrow New member 5/8/06 #82 והמקור של התמונה שנאקו שמה: http://www.deviantart.com/deviation/37229507/ תודה.